ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 853
- Πόντοι
- 86
Δυστοιχως είναι εκτός συναγωνισμού έχει το ακαταλόγιστο και δεν τον μπλοκάρει κανείς
Δυστοιχως είναι εκτός συναγωνισμού έχει το ακαταλόγιστο και δεν τον μπλοκάρει κανείς
γιατι ρε φιλε να τον μπλοκαρουν επειδη χεζει στην μεσα στην θαλασσα?Μαλακα κάποιος αντμιν να μπλοκάρει τον καραγκιοζη πάει να γαμησει το νήμα με τις παπαριες του
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα
Όχι γιατί είστε και οι δύο μαλακεςγιατι ρε φιλε να τον μπλοκαρουν επειδη χεζει στην μεσα στην θαλασσα?
Αρχίζω να πιστεύω πως είναι και το ίδιο πρόσωπο...Όχι γιατί είστε και οι δύο μαλακες
δεν ειμαστε και αποδειξη ειναι οτι ο κωστακης χεζει μεσα στην θαλασσα βομβες βυθου ενω εγω τις κρυβω στην παραλια σαν βομβες κλειμορ για να τις πιασουν αυτοι που θα στησουν σκηνες η θα ξαπλωσουνΑρχίζω να πιστεύω πως είναι και το ίδιο πρόσωπο...
φιλε μηπως εφαγες καμια κουραδα στην μουρη καθως εκανες αναδυση στην θαλασσα και μας βριζεις?Όχι γιατί είστε και οι δύο μαλακες
Χάνεις τύπε, είναι φοβερή αίσθηση. Εγώ το καλοκαίρι εχεζα περισσότερο μέσα στην θάλασσα παρά στην τουαλέτα.Πρέπει να είναι πολύ γαμώ το χέσιμο στη θάλασσα. Με πίάνει και μένα οταν κάνω ψαροντούφεκο αλλά δεν μπορώ να την εκτοξεύσω γιατί φοράω στολή
Ότι δεν είστε το ίδιο πρόσωπο είναι η απόδειξη πως η μαλακία είναι κολλητική...δεν ειμαστε και αποδειξη ειναι οτι ο κωστακης χεζει μεσα στην θαλασσα βομβες βυθου ενω εγω τις κρυβω στην παραλια σαν βομβες κλειμορ για να τις πιασουν αυτοι που θα στησουν σκηνες η θα ξαπλωσουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φιλε μηπως εφαγες καμια κουραδα στην μουρη καθως εκανες αναδυση στην θαλασσα και μας βριζεις?
......κάνε αυτό που λένε ! ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ !!!Πρέπει να είναι πολύ γαμώ το χέσιμο στη θάλασσα. Με πίάνει και μένα οταν κάνω ψαροντούφεκο αλλά δεν μπορώ να την εκτοξεύσω γιατί φοράω στολή
γιατί μισείτε τόσο πολύ τον κόσμο που πηγαίνει εκεί ?δεν ειμαστε και αποδειξη ειναι οτι ο κωστακης χεζει μεσα στην θαλασσα βομβες βυθου ενω εγω τις κρυβω στην παραλια σαν βομβες κλειμορ για να τις πιασουν αυτοι που θα στησουν σκηνες η θα ξαπλωσουν
Γιατί είναι όλοι ναυάγια ίσως?γιατί μισείτε τόσο πολύ τον κόσμο που πηγαίνει εκεί ?
Εγώ έχω πετύχει πάντως τέτοιου είδους ξεραμενες βόμβες εκείγιατί μισείτε τόσο πολύ τον κόσμο που πηγαίνει εκεί ?
δικες μου θα ηταν και που να τις επιανες φρεσκες να αισθανοσουν ολη την δυναμικη τουςΕγώ έχω πετύχει πάντως τέτοιου είδους ξεραμενες βόμβες εκεί
αγαπη μονογιατί μισείτε τόσο πολύ τον κόσμο που πηγαίνει εκεί ?