Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
498
Πόντοι
21

Αυτη πρέπει να λεει ο φίλος, εχω δει το ιδιο σκηνικό παρα πολλες φορές 2 χρόνια.. την ιδια γκομενα την στήνει καπου σε ξενοδοχείο, σε rbnb, σε παρκινγκ βαζει αγγελίες και όποιος θελει παει με μικρό αντίτιμο και γαμαει... δεν εχει τύχει να παω ποτε απλά εχω δει πολλες φορές την αγγελία με την ιδια cross. Προσωπικά αν και μου σρεσει αυτο που βλεπω θα δίσταζα γιατι οταν κατι εχει γινει τοοοσες φορες δεν ξερω τι μπορει να εχει αυτη η "κοπελα" απο αρρώστιες ή αν κανει χρήση, δεν θελω να συγκοφαντίσω απλα μου κανει εντύπωση το σκηνικό, θα πήγαινα πάντως αν ηταν συμβατή η τιμη για μια πιπα ετσι για να δω τι παίζει

• Like
Αντιδράσεις: Kassie

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
876
Πόντοι
86
Μια αγγελία που είδα για ένα σκηνικό σε Airbnb το Σάββατο που θα στήσει ένα Σίσσι μπόι ένας για ξεκολιασμα ,έχει εικόνα κανένας ? Γιατί το τηλ δεν το σηκώνει αν και γράφει επικοινωνία την ίδια μέρα για λεπτομέρειες!
Αν είναι εδώ ο μύστης αυτός ή γνωρίζει κάποιος κάτι /ποσό κ τι όρια έχει το Σίσσι ας γράψει
Ευχαριστώ
Έχει φωτο τις νικολ παντός … μήπως είναι κλεμμένες ; Ή πρόκειται για την νικολ αν και νομίζω πως η νικολ ποτέ δεν χρηματιζόταν

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
317
Πόντοι
21

Αυτη πρέπει να λεει ο φίλος, εχω δει το ιδιο σκηνικό παρα πολλες φορές 2 χρόνια.. την ιδια γκομενα την στήνει καπου σε ξενοδοχείο, σε rbnb, σε παρκινγκ βαζει αγγελίες και όποιος θελει παει με μικρό αντίτιμο και γαμαει... δεν εχει τύχει να παω ποτε απλά εχω δει πολλες φορές την αγγελία με την ιδια cross. Προσωπικά αν και μου σρεσει αυτο που βλεπω θα δίσταζα γιατι οταν κατι εχει γινει τοοοσες φορες δεν ξερω τι μπορει να εχει αυτη η "κοπελα" απο αρρώστιες ή αν κανει χρήση, δεν θελω να συγκοφαντίσω απλα μου κανει εντύπωση το σκηνικό, θα πήγαινα πάντως αν ηταν συμβατή η τιμη για μια πιπα ετσι για να δω τι παίζει
Φίλε έμαθα ποια είναι , η Νικόλ που λέει ο φίλος παρακάτω γιατί βρήκα τηλ και μίλησα με το γαμια που έβαλε την αγγελία ,την έχω σκισει πολλές φορές , τέρμα καθαρή ,καποτες σε όλα κ γουστάρει πολύ την πουτσα αλλά με απόλυτη εχεμύθεια που λέει καθε φορά και καθαριότητα!!!
Οπότε λογικά τα σκέφτεσαι αλλά στην προκειμένη δεν ισχύει , είναι προσεκτική! Έμαθα επίσης οτι τη στήνει αυτος κ ζητάει πολύ μικρό δωράκι για τα έξοδα σπιτιού εκεί κ για την καύλα του στησίματος! Θα περάσω πάντως μια βόλτα έστω κ για πίπα οπως λες

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
317
Πόντοι
21
Έχει φωτο τις νικολ παντός … μήπως είναι κλεμμένες ; Ή πρόκειται για την νικολ αν και νομίζω πως η νικολ ποτέ δεν χρηματιζόταν
Όπως έγραψα Κ πιο πάνω , τα ζητάει ο γαμιας της τα δωράκια για τη φάση που κάνουν !
Επειδή είναι μικρό το αντίτιμο λέω να περάσω να δω τι παίζει κ εκεί μαζί με έναν φίλο

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
317
Πόντοι
21

Επίσης φίλε επειδή την έχω παρει αρκετές φορες στις αγγελίες που ανεβαζει ανά διαστήματα (εδώ βλέπω νέες φωτός) όχι δεν είναι χρήστης ,αλλά προσέχει τόσο πολύ που σε κάνει να αναρωτιέσαι πως γίνεται !
Είμαι παντρεμένος κ επιλέγω αυτή τη μουναρα μόνο κ μόνο επειδή προσέχει πολύ

