dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.720
- Πόντοι
- 36.036
Ταλαγάνι ?
Ταλαγάνι ?
οχι ουτε μανουρι τελικα τσαντηλα το ελεγε η μανουλα μου στο χωριο της αλλα εδω δεν το βρισκωΤαλαγάνι ?
...ρε δοκιμασε που σ λεω!οχι ουτε μανουρι τελικα τσαντηλα το ελεγε η μανουλα μου στο χωριο της αλλα εδω δεν το βρισκω
οχι το τυρι ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΟ ΟΧΙ ΑΛΜΥΡΟ και τρωγεται με ζαχαρη
τραβα στο χωριό τοτε μωρμαλακα που μου θες και πολη , Χατζηχρήστο με το ψαθινο καλαθι με τις κοτες μεσα που κατεβαινεις απο τα ΚΤΕΛοχι ουτε μανουρι τελικα τσαντηλα το ελεγε η μανουλα μου στο χωριο της αλλα εδω δεν το βρισκω
μπα;τι εγινε πηρες αδεια ;τραβα στο χωριό τοτε μωρμαλακα που μου θες και πολη , Χατζηχρήστο με το ψαθινο καλαθι με τις κοτες μεσα που κατεβαινεις απο τα ΚΤΕΛ![]()
Μουλιασε το καμια βδομάδα σε νερό, λιγη αρμύρα θα φύγει...μετα βαλε ζάχαρη και πες μας...οχι το τυρι ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΟ ΟΧΙ ΑΛΜΥΡΟ και τρωγεται με ζαχαρη
οχιΜουλιασε το καμια βδομάδα σε νερό, λιγη αρμύρα θα φύγει...μετα βαλε ζάχαρη και πες μας...
Υ.Γ. με μπακαλιάρο πιάνει![]()
Ψάξτο, απο την ονομασια και περιγραφη ειναι αυτο. Τα τυριά εχουν να κάνουν με την οριμανση. Το μόνο που υπαρχει σε μαλακό αλλα εγω το ξερω με μέλι ψημένο λίγο οσο οσο ειναι το μανούρι που σε ειπε ο Odin.οχι το τυρι ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΟ ΟΧΙ ΑΛΜΥΡΟ και τρωγεται με ζαχαρη
μπα;τι εγινε πηρες αδεια ;
το ψαχνω πολυ καιρο δεν το βρηκα....δεν ειναι το μανουρι σιγουρα..Ψάξτο, απο την ονομασια και περιγραφη ειναι αυτο. Τα τυριά εχουν να κάνουν με την οριμανση. Το μόνο που υπαρχει σε μαλακό αλλα εγω το ξερω με μέλι ψημένο λίγο οσο οσο ειναι το μανούρι που σε ειπε ο Odin.
...μας γαμησες με το γαμωτυρι σου
ΒΡΕ κακομοιρη σε 4 μερες στο ανηλιαγο κελι σου θα εισαι παλιθα πεσω να ξεκουρασω το σμιλεμένο κορμι μου τωρα , αυριο εχω ξυπνημα 5 για μεροκάματο , εχω βαλει και τεσλα να φορτιζει , θερμαινομενο τιμονι και καθισμα το πρωι , εχει υγρασία στα νότια![]()
ΔΕΝ ειναι αυτο λεμε...αλλα θα παρω να δοκιμασω...μας γαμησες με το γαμωτυρι σου
Ειπαμε, μαλακο λευκο τυρι, που δεν ωριμαζει, γλυκο στην γευση και στραγγιζει με υφασμα (τσαντιλα) ειναι το μανουρι! Τραβα παρε ενα μανουρι Ηπειρου απο σουπερ κ δοκιμασε το!!!!!
θα σε θυμαμαι οταν κλανω στο δερματινο μου καθισμα του αυτοκινητου μουΒΡΕ κακομοιρη σε 4 μερες στο ανηλιαγο κελι σου θα εισαι παλι![]()
Κοίτα, παλιά η μανάδες κάναν πολλά τρικ στα μωρα-παιδια για να φανε αυτο που τους δίνανε. Εχεις πέσει θύμα και τωρα το ανακαλύπτεις. Υγ Και σημερα το εφαρμόζουν πολλές.το ψαχνω πολυ καιρο δεν το βρηκα....δεν ειναι το μανουρι σιγουρα..
βρε ΟΛΟΚΛΗΡΟ γαιδουρι ημουν που το εφερνε απο το χωριοΚοίτα, παλιά η μανάδες κάναν πολλά τρικ στα μωρα-παιδια για να φανε αυτο που τους δίνανε. Εχεις πέσει θύμα και τωρα το ανακαλύπτεις. Υγ Και σημερα το εφαρμόζουν πολλές.
Oti θες άλλη εβδομάδα θα είμαι kinderdijk ,οπότε ότι θέλεις από ποιοτικό.....ΒΡΕΣ μου το τυρι που θελω