Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 68.336
- Πόντοι
- 12.056
Και ζηλεύω την ομορφαδα σουΕΣΥ ΠΑΤΩΝΕΙΣ

Και ζηλεύω την ομορφαδα σουΕΣΥ ΠΑΤΩΝΕΙΣ
Και ζηλεύω την ομορφαδα σου![]()
Μπότες για ελέφαντα φτιάχνεις μωρη χνουδωτή ταραντούλα δηλητηριώδες με τόσο που έχωΘα του βγάλω το δέρμα και θα φτιάξω παντόφλες
Μην βριζεις αρχιδιΜπότες για ελέφαντα φτιάχνεις μωρη χνουδωτή ταραντούλα δηλητηριώδες με τόσο που έχω![]()
...στο διορθωσα λιγο, σε θελω ευγενικο!Μην βριζεις ΡΕ αρχιδι![]()
Μεχρι τις 21.30 θα τον δικασω...στο διορθωσα λιγο, σε θελω ευγενικο!![]()
....αϊ μωρε, δεν την λυπασαι την ψ'χουλα! Τωρα τελευταια τρωει τη μια ηττα μετα την αλλη, Μιλφ-καφετζου-πεθερα κ το σημαντικοτερο κομμενα τα κερασματα! Ποσο ν'αντεξει ακομα?Μεχρι τις 21.30 θα τον δικασω![]()
Ποτε κόπηκαν τα κεράσματα....αϊ μωρε, δεν την λυπασαι την ψ'χουλα! Τωρα τελευταια τρωει τη μια ηττα με την αλλη, Μιλφ-καφετζου-πεθερα κ το σημαντικοτερο κομμενα τα κερασματα! Ποσο ν'αντεξει ακομα?![]()
Εαν ξερατε ποσο σκληρα μου μιλησε στο τηλ....αϊ μωρε, δεν την λυπασαι την ψ'χουλα! Τωρα τελευταια τρωει τη μια ηττα μετα την αλλη, Μιλφ-καφετζου-πεθερα κ το σημαντικοτερο κομμενα τα κερασματα! Ποσο ν'αντεξει ακομα?![]()
Θα κανω και τσαντακι να βαζω τα προφυλακτικαΜπότες για ελέφαντα φτιάχνεις μωρη χνουδωτή ταραντούλα δηλητηριώδες με τόσο που έχω![]()
Μπότες για ελέφαντα φτιάχνεις μωρη χνουδωτή ταραντούλα δηλητηριώδες με τόσο που έχω![]()
Σα να βλεπω τις μισες βιζιτες της Θεσσαλονικης
....αυτο φτιαξτο απο π'τσοδερμα, να το χαϊδευεις κ να γινεται σακ βουαγιαζΘα κανω και τσαντακι να βαζω τα προφυλακτικα
....αυτο φτιαξτο απο π'τσοδερμα, να το χαϊδευεις κ να γινεται σακ βουαγιαζ![]()
Και εσυ αναρχοκομμουνι;....το ιδιο μου λενε κ μπατσοι, δικαστες!![]()
Δωσε 55 ευρω...καλησπερα παιδια
....κοιταξες πισω μν σε ακολουθει κανενας?!?! Μν κουβαληθουν παλι τπτ Ζαν κ Λακιδες εδωκαλησπερα παιδια
πω ρε πουστη ναι σαν τις μυγες στα σκατα....κοιταξες πισω μν σε ακολουθει κανενας?!?! Μν κουβαληθουν παλι τπτ Ζαν κ Λακιδες εδω![]()