Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
373
Πόντοι
21
Συγγνώμη αυτή η τύπισσα είναι Αρμένισσα τελικά ή Πομάκα όπως έλεγε ένας άλλος;

Αυτή πότε θα φύγει από κει ρε ... Μία φορά έκανα το λάθος - είχα θολώσει γιατί είχε βαρέσει κόκκινο και αυτή 2 χρόνια μετά με θυμόταν ... δεν ξαναπατάω εκεί μέχρι να φύγει γιατί πρήζει μπάλλες.
Έτσι κάνει πάντα σε όλους , έχει μαγκιά βρίζει μήπως της πάρεις κάνα ποτό, ετσι όπως είναι δε μπορεί να δουλέψει αλλιώς

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Έτσι κάνει πάντα σε όλους , έχει μαγκιά βρίζει μήπως της πάρεις κάνα ποτό, ετσι όπως είναι δε μπορεί να δουλέψει αλλιώς
Κι αν κάνεις το λάθος και την πάρεις και κάνα χορό όπως εγώ, την πούλεψες!!! Σαν να με πάτησε οδοστρωτήρας ένοιωσα!!! :confused:

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.626
Πόντοι
6.615
Παιδιά please όποιος έχει πάρει σε prive των 100 ή των 200 ευρώ τη Ροζαλίνα από το "Queens of North" ας μου στείλει ένα PM να τον ρωτήσω κάτι που θέλω, ευχαριστώ

eparxiotis69

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα στη παρέα, μπορεί κάποιος να μας πει σε ποια μαγαζιά, δεν επιτρέπεται το σεξ στο πριβε? Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα κορίτσια , αλλά γενικά για την πολιτική του μαγαζιού. Θελω να επισκεφτώ αλλά δε θέλω να χάσω το χρόνο μου σε περίπτωση που κάτσει κανα καλό.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.122
Πόντοι
456
Καλησπέρα στη παρέα, μπορεί κάποιος να μας πει σε ποια μαγαζιά, δεν επιτρέπεται το σεξ στο πριβε? Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα κορίτσια , αλλά γενικά για την πολιτική του μαγαζιού. Θελω να επισκεφτώ αλλά δε θέλω να χάσω το χρόνο μου σε περίπτωση που κάτσει κανα καλό.
Σε κανένα δεν επιτρέπεται. Τι τα πέρασες αυτά τα μαγαζιά, τίποτα μπουρδέλα?

eparxiotis69

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Σε κανένα δεν επιτρέπεται. Τι τα πέρασες αυτά τα μαγαζιά, τίποτα μπουρδέλα?
Σα να εχω την εντύπωση οτι με τρως... :cheesy:

Σοβαρά τωρα...πχ. στο Kinky δε παίζει φάση...δήθεν κυριλαδικο ...

Τελευταία τροποποίηση:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.122
Πόντοι
456
Σα να εχω την εντύπωση οτι με τρως... :cheesy:

Σοβαρά τωρα...πχ. στο Kinky δε παίζει φάση...δήθεν κυριλαδικο ...
Σοβαρά τώρα..πχ στο Kinky, ναι, παίζει φάση :confused:
Σα περίεργα να τα λες. Για γίνε πιο ξεκάθαρος...

eparxiotis69

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Σοβαρά τώρα..πχ στο Kinky, ναι, παίζει φάση :confused:
Σα περίεργα να τα λες. Για γίνε πιο ξεκάθαρος...
Τιποτα περίεργο. Απλα στο prive μια φορά στο Kinky....δεν ειδα φως...χορούς κλπ. Τιποτα παραπανω. Ίσως να έπεσα σε περίπτωση ? Πάντως μου ειχε δώσει το τηλ. της, οποτε δεν ηταν στη κοπέλα....αλλα στη πολιτική του μαγαζιού περισσότερο. Τουλάχιστον έτσι φαντάστηκα.

Θυμαμαι παλιότερα σε κάποια, προχωρούσε στη μπριζόλα στο prive. Γιαυτό ρωτάω κανα μαγαζί σιγουρακι. Έμαθα για το FBI βεβαια στη πορεία.Απλα ήθελα να δω αν ειχε και άλλα.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.122
Πόντοι
456
Τιποτα περίεργο. Απλα στο prive μια φορά στο Kinky....δεν ειδα φως...χορούς κλπ. Τιποτα παραπανω. Ίσως να έπεσα σε περίπτωση ? Πάντως μου ειχε δώσει το τηλ. της, οποτε δεν ηταν στη κοπέλα....αλλα στη πολιτική του μαγαζιού περισσότερο. Τουλάχιστον έτσι φαντάστηκα.

