xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.859
- Πόντοι
- 3.556
Μα αυτό είναι το ζητούμενο καλέ μου φίλε...Ναι αλλά να γλύφουμε και κάνα μουνόχειλο καλέ μου φίλε![]()

Μα αυτό είναι το ζητούμενο καλέ μου φίλε...Ναι αλλά να γλύφουμε και κάνα μουνόχειλο καλέ μου φίλε![]()
Δεν ήθελα καλέ μου φίλε ΘΕΛΩ ......Ο καλός μας φίλος ήθελε να περάσει σπάτουλα την καλή μας φίλη![]()
Σε ποια selida είσαι καλέ μου φίλε ?Καλημέρα μνπνα![]()
enoxlas kane ligo ysixiaΣε ποια selida είσαι καλέ μου φίλε ?![]()
enoxlas kane ligo ysixia
![]()
στειλε ενα μνμ στον Αντι να με κανει ΤΙΜΗΜΕΝΟ για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορα μου στο σαιΣε ποια selida είσαι καλέ μου φίλε ?![]()
ρουφιανεεεεεεεεεεεεεεε
Γαμησε τα,εχει πέσει αρκετό διάβασμαΣε ποια selida είσαι καλέ μου φίλε ?![]()
Ναι και εμενα επίσημο ο νημοθέτης mythical . Εχω χαλάσει δυο ζευγάρια γυαλιά να διαβάζω και να γράφω μνπστειλε ενα μνμ στον Αντι να με κανει ΤΙΜΗΜΕΝΟ για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορα μου στο σαι
Τι επίσημο να σε κάνει βρε???Θες μήπως και στην παρέλαση να σου έχει καρέκλα δίπλα στα Original μνπνα???Ναι και εμενα επίσημο ο νημοθέτης mythical . Εχω χαλάσει δυο ζευγάρια γυαλιά να διαβάζω και να γράφω μνπ
ας μην ξεχναμε οτι ΠΛΕΟΝ εχω γινει και ΕΓΚΡΙΤΟΣ νουμερο 2 γιατι δεν προλαβαινει @XaramofaisΤι επίσημο να σε κάνει βρε???Θες μήπως και στην παρέλαση να σου έχει καρέκλα δίπλα στα Original μνπνα???
Ωχχχχχ για πες λίγο τους "Έγκριτους"...υπάρχει παγίδα στην ερώτηση...ας μην ξεχναμε οτι ΠΛΕΟΝ εχω γινει και ΕΓΚΡΙΤΟΣ νουμερο 2 γιατι δεν προλαβαινει @Xaramofais![]()
θα εχουμε μαδοπουτσιΩχχχχχ για πες λίγο τους "Έγκριτους"...υπάρχει παγίδα στην ερώτηση...
Εδώ θα φανεί ποιοι διαβάζουν και ποιοι χαζεύουν...
ΕΓΩ και Χαραμοφαης θαρρω αν ειναι και αλλοι να με συγχωρεσουν ας ερθουν να φτιαξουμε πενταδα μπασκετΩχχχχχ για πες λίγο τους "Έγκριτους"...υπάρχει παγίδα στην ερώτηση...
Εδώ θα φανεί ποιοι διαβάζουν και ποιοι χαζεύουν...
Κατι έταξε, και οπως λένε στα μέρη μου, οτι ταζεις το κάνεις. Αλλα τέτοιοι μουνιδες μουναχοφαειδες, ολα μουνα ζυγά και παλι μουνα. Υγ Καρέκλα όμως να κάθομαι ωραία θα ταν.Τι επίσημο να σε κάνει βρε???Θες μήπως και στην παρέλαση να σου έχει καρέκλα δίπλα στα Original μνπνα???
Έγκριτοι του σχεδίου άρχωνΕΓΩ και Χαραμοφαης θαρρω αν ειναι και αλλοι να με συγχωρεσουν ας ερθουν να φτιαξουμε πενταδα μπασκετ![]()