11ismynumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 596
- Πόντοι
- 81
Μια όμορφη καλημέρα
Πήγαινε να κλέψεις κανά γεροντακι... λάθος να δουλέψεις ήθελα να πω.. αλλά γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέειΕεεεεεεε..... Α ρε Lady τι μας κάνεις πρωί πρωί.....![]()
Φίλε μου δουλευτερα παρατηρώ ότι τίς τελευταίες ημέρες ο χρησταρας έχει αγριεψει υπερβολικά αλήθεια τί του συμβαίνει
Δεν κρατιέται με τίποταΦίλε μου δουλευτερα παρατηρώ ότι τίς τελευταίες ημέρες ο χρησταρας έχει αγριεψει υπερβολικά αλήθεια τί του συμβαίνει![]()
μωράκια μου διαθέσιμη απο το πρωι με καλή διάθεση για όσους γνωρίζουν την γλύκα τς πρωινής καβλας!![]()
τον επιασε η ανοιξη μεσα στον χειμωναΔεν κρατιέται με τίποτα
![]()
![]()
Καλά το πρωί ειδικά τρυπάμε και το στρώμα![]()
Καλημέρα καλέ μου φίλε @πολυζωης ..Δεν σου κρύβω πως το έχω σκεφτεί πολλές φορές αλλά δεν το έχω πράξει ακόμα,,,και να σου πω το γιατί ,,πρώτον είναι Κυρία,, δεύτερον είναι κορμάρα ,,τρίτον έχει αυτά που γουστάρω τρελά,, δηλαδή μεγάλα ωραια μουνόχειλα ,,κωλάρα ,,αλλά και ωραίο στήθος..Και το πιο βασικό πολύ ωραίο πρόσωπο..Και να ξέρει να ικανοποιεί έναν άντρα στο σεξ τότε τι άλλο θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα??????χρησταρα πεφτω απο τα συννεφα...σε λιγο σε βλεπω να αρχισεις και εσυ το θα σφιξεις
τα ειπες ολα σε 5 σειρες ....Καλημέρα καλέ μου φίλε @πολυζωης ..Δεν σου κρύβω πως το έχω σκεφτεί πολλές φορές αλλά δεν το έχω πράξει ακόμα,,,και να σου πω το γιατί ,,πρώτον είναι Κυρία,, δεύτερον είναι κορμάρα ,,τρίτον έχει αυτά που γουστάρω τρελά,, δηλαδή μεγάλα ωραια μουνόχειλα ,,κολάρα ,,αλλά και ωραίο στήθος..Και το πιο βασικό πολύ ωραίο πρόσωπο..Και να ξέρει να ικανοποιεί έναν άντρα στο σεξ τότε τι άλλο θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα??????![]()
Καλημέρα καλέ μου φίλε @πολυζωης ..Δεν σου κρύβω πως το έχω σκεφτεί πολλές φορές αλλά δεν το έχω πράξει ακόμα,,,και να σου πω το γιατί ,,πρώτον είναι Κυρία,, δεύτερον είναι κορμάρα ,,τρίτον έχει αυτά που γουστάρω τρελά,, δηλαδή μεγάλα ωραια μουνόχειλα ,,κολάρα ,,αλλά και ωραίο στήθος..Και το πιο βασικό πολύ ωραίο πρόσωπο..Και να ξέρει να ικανοποιεί έναν άντρα στο σεξ τότε τι άλλο θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα??????![]()
Γαμιόλα και εσύ![]()
Χρηστάρα ντου...
Θα sfikseis ?ΠΩ ρε πουστη
καλημερα παιδια
ΒΡΕ μουνοπανο ειμαι μνηστευμενοςΘα sfikseis ?![]()
υπογραφη @pastelios (α(ε)λητης)Lady μου ήρθαν δύο στιχάκια εκεί που αγωνίζομαι σκληρά για το μεροκάματο...
Lady μου την κορμάρα σου
άγγελοι σου την φτιαξαν
Και όλα τα κάλλη του Θεού
επάνω σου εραψαν!!!.....
Στο έσιαξα λίγο μανLady μου ήρθαν δύο στιχάκια εκεί πουαγωνίζομαισκληράγιατομεροκάματοψωλάρω...
Lady μου την κορμάρα σου
άγγελοι σου την φτιαξαν
Και όλα τα κάλλη του Θεού
επάνω σου εραψαν!!!.....
Εύχομαι να μείνεις χωρίς χεστρα 3-4 μέρες... Να δεις αν ψωλαρουμε η όχι... Αλλά να μην έρθει κανείς!!!!Στο έσιαξα λίγο μαν![]()