Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 422K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.483
Πόντοι
6.255
Φθηνότερη δικαιολογία δεν μπορούσαν να βρουν για να καταστρέψουν τα δείγματα!!!
Γιατί μόνο στα Τέμπη συνέβη αυτό και σε καμία άλλη υπόθεση δεν έγινε καταστροφή δειγμάτων τόσο γρήγορα και ύπουλα;;;
Για να συγκαλύψουν την αλήθεια που μπορούσε να βρεθεί (και) από τις τοξικολογικές εξετάσεις των δειγμάτων!!!
Για δειξε αλλες υποθέσεις σε παρακαλώ.....

Τι εννοείς, ύπουλα? Έπρεπε να βγει στον Ευαγγελάτο?

Ελα τώρα, απλά βγάζεις από την μύγα ξύγκι για να δικαιολογήσεις την μιζέρια σου. Κατανοητό!

Π

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.115
Πόντοι
6.056
Δεν έχει να κάνει με την κυβέρνηση, που πράγματι έχει ικανά στελέχη, αυτή τη στιγμή. Αποψή μου, φυσικά
Π
:tooth:
5Α.png

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.115
Πόντοι
6.056
Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.284
Πόντοι
33.405
Αυτές οι δίκες για να παράξουν πολιτικά αποτελέσματα θα περάσουν χρόνια. Ειδικά αν η δίκη γίνει στην Ελλάδα. Και μόνον η δικάσιμος για να οριστεί φέξε μου και γλίστρησα.
Ο Μητσοτάκης πιο πιθανό είναι να πέσει από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την αντίδραση των αγροτών που βαίνει αυξανόμενη, παρά από τέτοια δίκη.
Είναι τέτοια η οργή στις τάξεις των αγροτών και το χάλι στο Υπουργείο, που η Agrotica πάει για αναβολή ή ακύρωση και η ηγεσία της HELEXPO κατεβηκε εκτάκτως στην Αθήνα πανικόβλητη, να βαρεσει καμπανάκι για να βρεθεί λύση.

Σωστά!

Αλλά και μόνο που θα εμπλακεί (αν εμπλακεί) στέλεχος ή στελέχη της παρούσας κυβέρνησης, και με δεδομένο ότι μέχρι τώρα πλανάται η ιδέα της συγκάλυψης, το κόστος θα είναι αρκετό, όποτε και να οριστεί η δικάσιμος, επειδή θα κερδίσει έδαφος πλέον στα μυαλά των περισσότερων η βεβαιότητα για συγκάλυψη παρά η αμφιβολία.

• Like
Αντιδράσεις: hijra

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.862
Πόντοι
1.756
Σωστά!

Αλλά και μόνο που θα εμπλακεί (αν εμπλακεί) στέλεχος ή στελέχη της παρούσας κυβέρνησης, και με δεδομένο ότι μέχρι τώρα πλανάται η ιδέα της συγκάλυψης, το κόστος θα είναι αρκετό, όποτε και να οριστεί η δικάσιμος, επειδή θα κερδίσει έδαφος πλέον στα μυαλά των περισσότερων η βεβαιότητα για συγκάλυψη παρά η αμφιβολία.
Μα πως και γιατί να εμπλακεί σε αυτή τη διαδικασία οποιοσδήποτε της κυβέρνησης (σιγά να μην τους εμπιστευτεί κιόλας η όποια Μπάγερ)??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.284
Πόντοι
33.405

Αμ το άλλο το ζαβό που μπέρδεψε την Πολιτεία του Πλάτωνα με την Ακαδημία;

Που μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών δήλωσε: Η ευθύνη του αποτελέσματος φέρει αποκλειστικά εμένα;

Αυτό δεν ξέρει ούτε συντακτικό.

Ευτυχώς που το είχαν κάνει μια γύρα στην Ευρυτανία και την ήξερε γεωγραφικά, γιατί το έχω ικανό να προγραμμάτιζε ανάπλαση του λιμένα Καρπενησίου. :confused:

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα πως και γιατί να εμπλακεί σε αυτή τη διαδικασία οποιοσδήποτε της κυβέρνησης (σιγά να μην τους εμπιστευτεί κιόλας η όποια Μπάγερ)??

Έγραψα: Αν εμπλακεί. :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.115
Πόντοι
6.056

Που μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών δήλωσε: Η ευθύνη φέρει αποκλειστικά εμένα;

Ευτυχώς που το είχαν κάνει μια γύρα στην Ευρυτανία και την ήξερε γεωγραφικά, γιατί το έχω ικανό να προγραμμάτιζε ανάπλαση του λιμένα Καρπενησίου.
όρεξη να έχεις να τους γλεντάς στο χαλαρό

το παίζουν κ αντικομμουνιστές οι σατανιασμένοι :2funny:

Ξόρκισε τους Άγιε μου , ξεκώλιαστους βγάλε από μέσα τους τα δαιμόνια :rockon:

Tα παιδιά της ΚΝΕ και του Κούλη | Το Κουτί της Πανδώρας

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.862
Πόντοι
1.756

Που μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών δήλωσε: Η ευθύνη φέρει αποκλειστικά εμένα;

Ευτυχώς που το είχαν κάνει μια γύρα στην Ευρυτανία και την ήξερε γεωγραφικά, γιατί το έχω ικανό να προγραμμάτιζε ανάπλαση του λιμένα Καρπενησίου.

