dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.272
- Πόντοι
- 36.036
Κάποιο μέλος σκΕγω πάντως αυτόν δεν τον μαρκαλίζω ...Ας το πάρει άλλος το εκατομμύριο...![]()
Πώ ρε οι πούστρεςΚάποιο μέλος σκ
Γκολ πολλα μπήκαν...![]()
Καλέ μου φίλε έχω κάνει πολλά στη ζωή μου και αγωνιστικά αλλά και μη ,,αλλά μετά το ατύχημα γιατί αυτό πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο κατάλαβα πως η ζωή μας είναι ένα τίποτα και γιαυτό πρέπει να την χαιρόμαστε όπως μπορούμε κάθε λεπτό αλλά και να την προσέχουμε συνάμα..Καλά λέει πρι πρι ήρθες αργιεμενος![]()
Ήμαστε σε πολύ καλό δρόμομεχρι τελος του 25 ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε μαζεψει τα 40Κ
ΔΕΝ βλεπω κινησεις,εμβασματα,χορηγιες
ΑρχίδιαΉμαστε σε πολύ καλό δρόμο![]()
Σε ποια οδό είναι αυτός ο δρόμος καλέ μου φίλε???????Ήμαστε σε πολύ καλό δρόμο![]()
Ναι αλλά να γλύφουμε και κάνα μουνόχειλο καλέ μου φίλεΚαλέ μου φίλε έχω κάνει πολλά στη ζωή μου και αγωνιστικά αλλά και μη ,,αλλά μετά το ατύχημα γιατί αυτό πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο κατάλαβα πως η ζωή μας είναι ένα τίποτα και γιαυτό πρέπει να την χαιρόμαστε όπως μπορούμε κάθε λεπτό αλλά και να την προσέχουμε συνάμα..
![]()
Μελωδίας...Σε ποια οδό είναι αυτός ο δρόμος καλέ μου φίλε???????![]()
ρε ρεζιλα πες μου λιγο σε παρακαλω οι κουμπαροι απο την παφο με τα παοκια σας κανανε το τραπεζι με κωλοδαχτυλα αληθευει??
Απλά ΣΧΟΛΙΆΖΩ τα δρώμενα του νήματος στο ολιγόλεπτο διάλειμμα από την ΕΡΓΑΣΊΑ μου@athinaios44 βλέπεις συμπεριφορά έτσι???![]()
θα γαμηθεις για τις παπατζες σου και για την μη καταβολη εμβασματοςΑπλά ΣΧΟΛΙΆΖΩ τα δρώμενα του νήματος στο ολιγόλεπτο διάλειμμα από την ΕΡΓΑΣΊΑ μου![]()
Απλά ΣΧΟΛΙΆΖΩ τα δρώμενα του νήματος στο ολιγόλεπτο διάλειμμα από την ΕΡΓΑΣΊΑ μου![]()
ΠΑΣΟΚάρα και θρύλος ρε μουνήΌχι αθλητικά και πολιτικά στο νήμα ρε μουνήδες...
Την αγάπη μου anyway...
![]()
για πες μας φιλε την εμπειρια σουΝαι αλλά να γλύφουμε και κάνα μουνόχειλο καλέ μου φίλε![]()
ΠΑΟΚάρα και θρύνος ρε μουνή![]()