Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 63.902
- Πόντοι
- 12.056
Ποιο παιδί.....ΩΝΣΓ για παιδι!!!!!![]()

Ποιο παιδί.....ΩΝΣΓ για παιδι!!!!!![]()
....ο τσιφλικας, ο αρχοντας του βορειου καμπουΠοιο παιδί![]()
Χθές είχαμε την κουβέντα σου καλέ μου φίλεΚαλημέρα καλέ μου φίλε και καλή εβδομάδα α έχουμε.... Είχα ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το περασμένο Σάββατο και δεν ήμουν καλά ψυχολογικά,, αλλά αφού είμαι όρθιος και ζωντανός όλα οκ...Και για να προλάβω κάποιους δεν ήμουν αυτός όπου έδειξε η τηλεόραση στο Ιλον...![]()
POY EISAI μαρη καμπιαα κρυμμενηΧθές είχαμε την κουβέντα σου καλέ μου φίλεμε @italaki .
Εγώ πόνταρα ότι σε έπιασε η γυναίκα να ψωλάρεις εδώ και (καθότι δεν έχεις θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο ΆΡΧΩΝ) σου έκλεισε το internet και άλλαξε τους κωδικούς στο router
Αφού είναι όλα καλά μην το σκέφτεσαι , τα σίδερα φτιάχνουν , περαστικά φίλε χρηστάρα![]()
Γαμιόλα έγινες ΠΑΟΚ τώρα ?POY EISAI μαρη καμπιαα κρυμμενη
ενα καπα προσθεσα ρε λαμογιο ..εδω εσυ εγινες αλλοδαπος προχθες που χασαμεΓαμιόλα έγινες ΠΑΟΚ τώρα ?
![]()
![]()
δεν πιστευω να εννοας αυτη την σκουπα
Στείλε μια ντραμουτζάνα τσίπουρο και εσύ ρε κωλομπαρά να γίνουμε
..... @Αρχων_του_καμπου , στειλε μια μαντρα α.... στους χαμουτζηδεςΣτείλε μια ντραμουτζάνα τσίπουρο και εσύ ρε κωλομπαρά να γίνουμε![]()
με τον ντραμερ η σκετη την θελεις?? νταμιτζανα την λουτσα σου μεσα βρε βλαχοΣτείλε μια ντραμουτζάνα τσίπουρο και εσύ ρε κωλομπαρά να γίνουμε![]()
Υγρασία σήμερα
![]()
Τι έχεις μέσα στο κελάρι εσύ ??....μπορει να μας φτυνουν![]()
Τι έχεις μέσα στο κελάρι εσύ ??
![]()