Θυμαμαι παλιότερα σε κάποια, προχωρούσε στη μπριζόλα στο prive. Γιαυτό ρωτάω κανα μαγαζί σιγουρακι. Έμαθα για το FBI βεβαια στη πορεία.Απλα ήθελα να δω αν ειχε και άλλα.
Το ότι έδωσε τηλέφωνο δεν έχει κάποια σχέση με τις υπηρεσίες στο μαγαζί...Πάντως πληροφοριακά, οι μπριζόλες στο kinky σερβίρονται στα VIP δωμάτια. Σε όλα τα strip πάντα έχει να κάνει με τη κοπέλα και όχι με το μαγαζί. Άσε τις "πολιτικές", αυτά είναι για τα "μάτια του κόσμου". Στην Ελλάδα σε όλα τα strip γαμάς (με το ανάλογο κόστος, ανάλογα το μαγαζί). Φυσικά ΔΕΝ γαμιούνται όλες με όλους!

prncomposer

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Το ότι έδωσε τηλέφωνο δεν έχει κάποια σχέση με τις υπηρεσίες στο μαγαζί...Πάντως πληροφοριακά, οι μπριζόλες στο kinky σερβίρονται στα VIP δωμάτια. Σε όλα τα strip πάντα έχει να κάνει με τη κοπέλα και όχι με το μαγαζί. Άσε τις "πολιτικές", αυτά είναι για τα "μάτια του κόσμου". Στην Ελλάδα σε όλα τα strip γαμάς (με το ανάλογο κόστος, ανάλογα το μαγαζί). Φυσικά ΔΕΝ γαμιούνται όλες με όλους!
Άμα είσαι ευγενικός, ντυμένος σωστά και όχι λιγούρης, όσες δίνουν θα σου προσφέρουν για να προσθέσω στο παραπάνω σχόλιο. Βέβαια βλέποντας τον κόσμος που κυκλοφορεί δεν είναι αυτονόητα στις μέρες μας!

eparxiotis69

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Άμα είσαι ευγενικός, ντυμένος σωστά και όχι λιγούρης, όσες δίνουν θα σου προσφέρουν για να προσθέσω στο παραπάνω σχόλιο. Βέβαια βλέποντας τον κόσμος που κυκλοφορεί δεν είναι αυτονόητα στις μέρες μας!
Το τηλ για σεξ το εδωσε για εκτός...το ερώτημα μου όμως ειναι για μέσα, και έχει απαντηθεί εν μέρει.

Απλα ειχα την εντύπωση οτι στο Kinky δε παίζει σεξ ούτε στα πριβε πάνω. Γιατι στα κατω, έρχεται μερικές φορές και παίρνει μάτι η επιβλεπουσα

prncomposer

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Το τηλ για σεξ το εδωσε για εκτός...το ερώτημα μου όμως ειναι για μέσα, και έχει απαντηθεί εν μέρει.

Απλα ειχα την εντύπωση οτι στο Kinky δε παίζει σεξ ούτε στα πριβε πάνω. Γιατι στα κατω, έρχεται μερικές φορές και παίρνει μάτι η επιβλεπουσα

Δεν έλεγα για εκτός εγώ, στο κάτω κάτω είναι αρκετές που μέσα το παίζουν κυρίες και μετά έξω είναι βίζιτες και άλλες που το κάνουν μόνο μέσα γιατί το βλέπουν σαν δουλειά.

Άμα έχουν πριβέ δωμάτια, γίνονται τα πάντα συνήθως απλά είναι θέμα τιμής και ανάλογα με την γυναίκα - και στο συγκεκριμένο μέρος τα ίδια. Τώρα για την επιβλέπουσα που λες κάτω και γενικά για άτομα που επιβλέπουν σε τέτοια μαγαζιά, επειδή πάντα υπήρχαν γκόμενες που απλά είναι καθαρόαιμα τσουλιά και κάναν πράμα για λίγα και χαλούσαν την δουλειά στις άλλες που θέλανε να σε μαδίσουν για να σου δώσουν κάτι μετά, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Αυτό το έχω προσέξει σε πολλά μαγαζιά και έχω δει και ο ίδιος διάφορα...

eparxiotis69

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
6
Πόντοι
0
FBI κατέληξα για σημερα το βράδυ . Καμία καλή που να προχωράει στο prive και αν ξέρουμε τιμή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom