athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.076
- Πόντοι
- 12.756
για πεςκάποιος άλλος σήμερα περίμενε την οδική μέσα στη βροχή![]()

για πεςκάποιος άλλος σήμερα περίμενε την οδική μέσα στη βροχή![]()
Κ δεν έβρισκες κρεμαγιερα ; Στα μεταχειρισμένα λογικά θα έβρισκες .βαριεμαι καθε 3 χρονια να ανακατασκευαζω κρεμαγιερα και να μην βρισκω ανταλλακτικα σχεδον για τιποτα οποτε το εδωσα
ΔΕΝ υπηρχαν ανταλλακτικα μην την ψαχνεις αγανακτησαΚ δεν έβρισκες κρεμαγιερα ; Στα μεταχειρισμένα λογικά θα έβρισκες .
Τσπ αναγκαστικά κ εγώ θα το δώσω σκραπ κ αναγκαστικά θα κυκλοφορώ με τη Φερράρι μου![]()
Πέτα το σοφακι (μεχρι Θεσσαλονίκη) να δουμε την κοπέλα.. να δοκιμαστεί σε πειρασμούς και μετα αποφασίζεις. Υγ Τα αισθήματα είναι πολύ δυνατά για να τα αποχωριστείς.Έχω πάει με αυτό Πολωνίες τσέχικες Σλοβακίας Ουγγαρίες Ρουμανίας ουκρανικές Μολδαβίας τουρκιες βουλγαριες Σκόπια αλβανιες ...μόνο έρωτες σε αυτή τη λιμουζίνα...κοντά μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα.....12 φορές το γύρω της γης κ τώρα μόνο που θα δω τη πρέσα να το διαλύει ,θα σπαραζω
Με πιέζει κ η νέα κοπέλα μου το Σοφάκι να το πετάξω .....
δε ξέρω σε ποιον το πούλησεςγια πες![]()
ΔΕΝ υπηρχαν ανταλλακτικα μην την ψαχνεις αγανακτησα
επικοινωνουμε ρε χαραμη με τον τυπο που το πηρε χαρτι ειναι το αμαξιδε ξέρω σε ποιον το πούλησες
Εχω ενα animal με καυσιμα ξύδια, ειναι διθέσιο όμως.στειλε ενα υβριδικο![]()
επικοινωνείται τακτικά για να τσεκάρεις αν τον άφησε σε καμιά ερημιά και τον έφαγαν οι αρκούδες?επικοινωνουμε ρε χαραμη με τον τυπο που το πηρε χαρτι ειναι το αμαξι
οταν παρω αμαξι θα μου πεις ποτε και που κυκλοφορεις με το πατινι να σε περασω απο κατω μιαεπικοινωνείται τακτικά για να τσεκάρεις αν τον άφησε σε καμιά ερημιά και τον έφαγαν οι αρκούδες?
έχω μικτή το αμάξι είναι ολοκαίνουργιο δεν είμαστε για τέτοιαοταν παρω αμαξι θα μου πεις ποτε και που κυκλοφορεις με το πατινι να σε περασω απο κατω μια
υγ θα σε πληρωσει η ασφαλεια δε θα εχεις θεμα![]()
ποια εταιρειαέχω μικτή το αμάξι είναι ολοκαίνουργιο δεν είμαστε για τέτοια![]()
επικοινωνείται τακτικά για να τσεκάρεις αν τον άφησε σε καμιά ερημιά και τον έφαγαν οι αρκούδες?
δεν την ξέρεις είναι από το κωριόποια εταιρεια![]()
Ασφάλεια μπηχτή.. η μόνη με προφύλαξηποια εταιρεια![]()
Υπάρχουν ανταλλακτικά, θέλει να εχεις καλο συνεργείο και αν θες βρισκεις απο car.gr . Εγω στο προηγούμενο που ειχα μεχρι απο Γερμανία έφερνα ανταλλακτικά. Κι αυτο με ανθρωπο που ειχε μάντρα εκει , απο την αγγελία στο car.grΚ δεν έβρισκες κρεμαγιερα ; Στα μεταχειρισμένα λογικά θα έβρισκες .
Τσπ αναγκαστικά κ εγώ θα το δώσω σκραπ κ αναγκαστικά θα κυκλοφορώ με τη Φερράρι μου![]()
Μου εβγαλε τα ματιαΩραίο κόσμο είχε σήμερα στο τραγο![]()
Μίλα μας για συτοΜου εβγαλε τα ματια![]()
Εχω σοβαρη σχεσηΜίλα μας για συτο![]()