Δεν.
Θα πέσει φατούρο από την εταιρεία :rolleyes:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.834
Πόντοι
2.886

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Έχει λιμάνι το Καρπενήσι ;

:2funny:
:2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.076
Πόντοι
21.395

Ευτυχώς που το είχαν κάνει μια γύρα στην Ευρυτανία και την ήξερε γεωγραφικά, γιατί το έχω ικανό να προγραμμάτιζε ανάπλαση του λιμένα Καρπενησίου. :confused:
Να ειναι καλα ο κυριος Κυριακος που φροντισε στον εξοστρακισμο του, για ενα μεγαλο, ελπιζω, χρονικο διαστημα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.284
Πόντοι
33.405

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.284
Πόντοι
33.405
Εν τω μεταξύ, πληροφορείστε παρακαλώ τον κ. @tellystalone6969 για να μην θορυβείται, πως δεν σχολιάζω εγώ στα πολιτικά νήματα. Έχω προσλάβει έναν γραμματιζούμενο να γράφει στη θέση μου, για να εντυπωσιάσω.

Άλλωστε που να βρω εγώ χωματουργός άνθρωπας απόφοιτος Γ' δημοτικού τέτοια επιχειρήματα; :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.761
Πόντοι
2.606
και ΟΛΑ αυτά να τα τραβάει η καημένη η κυβέρνηση για ΕΝΑ κωλοβίδεο που βγήκε και δείχνει την έκρηξη????

αν δεν ήταν αυτό τώρα όλοι θα νομίζαμε ότι το τρένο το εκτροχιασαν κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές

αυτόν που έδωσε το βιδεο στην δημοσιότητα πρέπει να τον δέρνουν ακόμα :2funny::2funny::2funny:
κανονισε με αυτα που γραφεις να αρχισεις να περπατας κανα απογευμα για καμια βδομαδα χωρις νερο ,φαι και χωρις να σε δει κανεις ......

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
9.003
Πόντοι
1.406
Εν τω μεταξύ, πληροφορείστε παρακαλώ τον κ. @tellystalone6969 για να μην θορυβείται, πως δεν σχολιάζω εγώ στα πολιτικά νήματα. Έχω προσλάβει έναν γραμματιζούμενο να γράφει στη θέση μου, για να εντυπωσιάσω.

Άλλωστε που να βρω εγώ χωματουργός άνθρωπας απόφοιτος Γ' δημοτικού τέτοια επιχειρήματα; :confused:
Έχεις την εντύπωση ότι αυτά που γράφεις εντυπωσιάζουν;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.637

Και που σχολιάζεις λες συνεχώς βλακείες κύριε άγιε
Έχεις χάσει την επαφή με την πραγματικότητα,απλά για κάβλαντα καλά εισαι

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.489
Πόντοι
6.256
κανονισε με αυτα που γραφεις να αρχισεις να περπατας κανα απογευμα για καμια βδομαδα χωρις νερο ,φαι και χωρις να σε δει κανεις ......
Γιατί αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα? τι πιο σύνηθες να συμβεί?

μήπως είσαι και εσύ από εκείνους που δε πιστεύουν ότι ο ρούτσι πήγε να πεθάνει από την πείνα για να πάρει ψήφους ο ντάνι?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
Σωστά!

Δυστυχώς, για να εμπλακεί ο οποιοσδήποτε πρέπει να ξεκινήσει η δίκη. Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι θα γίνει εναντίον των δύο εταιρειών. Ώσπου να βγει απόφαση περί ευθύνης ή μη των ελαίων τους ή έστω να ακούσουμε την υπερασπιστική γραμμή τους πριν την έκδοση, θα έχουν γίνει εκλογές.
Στελέχη της κυβέρνησης εδώ δε μπορούν να εμπλακούν γιατί το ζητούμενο είναι το αν τα έλαια σιλικόνης μπορούν να προκαλέσουν αυτό το χαμό.
Αν αθωωθούν οι εταιρείες τότε μπαίνει το κυβερνητικό τσίρκο στο κάδρο.
Που μόνο για απιστία μπορούν να κατηγορηθούν.
Ότι κι αν αποφασισθεί για τα έλαια.
Κι αφού δεν κατηγορήθηκαν μέχρι τώρα τελείωσε.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.489
Πόντοι
6.256

τα βλέπει μπαίνει από το άλλο πισί που είναι χωρίς κωδικούς :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom