user212024
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Ας βάλουμε και ένα άσμα
Τουλάχιστον σπρώχνεις την κυρά ή σου κρέμονται σα μποτσίκιαΒΡΕ μουνοπανο ειμαι μνηστευμενος![]()
Του Αθηναίου του έχουμε βρει λύση αλλά....Τουλάχιστον σπρώχνεις την κυρά ή σου κρέμονται σα μποτσίκια
O "ξάδελφος" αν γυρίσει βίντεο θα λάβει εκτός από βουρβούτσια και 5 λίτρα €λαιόλαδο για το μαγείρεμα
Διάλειμμα γιατί έχω ψιλοκλατάρει, αύριο πάλι ο καιρός ζεστός είναι...
ΝΑΙ σττειλε ενα 20λιτρο παρθενο λαδακιΤουλάχιστον σπρώχνεις την κυρά ή σου κρέμονται σα μποτσίκια
O "ξάδελφος" αν γυρίσει βίντεο θα λάβει εκτός από βουρβούτσια και 5 λίτρα €λαιόλαδο για το μαγείρεμα
Διάλειμμα γιατί έχω ψιλοκλατάρει, αύριο πάλι ο καιρός ζεστός είναι...
Είπαμε 17λίτρα είναι οι ΝτενεκέδεςΝΑΙ σττειλε ενα 20λιυρο παρθενο λαδακι
υγ ΣΠΡΩΧΝΩ φουλ![]()
2 ΜΟΝΟΕίπαμε 17λίτρα είναι οι Ντενεκέδες
3 έχει ζητήσει ο ξάδελφος, εσύ πόσους θέλεις;
Οκ τότε 2 και εγώ, κρατάω παραγγελίες2 ΜΟΝΟ![]()
Ανέβασε βίντεο με την κυρά σου να μαγειρεύει και κάτι θα κάνουμεΝΑΙ σττειλε ενα 20λιτρο παρθενο λαδακι
ΓΚΡ ανούσιο κογιότ, να ανεβάσεις βίντεο για απόδειξη, αλλιώς θα πάρεις μποτσίκια...καθε μερα μαγειρευει η γυναικα μου Ντουντα για αυτο ειμαι φιτ
καθε μερα μαγειρευει η γυναικα μου Ντουντα για αυτο ειμαι φιτΑνέβασε βίντεο με την κυρά σου να μαγειρεύει και κάτι θα κάνουμε
Σερβία εναντίον σιχαμερών αλμπάνηδων θα ποντάρει κανείς;
Πάω για ντους και ξαναμπαίνω το βράδυ...
Άμα είσαι ΆΡΧΩΝ του σπιτιού έτσι είναικαθε μερα μαγειρευει η γυναικα μου Ντουντα για αυτο ειμαι φιτ
ΕΤΣΙ ακριβως φιλτατεΆμα είσαι ΆΡΧΩΝ του σπιτιού έτσι είναι![]()
Την πας αγκαλίτσα στο μπάνιο ή δεν αντέχεις;για αυτο ειμαι φιτ
Έχω φτιάξει κι ένα πρόγραμμα analυσης για το ΚΙΝΟ που το περιεργάζεται ο αδελφός στην Κύπρο, εγώ δεν ασχολούμαι κανδάσκαλο στο στοίχημα έχουμε τον ντουντα
Δεν συμφωνώ καθόλου - πρέπει να γίνουμε οι παλιοί καλοί άντρες σαν τούς πατεράδες μας και σαν τούς παππούδες μας - τις γυναίκες τούς τίς αγαπούσαν τις τιμούσαν - λεφτά στο σπίτι...κτλ -αλλά πού καί που έναν μπουτσον σε καμία γειτόνισσα τον έριχνανΕΤΣΙ ακριβως φιλτατε![]()
εται ειμαι ΕΚΤΟΣ μπουτσον αλλου ΔΕΝ θελω να κερατωσω ειμαι πιστοςΔεν συμφωνώ καθόλου - πρέπει να γίνουμε οι παλιοί καλοί άντρες σαν τούς πατεράδες μας και σαν τούς παππούδες μας - τις γυναίκες τούς τίς αγαπούσαν τις τιμούσαν - λεφτά στο σπίτι...κτλ -αλλά πού καί που έναν μπουτσον σε καμία γειτόνισσα τον έριχναν
Καλά κάνεις. Και ο Jimmy τι κατάλαβε με την ακόλαστη Πατρινιά;;Ελπίζω να καταφέρω κάτι, θα δείξει
Αλλιώς θα επιστρέψω στον δρόμο της ακολασίας![]()
Το Κίνο νομίζω είναι προγράμματα αλγόριθμοι κτλ ( δεν τα ξέρω και καλά πως λέγονται) δεν νομίζω να βρεθεί φόρμουλα να κερδίζει τα μηχανήματα - όταν τα έλεγαν παλιά -οι μηχανές θα καταστρέψουν την ανθρωπότητα εμείς γελούσαμε - πάρτε τα τώρα όλοι στον κουβάΈχω φτιάξει κι ένα πρόγραμμα analυσης για το ΚΙΝΟ που το περιεργάζεται ο αδελφός στην Κύπρο, εγώ δεν ασχολούμαι καν
Με έχει πρήξει πάρα πολύ, οφείλω να το αναβαθμίσω, αλλά τώρα πλακώνουν και αγροτικά, τέσπα είδομεν![]()
Πιστα είναι μόνο τα σκυλιά από ότι ξέρωεται ειμαι ΕΚΤΟΣ μπουτσον αλλου ΔΕΝ θελω να κερατωσω ειμαι πιστος
ΔΕΝ πιστευω στην φιλια αντρα και γυναικαςΠιστα είναι μόνο τα σκυλιά από ότι ξέρωόχι οι άντρες- αυτά είναι τις νέας τάξης - εγώ να ξέρεις δεν συμφωνώ - πρέπει ο άντρας που καί πού να κάνει τη κουτσουκελα του - έχει γίνει και αντίστοιχη μελέτη -οι άνδρες λέει που είναι πιστοί και κάνουν παρέα πολύ με γυναίκες έχουν την τάση να έχουν χαμηλή τεστοστερόνη - Ε όχι να πάμε και κόντρα στην φύση μας