Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.150
- Πόντοι
- 1.056
Δώστε σε μενα τα 500, να βοηθήσω ενα κοριτσι που ξέρωΘα σφιξεις με 500 παππού?![]()
Δώστε σε μενα τα 500, να βοηθήσω ενα κοριτσι που ξέρωΘα σφιξεις με 500 παππού?![]()
Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάμεις τους εχθρούςΔεν προλαβαίνεις εσύ![]()
Σε προσέχει, ειναι που σε νοιάζεται για το καλο σου..Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάμεις τους εχθρούς
Δωκε τα φώτα σου μικρέ ηγητοραΔεν έχεις μάθει ΤΊΠΟΤΑ από το σχέδιο "ΆΡΧΩΝ"![]()
Καλύτερα να σου δώσει μια τυρόπιτα, θα παρεις και θερμίδες.Δωκε τα φώτα σου μικρέ ηγητορα![]()
ετοιμασε ποιημαΤι έχασα![]()
Γίνε πιο σαφείς,μεταξύ μας θα μείνειπαιδια εγω εχω παει με σελεμπριτυ και με μια ανθυποσελεμπριτυ πριν ΠΟΛΛΑ χρονια![]()
@Spiros_73 τι είναι η ανθυποσελεμπριτι???παιδια εγω εχω παει με σελεμπριτυ και με μια ανθυποσελεμπριτυ πριν ΠΟΛΛΑ χρονια![]()
δεν μπορω δυστυχωςΓίνε πιο σαφείς,μεταξύ μας θα μείνει![]()
παιδια εγω εχω παει με σελεμπριτυ και με μια ανθυποσελεμπριτυ πριν ΠΟΛΛΑ χρονια![]()
η ανθυπο ειναι ντεμεκ γνωστη κανα βιντεο-κλιπ μοντελο,πολυ χαμηλες παρυφες σοου μπιζ
Με την Ζωζώ Γιαπουτζακη?παιδια εγω εχω παει με σελεμπριτυ και με μια ανθυποσελεμπριτυ πριν ΠΟΛΛΑ χρονια![]()
Γκαμιεσαι φλιπερδεν μπορω δυστυχως
υγ τοτε ειχα μαλλια να φανταστεις![]()
Θα κάνεις τα γενέθλια σου νωρίτεραετοιμασε ποιημα![]()
ναι με εχει γαμησει το κοκκινο φλιπερ με την χουφτα το εβαζαΓκαμιεσαι φλιπερ![]()
εχει ο εγκριτος πρωταΘα κάνεις τα γενέθλια σου νωρίτερα![]()