athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.722
- Πόντοι
- 12.756
καλημερα παιδια
Και ΠΑΤΣΆ ποδαράκι η κοιλίτσαστειλε λουκανικα μοσχαρισια καπνιστα,Λαγκαβουλιν,τομαχωκ,κοκκορετσι,σπληναντερα
Πες μου σε παρακαλώ καλή μου φίλη @Magi ότι αυτός οπού είναι έτοιμος να τον αρπάξει δεν είναι κάποιος από εδώ μέσα όπου ήθελε να σε κάνει και βασίλισσα ????καλημερα μουνοπανα![]()
![]()
ολα καλα ..ειπα εκει με το πατσα και το ποδαρακι να βαλω και κανα χερακιΠες μου σε παρακαλώ καλή μου φίλη @Magi ότι αυτός οπού είναι έτοιμος να τον αρπάξει δεν είναι κάποιος από εδώ μέσα όπου ήθελε να σε κάνει και βασίλισσα ????![]()
Τι είναι αυτά που λες καλέ μας φίλεΠες μου σε παρακαλώ καλή μου φίλη @Magi ότι αυτός οπού είναι έτοιμος να τον αρπάξει δεν είναι κάποιος από εδώ μέσα όπου ήθελε να σε κάνει και βασίλισσα ????![]()
καλημερα φιλτατεΤι είναι αυτά που λες καλέ μας φίλε![]()
Μια καλή πατσά άσπρη η κοκκινιστή είναι βάλσαμο ...ολα καλα ..ειπα εκει με το πατσα και το ποδαρακι να βαλω και κανα χερακι![]()
δεν καταλαβα ..μου διέφυγε κατιΤι είναι αυτά που λες καλέ μας φίλε![]()
Τι τι λέω καλέ μου φίλε ???? Μια ερώτηση έκαμα,ειχα μια απορία ...Κακό είναι???Τι είναι αυτά που λες καλέ μας φίλε![]()
Τι τι λέω καλέ μου φίλε ???? Μια ερώτηση έκαμα,ειχα μια απορία ...Κακό είναι???![]()
Πρι πρι ίσως θυμώσειΤι τι λέω καλέ μου φίλε ???? Μια ερώτηση έκαμα,ειχα μια απορία ...Κακό είναι???![]()
ΒΡΕ γαμησε τον και φερε μου τα πραγματαΠρι πρι ίσως θυμώσει![]()
Άμα κάμει ολιγόλεπτο διάλειμμα δεν σε βλέπω καλάΒΡΕ γαμησε τον και φερε μου τα πραγματα
....οχι, απο ενα πιπινακι του χωρου που εχουμε κανει "μερικα" ραντεβου![]()