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
876
Πόντοι
86
Φίλε έμαθα ποια είναι , η Νικόλ που λέει ο φίλος παρακάτω γιατί βρήκα τηλ και μίλησα με το γαμια που έβαλε την αγγελία ,την έχω σκισει πολλές φορές , τέρμα καθαρή ,καποτες σε όλα κ γουστάρει πολύ την πουτσα αλλά με απόλυτη εχεμύθεια που λέει καθε φορά και καθαριότητα!!!
Οπότε λογικά τα σκέφτεσαι αλλά στην προκειμένη δεν ισχύει , είναι προσεκτική! Έμαθα επίσης οτι τη στήνει αυτος κ ζητάει πολύ μικρό δωράκι για τα έξοδα σπιτιού εκεί κ για την καύλα του στησίματος! Θα περάσω πάντως μια βόλτα έστω κ για πίπα οπως λες
Με τέτοια κωλαρα μόνο στη πίπα θα μείνεις …;

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.219
Πόντοι
206
Ρε πλάκα κάνετε ; Όσοι έχουν πάρει αυτή την κωλαρα ξέρουν τι σημαίνει Νικόλ..η κοπέλα είναι κορυφή πεντακάθαρη πάντα με προφύλαξη και τέρμα μουναρα..μην γράφετε μαλακίες κάποιοι έτσι για να δημιουργήσετε θέμα

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.219
Πόντοι
206

Φίλε αν δεν ξέρεις κόψε τις μαλακίες και ασχολησου με κατι άλλο δεν είσαι για εδώ έσυ ..είσαι θυμιατό και λιβανιζεις διάφορα και δεν πρέπει

karamelaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
293
Πόντοι
20
Καλησπέρα , έχετε κάποιο δυνατό κροσακι το οποίο είναι θυληπρεπες που να γουστάρει τη πουτσα να μας πάρει τις καβλες όλες ;;. Τηλ σε pm παρακαλώ . Να έχει δικό της χώρο να είναι εχεμυθη καθαρή και να γουστάρει τις σκληρές και καβλωμενες πουτσες !! Με προφύλαξη πάντα ! Ευχαριστώ !εγωωωωωωωωωωωωωωωf
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγωωωωωωω

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.118
Πόντοι
606
Εχει δηνατη κωλαρα τ μωρο θημαμαι πολυ καλα οτι τετιο κολι ουτε γκομενα δεν εχει

• Like
Αντιδράσεις: Kassie

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
526
Πόντοι
81
Σας περιμένω μόνο πρωινά καθημερινής.
Messenger_creation_865FC60C-6ABC-4EE0-9556-A85819284175.jpeg

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Επίσης φίλε επειδή την έχω παρει αρκετές φορες στις αγγελίες που ανεβαζει ανά διαστήματα (εδώ βλέπω νέες φωτός) όχι δεν είναι χρήστης ,αλλά προσέχει τόσο πολύ που σε κάνει να αναρωτιέσαι πως γίνεται !
Είμαι παντρεμένος κ επιλέγω αυτή τη μουναρα μόνο κ μόνο επειδή προσέχει πολύ
Θα είναι λέει και αυτός στο σπίτι σε άλλο δωμάτιο και δεν θα ενοχλήσει..είναι λίγο περίεργο η έτσι γίνεται πάντα??

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
317
Πόντοι
21
Θα είναι λέει και αυτός στο σπίτι σε άλλο δωμάτιο και δεν θα ενοχλήσει..είναι λίγο περίεργο η έτσι γίνεται πάντα??
Καλέ την πηδάει αυτός Κ τη δίνει Κ σε άλλους

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Καλέ την πηδάει αυτός Κ τη δίνει Κ σε άλλους
Η αλήθεια είναι ακούστηκε τίμιος..ενημέρωνει για αυτό έτσι δεν θα είναι έκπληξη για κάποιον όταν καταλάβει ότι κάποιος είναι μέσα στο σπίτι..δεν την έχω συναντήσει ποτέ αλλά αν είναι όπως στις φωτό είναι αξιογαμευτο

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Καλημερα..Με Cross Mary κάποιος γνώμη-εμπειρια??να ζητήσω συγνώμη αλλά δεν ξέρω πως να πετάξω εδώ την αγγελία της..βάζει πολλές κάθε μέρα μια έτσι ζούμερουλα. ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημερα..Με Cross Mary κάποιος γνώμη-εμπειρια??να ζητήσω συγνώμη αλλά δεν ξέρω πως να πετάξω εδώ την αγγελία της..βάζει πολλές κάθε μέρα μια έτσι ζούμερουλα. ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom