athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.815
- Πόντοι
- 12.756
χμμμμ δεν βλεπω κινηση δουλευει ο κοσμος ΘΕΛΩ να πιστευω

Λογικα δεν κρινεις με βαση τον ευατο σου,εικοτολογωχμμμμ δεν βλεπω κινηση δουλευει ο κοσμος ΘΕΛΩ να πιστευω![]()
ΑΣΣΕ του Βολαν κανω ολιγολεπτο διαλειμμαΛογικα δεν κρινεις με βαση τον ευατο σου,εικοτολογω
![]()
Ταλαίπωρες καλημέρες paidiaχμμμμ δεν βλεπω κινηση δουλευει ο κοσμος ΘΕΛΩ να πιστευω![]()
Aν κολλουσες ενσημα για τα ολιγολεπτα θα ειχες συμπληρωσει για συνταξη εδω και δεκαετιες,λεω εγω τωραΑΣΣΕ του Βολαν κανω ολιγολεπτο διαλειμμα
δεν γινεται χωρις αυτα θα καταρευσω ρεAν κολλουσες ενσημα για τα ολιγολεπτα θα ειχες συμπληρωσει για συνταξη εδω και δεκαετιες,λεω εγω τωρα![]()
File ευτυχώς έχει πέσει η θερμοκρασία και δεν ιδρωκοπάμε πλέονδεν γινεται χωρις αυτα θα καταρευσω ρε![]()
ναι σωθηκαμε φιλεFile ευτυχώς έχει πέσει η θερμοκρασία και δεν ιδρωκοπάμε πλέον![]()
Ε ναι δουλευει στο φουλ η μηχανη.Τι λαδι βαζεις στον κινητηρα,φουλ συνθετικο?δεν γινεται χωρις αυτα θα καταρευσω ρε![]()
η δυναμη μου ειναι το μυαλο μου αυτο με παρακινειΕ ναι δουλευει στο φουλ η μηχανη.Τι λαδι βαζεις στον κινητηρα,φουλ συνθετικο?![]()
Τέλος η απεργία?Ε ναι δουλευει στο φουλ η μηχανη.Τι λαδι βαζεις στον κινητηρα,φουλ συνθετικο?![]()
Περιμένει ο λαός ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΈΝΗ ανάλυση περί κωλοτρυπίδος και χρόνο επαναφοράς στην αρχική της μορφήη δυναμη μου ειναι το μυαλο μου αυτο με παρακινει
Tωρα εξηγουνται πολλα,γι αυτο εισαι συνεχεια σε ΑΚΙΝΗΣΙΑη δυναμη μου ειναι το μυαλο μου αυτο με παρακινει
Γιατί σε είπε άσσο του βολάν προηγουμένως αγαπητέ ?Tωρα εξηγουνται πολλα,γι αυτο εισαι συνεχεια σε ΑΚΙΝΗΣΙΑ![]()
ανηκει στην κιτρινη φυληΓιατί σε είπε άσσο του βολάν προηγουμένως αγαπητέ ?![]()
Ειναι απο τα ολιγολεπτα,ακομα δεν εχουν ανοιξει τα windowsΓιατί σε είπε άσσο του βολάν προηγουμένως αγαπητέ ?![]()
Καλά μιλάμε για πολύ μαλάκεςανηκει στην κιτρινη φυλη![]()
Θα δώσεις ίνφο για τις νέες ΑΙ κάμερες?Ειναι απο τα ολιγολεπτα,ακομα δεν εχουν ανοιξει τα windows![]()
νομιζω ο δικος μας ειναι ουμπεραςΚαλά μιλάμε για πολύ μαλάκες
Το πρωί είχε διπλοπαρκάρει ένας "τέτοιος" δίπλα μου , του κόρναρα και μου λέει " θέλεις να φύγεις ? "
Όχι του λέω ρε μλκ , κορνάρω γιατί παντρεύομαι![]()
Τον πάει το uber για καφέ...νομιζω ο δικος μας ειναι ουμπερας![]()