Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 44
- Like
- 48.673
- Πόντοι
- 11.246
με στεναχωραςΦεγω τώρα γιατί θύμωσα![]()
Φεγω τώρα γιατί θύμωσα![]()
Πας να μου παρεις δώρο? Γιαυτο ρώτησες για γενέθλια?Φεγω τώρα γιατί θύμωσα![]()
Ψυχουλα μουΦεγω τώρα γιατί θύμωσα![]()
Όχι καλέ μου φίλε ,,για τον μαλάκα τον υπουργό υγειας λέω..Ο Άδωνις με τι nickname είναι μεσα εδώ;
Για τον ίδιο λέω και γω!Όχι καλέ μου φίλε ,,για τον μαλάκα τον υπουργό υγειας λέω..![]()
Οκ καλέ μου φίλε αλλά δεν είναι εδώ μέσα όπου είπες..Για τον ίδιο λέω και γω!![]()
ρε μνπνο...χθες που εβριζα, ειχα 30 σελίδες. Δεν διάβασα φυσικά!Γιατί βρίζεις καλέ μου φίλε τζάμες ?
Τσάκο ένα Ουαουτότενες
![]()
Τεραστιε φιλε μου ο εγκριτος σε εβριζερε μνπνο...χθες που εβριζα, ειχα 30 σελίδες. Δεν διάβασα φυσικά!
Μεχρι τώρα ειναι άλλες (σχεδόν) 20.
Το σύνολον 50 (τόσο δεν κάνει, από παλαιά? Γιατί δεν φτάνουν τα δάχτυλα μου για να τις μετρήσω)!!
ε, ΓΑ-ΜΙΟ-ΣΑ-ΣΤΕ!!
![]()
ρε μνπνο...χθες που εβριζα, ειχα 30 σελίδες. Δεν διάβασα φυσικά!
Το σύνολον 50 (τόσο δεν κάνει, από παλαιά? Γιατί δεν φτάνουν τα δάχτυλα μου για να τις μετρήσω)!!
ε, ΓΑ-ΜΙΟ-ΣΑ-ΣΤΕ!!
![]()
E??????Τεραστιε φιλε μου ο εγκριτος σε εβριζε![]()
Ναι σου λεω!ζηλευει το λεγειν σουE??????![]()
Σήμερα μόνο καμια 25 ετσι για καλημέρα, κανε πετρα την καρδιά σου , σφιξε κανενα πυτογυρο και αρχιζε να διαβάζεις...ρε μνπνο...χθες που εβριζα, ειχα 30 σελίδες. Δεν διάβασα φυσικά!
ε, ΓΑ-ΜΙΟ-ΣΑ-ΣΤΕ!!
![]()
Σπυρο ντροπή να λες ετσι για τονΝαι σου λεω!ζηλευει το λεγειν σου![]()
εγω θα κανω κ γενεθλια μαζι του!εχω κανονισει τα πανταΣπυρο ντροπή να λες ετσι για τον
Καλύτερα να κάνουμε ενός λεπτού σιγή για αυτούς που θα κάνουν γιορτές μαζι με την πεθερά![]()
Πάστα μόνο? Στείλτε μια τούρτα ρε να γλυκάνει τον πόνοΕχω κουμπωσει 3 γεμιστα μπιφτεκια ,2 τηγανιες πατατες ,και τωρα μολις καταβροχθησα μια παστα....Νιωθω ενα λευκο φως να με τραβαει...
@Xaramofais γαμιεσαι
....ρε μλκ παπατζη, πλακα μ κανεις?!?!Εχω κουμπωσει 3 γεμιστα μπιφτεκια ,2 τηγανιες πατατες ,και τωρα μολις καταβροχθησα μια παστα....Νιωθω ενα λευκο φως να με τραβαει...
@Xaramofais γαμιεσαι