euler21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.543
- Πόντοι
- 1.431
έχουμα αδέσποτα στο νήμα;εντελως αυθόρμητα σκέφτηκα την φιλοζωική

έχουμα αδέσποτα στο νήμα;εντελως αυθόρμητα σκέφτηκα την φιλοζωική
ενας τυπικος έλεγχος...και θα μας στείλουν το πορισμα για το είδος..έχουμα αδέσποτα στο νήμα;![]()
Ρηχε σκατογερεΣτεναχώρια επειδή τελείωσε ο τζάμπα καφές;![]()
Καλά να πάθεις νιάνιαρο, πλήρωνε τώρα για μονό και πολύ σου είναιΡηχε σκατογερε
Ήταν 4πλος![]()
θα τη βρει την άκρη του, δεν τον φοβάμαι...δωσ' του χρόνο μέχρι τη Δευτέρα, και πολύ λέω!Καλά να πάθεις νιάνιαρο, πλήρωνε τώρα για μονό και πολύ σου είναι![]()
Δεν πρέπει να δώσουμε DNA????ενας τυπικος έλεγχος...και θα μας στείλουν το πορισμα για το είδος..![]()
σε ποιο είδος θα επιθυμούσες να ταξινομηθείς, καλέ μου φίλε;;Δεν πρέπει να δώσουμε DNA????
οτι εχει ο καθε ενας ..Δεν πρέπει να δώσουμε DNA????
Στο είδος τον σκύλων καλέ μου φίλε και γιατί όσο και να τα πονέσεις μπορεί να σε δαγκώσουν,, αλλά μετά θα σε κάνουν χαρές και θα σε αφήσουν να τα χαϊδέψεις...σε ποιο είδος θα επιθυμούσες να ταξινομηθείς, καλέ μου φίλε;;![]()
Έχω τρία κιλά πατάτες να της δώκω???οτι εχει ο καθε ενας ..![]()
Υγρασία με ήλιοΨωλαρετε εσείς παιδιά εγώ στο μετερίζι της εργασίας, στον ήλιο, υγρασία, κακουχίες πολλές
Σήμερα συντονισου στο σταρ τβ first dates ..να με απολαύσειςΨωλαρετε εσείς παιδιά εγώ στο μετερίζι της εργασίας, στον ήλιο, υγρασία, κακουχίες πολλές
Ναι ΒΡΕ τεμπελαρε έχει μαζέψει υγρασία από τις βροχερες μέρεςΥγρασία με ήλιο![]()
Στην Κούβα δουλεύεις;; ή σε άλλο τροπικό ή υποτροπικό κλίμα;Υγρασία με ήλιο![]()
Μην με βρίζεις ,Είμαι συναισθηματικά ράκοςΝαι ΒΡΕ τεμπελαρε έχει μαζέψει υγρασία από τις βροχερες μέρες
Έχεις δίκιο σου ζητώ συγνώμη .... πες πρι πρι να μας φέρει τούρτα παγωτό να γλυκαθουμεΜην με βρίζεις ,Είμαι συναισθηματικά ράκος![]()
Ούτε τον πυρετό του δεν δίνει αυτόςΈχεις δίκιο σου ζητώ συγνώμη .... πες πρι πρι να μας φέρει τούρτα παγωτό να γλυκαθουμε
Ναι το μουνοπανοΟύτε τον πυρετό του δεν δίνει αυτός![]()