Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 371K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparios

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Γειας σας μάγκες μου,
Συνάντηση προ ημερών με την Μπέλα (μια ψηλή) μέσα στο πάρκο.
Ωραίο τυπακι, κοινωνική και όχι ξεπέτα.
Καλή πίπα περιποιημένη (εννοείται με καπότα).
Έδειχνε να μην βιάζεται και μετά το τέλος έκατσε κανα δεκάλεπτο και πιάσαμε την κουβέντα χωρίς να τρέχει να φύγει να βρει τον επόμενο (θα μου πείτε τι λέγατε ).

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
23
Like
882
Πόντοι
1.011
περασα σημερα απο τις 11:50 μεχρι 12:15 το βραδυ, δεν ειδα καμια εξω, ρεπο τα κοριτσια?:think::buck2:

xristos999

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
4
Πόντοι
0
περασα σημερα απο τις 11:50 μεχρι 12:15 το βραδυ, δεν ειδα καμια εξω, ρεπο τα κοριτσια?:think::buck2:
Μπορεί να τις είχαν πάρει όλες εκείνη τη στιγμή δεν είναι και απίθανο .. και εγώ 2 φορές που είχα περάσει δεν τις είχα δει αλλά μωλις έκανα το τετράγωνο και πήγα πάλι ήταν εκεί

xristos999

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Γειας σας μάγκες μου,
Συνάντηση προ ημερών με την Μπέλα (μια ψηλή) μέσα στο πάρκο.
Ωραίο τυπακι, κοινωνική και όχι ξεπέτα.
Καλή πίπα περιποιημένη (εννοείται με καπότα).
Έδειχνε να μην βιάζεται και μετά το τέλος έκατσε κανα δεκάλεπτο και πιάσαμε την κουβέντα χωρίς να τρέχει να φύγει να βρει τον επόμενο (θα μου πείτε τι λέγατε ).
Οχι νταξει και εγώ τα ίδια με μια χαχα είχε φάση το μπλα μπλα μαζί της

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.609
Πόντοι
746
Πλέον που αρχίζουν βροχές να έχετε κατα νού ότι μπορεί να πάτε όλο χαρά για φόρτωμα και να σας μείνει η χαρά. Με βροχή παίζει να μην βγαίνουν.

kostaras1312

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Like
973
Πόντοι
81
Πλέον που αρχίζουν βροχές να έχετε κατα νού ότι μπορεί να πάτε όλο χαρά για φόρτωμα και να σας μείνει η χαρά. Με βροχή παίζει να μην βγαίνουν.
Πάντα εκεί είναι αδερφέ και με βροχή

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.609
Πόντοι
746
Πεζοδρόμιο, έχει άλλη γλύκα

Αυτά είναι εγώ ακόμα δεν έχω ρίξει σε πεζοδρόμιο αν και έχω ιστορία πλέον με το μαυροσημείο 3 και πάμε για 4 χρόνια.
Θα γίνει και αυτό που θα πάει.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.528
Πόντοι
446
Αυτά είναι εγώ ακόμα δεν έχω ρίξει σε πεζοδρόμιο αν και έχω ιστορία πλέον με το μαυροσημείο 3 και πάμε για 4 χρόνια.
Θα γίνει και αυτό που θα πάει.
Ταρα για πανταααααααααααααα ποσες ψωλες εχει κανει χαρουμενες τοσα χρονια ποσα ζευγη αρχιδιων εχει ξεμπουκωσει

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.609
Πόντοι
746
Ταρα για πανταααααααααααααα ποσες ψωλες εχει κανει χαρουμενες τοσα χρονια ποσα ζευγη αρχιδιων εχει ξεμπουκωσει
όταν την είχα ρωτήσει με ποιά κάνει παρτούζα απο τα αραπώνια μου απάντησε
''im the one and only here baby'' μιλάμε για top of line πεορουφρήχτρα.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.528
Πόντοι
446
όταν την είχα ρωτήσει με ποιά κάνει παρτούζα απο τα αραπώνια μου απάντησε
''im the one and only here baby'' μιλάμε για top of line πεορουφρήχτρα.
νταξει οχι μου εχει πει οτι μπορουμε να κανουμε με την αλλη που δε θυμαμαι πως σκατα τη λενε με το σγουρο μαλλι το κοντοπουτανο , το ιδιο και η αλλη για την Ταρα. παρολα αυτα δεν τις πηρα ποτε μαζι ως τωρα.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.609
Πόντοι
746
νταξει οχι μου εχει πει οτι μπορουμε να κανουμε με την αλλη που δε θυμαμαι πως σκατα τη λενε με το σγουρο μαλλι το κοντοπουτανο , το ιδιο και η αλλη για την Ταρα. παρολα αυτα δεν τις πηρα ποτε μαζι ως τωρα.
Έχω να περάσω 2,5 μήνες και με βλέπω πσκ μια φορά την μέρα (βράδυ) να ξεμπουκώνω σε κανα μαυράκι.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.528
Πόντοι
446
χρειαζεται τουλαχιστον μια φορα το μηνα ιππασια με γαζελα η μπουκωμα δε γινεται αλλιως

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.370
Πόντοι
4.646

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
738
Πόντοι
81
τη ντορα λες που πορτοκαλιζει η μπουκλα λες....τη 1η φορα της γαμησα το στοματακι δυνατα χωρις μα μου...τη 2η φορα απογοητευση απλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom