πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.775
- Πόντοι
- 16.131
πληρωνεσαι κιολαςΟ @Xaramofais θα πληρώσει σήμερα γιατί εγώ πληρώνομαι τέλος του μηνού![]()

πληρωνεσαι κιολαςΟ @Xaramofais θα πληρώσει σήμερα γιατί εγώ πληρώνομαι τέλος του μηνού![]()
Πρώτη φορά που σου ξανά συμβαίνει αυτό καλέ μου φίλε ...Σωστά????Λεφτά να φέρετε γιατί ξέχασα το πορτοφόλι μου![]()
Καλέ μου φίλε καλημέραΠρώτη φορά που σου ξανά συμβαίνει αυτό καλέ μου φίλε ...Σωστά????![]()
Καλέ μου φίλε αυτό δεν είναι όπως λες άγριες διαθέσεις ,,,αυτό είναι το το πιο σύνηθες για έναν άντρα που θέλει να κάνει μια γυναικά να νιώσει γυναίκα ,,και όχι μόνο με τη γλώσσα ...Ο καλός μας φίλος επέστρεψε με ΆΓΡΙΕΣ διαθέσεις![]()
Σε βρίσκω σωστό και να προσθέσω οτι μιλάμε για γυναίκα πολυ καυλα...Καλέ μου φίλε αυτό δεν είναι όπως λες άγριες διαθέσεις ,,,αυτό είναι το το πιο σύνηθες για έναν άντρα που θέλει να κάνει μια γυναικά να νιώσει γυναίκα ,,και όχι μόνο με τη γλώσσα ...![]()
Καλέ μου φίλε αυτό δεν είναι όπως λες άγριες διαθέσεις ,,,αυτό είναι το το πιο σύνηθες για έναν άντρα που θέλει να κάνει μια γυναικά να νιώσει γυναίκα ,,και όχι μόνο με τη γλώσσα ...![]()
Αυτά βλέπει ο παπατζης και αναρωτιέται πότε θα γίνει μάναΣε βρίσκω σωστό και να προσθέσω οτι μιλάμε για γυναίκα πολυ καυλα...
Καλημέρα σαςkαλημερα μνπνα![]()
Δεν θα τα δεις καλέ μου φίλε,, μέχρι να σου έρθει θα τα έχει φάει ...ε ας τα φερει @Xaramofais προσωπικα![]()
Καλά λέει πρι πρι ήρθες αργιεμενοςΔεν θα τα δεις καλέ μου φίλε,, μέχρι να σου έρθει θα τα έχει φάει ...![]()
βλεπω μπηκες σε κανονικη ροη εργασιαςΚαλημέρα paidia![]()
Εγω πάντως αυτόν δεν τον μαρκαλίζω ...Ας το πάρει άλλος το εκατομμύριο...Αυτά βλέπει ο παπατζης και αναρωτιέται πότε θα γίνει μάνα![]()
Εγω πάντως αυτόν δεν τον μαρκαλίζω ...Ας το πάρει άλλος το εκατομμύριο...![]()
μεχρι τελος του 25 ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε μαζεψει τα 40Κ
Έχουμε χρόνο...μεχρι τελος του 25 ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε μαζεψει τα 40Κ
ΔΕΝ βλεπω κινησεις,εμβασματα,χορηγιες