Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 47.106
- Πόντοι
- 5.956
την δευτερη φορα που θα τον βγαλεις για φαι τα ξαναλεμεΧμ... πρέπει να μελετήσω την προσφορά![]()

την δευτερη φορα που θα τον βγαλεις για φαι τα ξαναλεμεΧμ... πρέπει να μελετήσω την προσφορά![]()
Θα κάνει και μπιπ μπιπ μπιπ??????Πες της να έρθει με την όπισθεν![]()
Ούτε πρώτη δεν θα τον βγάλωτην δευτερη φορα που θα τον βγαλεις για φαι τα ξαναλεμε![]()
Άσχετο αλλά το σχέδιο άρχων έχει πάει απατο..
Ετοιμάζομαι να σφουγγανισω![]()
γιατι συμπεριφέρεσαι τόσο μοχθηράΟύτε πρώτη δεν θα τον βγάλω![]()
....μλκτην δευτερη φορα που θα τον βγαλεις για φαι τα ξαναλεμε![]()
...ψ΄χουλα'μ πιστεψες τους μεντορες!!!!Άσχετο αλλά το σχέδιο άρχων έχει πάει απατο..
Άσχετο αλλά το σχέδιο άρχων έχει πάει απατο..
καντου κονε με τυπο ρανιαγιατι συμπεριφέρεσαι τόσο μοχθηρά![]()
...ψ΄χουλα'μ πιστεψες τους μεντορες!!!!
Και αυτοι φακιολι φορανε κ σφουγγαριζουν τωρα![]()
Κοίτα τι αισχη λένε στην τίμια τουτη κοινοτηταΠΩΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΤΟ;
ειναι ΝΤΡΟΠΗ τουςΚοίτα τι αισχη λένε στην τίμια τουτη κοινοτητα![]()
Όχι γιατί θα ευτυχήσει και τον θέλω μίζερο τον αντίδοτοκαντου κονε με τυπο ρανια![]()
....ασε τις φωνες κ τα κεφαλαια, τελειωνε το house keeping και πηγαινε να τον βοηθησεις! Εχει και σιδερο μετα το σφουγγαρισμαΠΩΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΤΟ;
ειναι γραφτο να ειναι μαζι αυτοι οι δυοΌχι γιατί θα ευτυχήσει και τον θέλω μίζερο τον αντίδοτο![]()
ΔΕΝ ξερω ουτε πλυντηριο πιατων να βαλω και απο φαγητα αυγα βραστα....ασε τις φωνες κ τα κεφαλαια, τελειωνε το house keeping και πηγαινε να τον βοηθησεις! Εχει και σιδερο μετα το σφουγγαρισμα![]()
ειναι ΝΤΡΟΠΗ τους
υγ πες ποτε να ερθω να συνδραμω για ενεργοποιηση ΠΑΛΙ σχεδιου ΑΡΧΩΝ![]()
Θα ρωτήξω Φαλκονέρα πεθερά για το τυράκι ...ειναι ΝΤΡΟΠΗ τους
υγ πες ποτε να ερθω να συνδραμω για ενεργοποιηση ΠΑΛΙ σχεδιου ΑΡΧΩΝ![]()
Καλό είναι να μάθεις καλέ μου φίλε ,,ποτέ δεν ξέρεις..ΔΕΝ ξερω ουτε πλυντηριο πιατων να βαλω και απο φαγητα αυγα βραστα![]()