Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 1.056
Ποτε και γιατι? Έκλεψες τις συνταγές?@Spiros_73 είμαι Μπαν στην μαγείρισσα![]()
Ποτε και γιατι? Έκλεψες τις συνταγές?@Spiros_73 είμαι Μπαν στην μαγείρισσα![]()
Εεεε αλίμονο, τέτοιο κελεπούρισε γουσταρει ακομα![]()
Μη ρε μαλάκες...θα έρθει...και η συνέχεια γνωστή.......ελα διπλα στην Ιριδα![]()
Είναι ήδη υπότροπος το νιάνιαροΜη ρε μαλάκες...θα έρθει...και η συνέχεια γνωστή...
Διακρίνω μια εμπάθεια για τον φίλο μας;Μη ρε μαλάκες...θα έρθει...και η συνέχεια γνωστή...
Ποια εμπάθεια βρε...έχει φάει ban από πόσα νήματα...αλλιώς θα σε έβριζε παντού,Διακρίνω μια εμπάθεια για τον φίλο μας;
Και μετα σου λενε ενημερώσεις στις ειδήσεις τον 21.00 Υγ Εμενα ρε μνπ με άφησες εξω, απο σενα δεν το περίμενα.Καλέ μου φίλε αν και εγώ ειχα καιρό να μπω και είμαι λίγο αδιάβαστος αλλά μην σκας είναι όπως τα ξέρεις λίγο ραντεβού στο τράγο για αλληλοκερασματα χωρίς οικονομικό αντίκρισμα,,λίγο λόγια αγάπης μετάξι @Μέγας Παπατζής και @Xaramofais ,,λίγο ο κάλος φίλος @james034 και αυτός λίγο αδιάβαστος ,,ο καλός μας φίλος και κουμπάρος μου @Mythical Zoan gest star εμφανίσεις,,,Ο καλός μας φίλος @Odin_ οπού μας επιπλήττει και άπλα πίνει την καφεδιά του,, κάτι σαλιγκάρια πηγαινοέρχονται πότε με τον καλό μας φίλο @athinaios44 ,,πότε με τον καλό μας φίλο @dimigoall με το αθάνατο πρι πρι του αλλά ντελιβερι,, και με που ο ο οποίος είναι και πολύ ζηλιάρης θέλει λόγια αγάπης ,,φροντίδα και προδερμ ,σαν αυτα οπου λεω στην ωραοτατη μας Κυρια @Lady Alexia Και εχει χαθει εδω και λιγες μερες ο καλος μας φιλος @πολυζωης ....Αυτα καλε μου φιλε ελπιζω να σε καλυψα ..![]()
Σ' ευχαριστώ καλέ μου φίλε! Στα ίδια με πριν από 90 σελίδες είμαστε λοιπόν! Σα να μην πέρασε μια μέρα! Κι είχα αγωνία πως κάτι συνταρακτικό θα είχε συμβεί!Καλέ μου φίλε αν και εγώ ειχα καιρό να μπω και είμαι λίγο αδιάβαστος αλλά μην σκας είναι όπως τα ξέρεις λίγο ραντεβού στο τράγο για αλληλοκερασματα χωρίς οικονομικό αντίκρισμα,,λίγο λόγια αγάπης μετάξι @Μέγας Παπατζής και @Xaramofais ,,λίγο ο κάλος φίλος @james034 και αυτός λίγο αδιάβαστος ,,ο καλός μας φίλος και κουμπάρος μου @Mythical Zoan gest star εμφανίσεις,,,Ο καλός μας φίλος @Odin_ οπού μας επιπλήττει και άπλα πίνει την καφεδιά του,, κάτι σαλιγκάρια πηγαινοέρχονται πότε με τον καλό μας φίλο @athinaios44 ,,πότε με τον καλό μας φίλο @dimigoall με το αθάνατο πρι πρι του αλλά ντελιβερι,, και με που ο ο οποίος είναι και πολύ ζηλιάρης θέλει λόγια αγάπης ,,φροντίδα και προδερμ ,σαν αυτα οπου λεω στην ωραοτατη μας Κυρια @Lady Alexia Και εχει χαθει εδω και λιγες μερες ο καλος μας φιλος @πολυζωης ....Αυτα καλε μου φιλε ελπιζω να σε καλυψα ..![]()
Καλέ μου φίλε εχεις ένα μεγάλο δίκιο και σου ζητώ δημόσια συγνώμη ...Και μετα σου λενε ενημερώσεις στις ειδήσεις τον 21.00 Υγ Εμενα ρε μνπ με άφησες εξω, απο σενα δεν το περίμενα.![]()
....Χρησταρα ξεχασες τον καλο σου φιλο @italaki και τον καλο σου φιλο @Spiros_73Καλέ μου φίλε αν και εγώ ειχα καιρό να μπω και είμαι λίγο αδιάβαστος αλλά μην σκας είναι όπως τα ξέρεις λίγο ραντεβού στο τράγο για αλληλοκερασματα χωρίς οικονομικό αντίκρισμα,,λίγο λόγια αγάπης μετάξι @Μέγας Παπατζής και @Xaramofais ,,λίγο ο κάλος φίλος @james034 και αυτός λίγο αδιάβαστος ,,ο καλός μας φίλος και κουμπάρος μου @Mythical Zoan gest star εμφανίσεις,,,Ο καλός μας φίλος @Odin_ οπού μας επιπλήττει και άπλα πίνει την καφεδιά του,, κάτι σαλιγκάρια πηγαινοέρχονται πότε με τον καλό μας φίλο @athinaios44 ,,πότε με τον καλό μας φίλο @dimigoall με το αθάνατο πρι πρι του αλλά ντελιβερι,, και με που ο ο οποίος είναι και πολύ ζηλιάρης θέλει λόγια αγάπης ,,φροντίδα και προδερμ ,σαν αυτα οπου λεω στην ωραοτατη μας Κυρια @Lady Alexia ...Και έχει χαθεί εδώ και λίγες μέρες ο καλός μας φίλος @πολυζωης οπως και ο @sex volcano ... ΑΑΑΑΑΑΑ και ο καλος φιλος @Sexypistol οπου μας διασκεδαζει με της χιουμοριστικες εικονε που ανεβαζει......Αυτα καλε μου φιλε ελπιζω να σε καλυψα ..![]()
ΕΕΕΕ ένταξη καλοί μου φίλοι το σβήνω και οκ όλα...Είπαμε να κάνουμε λίγη πλάκα ..
Εεεε αλίμονο, τέτοιο κελεπούρι![]()
Δωσε 10 ευρω εσυ
στα στελνω με εγκριτοΔωσε 10 ευρω εσυ![]()
όχι Χρήστο! Επιτελείς λειτούργημα...μνπνα είναι, περίμενες τίποτα λιγότερο;;ΕΕΕΕ ένταξη καλοί μου φίλοι το σβήνω και οκ όλα...Είπαμε να κάνουμε λίγη πλάκα ..![]()