euler21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.543
- Πόντοι
- 1.431
Πως ξέπεσες στο 10άρικο;;; Εγώ στα 55 σε είχα αφήσει...προσφοραί;;; διάλυση τιμών;;; τι έγινε;;;Δωσε 10 ευρω εσυ![]()
Πως ξέπεσες στο 10άρικο;;; Εγώ στα 55 σε είχα αφήσει...προσφοραί;;; διάλυση τιμών;;; τι έγινε;;;Δωσε 10 ευρω εσυ![]()
Και γιατί όχι 50€Δωσε 10 ευρω εσυ![]()
Και γιατί όχι 50€![]()
εκλεψα τα 45 απο αλλου γιαυτοΠως ξέπεσες στο 10άρικο;;; Εγώ στα 55 σε είχα αφήσει...προσφοραί;;; διάλυση τιμών;;; τι έγινε;;;
άλλο αυτό! Χαλάς την εικόνα σου...εσύ 50άρικο ακατέβατο να ζητάς!εκλεψα τα 45 απο αλλου γιαυτο
Βρε δώστε μου 40Κ να νυμφευθω που παίζεται με ψιλά
Θα μεσολαβήσω εγώ για να σου βάλει χαμηλό επιτόκιο
Δεν πειράζει καλέ μου φίλε αντέχω τα χτυπήματαόχι Χρήστο! Επιτελείς λειτούργημα...μνπνα είναι, περίμενες τίποτα λιγότερο;;![]()
να μας απαντησουν σε παρακαλω με ενα email!Θα μεσολαβήσω εγώ για να σου βάλει χαμηλό επιτόκιο![]()
να πει και την συνταγη στον εγκριτο μην ξεχασειςΘα μεσολαβήσω εγώ για να σου βάλει χαμηλό επιτόκιο![]()
ΠΣυχούλα μου εσύ...γράφτηκε για χαμηλότοκο δάνειο και σου έσκασε ειδοποίηση;;Βλέπω μαζεύτηκε όλος ο κακος ο κόσμος εδώ![]()
Είμαι βαθιά συντετριμμένος σήμερα και θα είμαι σεμνός και ταπεινόςΠΣυχούλα μου εσύ...γράφτηκε για χαμηλότοκο δάνειο και σου έσκασε ειδοποίηση;;![]()
το σέβομαι...αλλά το παραπάνω σχόλιο δεν το αποσύρω...για τη συνέχεια θα είμαι συμπονετικός!Είμαι βαθιά συντετριμμένος σήμερα και θα είμαι σεμνός και ταπεινός![]()
Καλέ μου φίλε μην βρίζειςΑΑΑΑ πόρνη καφετζού στα πατώματα είναι ο καλός μας φίλος σήμερα για πάρτι σου...![]()
Δεν την αποκάλεσα πουτάνα καλέ μου φίλε,,, πόρνη την είπα...Καλέ μου φίλε μην βρίζεις![]()
Σε όλα άκουγεΔεν την αποκάλεσα πουτάνα καλέ μου φίλε,,, πόρνη την είπα...![]()