donp4679
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 22
- Like
- 860
- Πόντοι
- 1.011
ειναι φαση bbw αυτη? χοντρη? καμια αλλη φωτο υπαρχει?Μαριναρα. Γαμιεται ωραια. Μασταρια Νο 8. 100ε με το hotel...
ειναι φαση bbw αυτη? χοντρη? καμια αλλη φωτο υπαρχει?Μαριναρα. Γαμιεται ωραια. Μασταρια Νο 8. 100ε με το hotel...
Πολύ δυνατές Βυζαρες , πραγματικά πελώριες αλλά αν κρίνω απ το προφίλ που γραφει Μύκονο , λογικα θα εχει και τιμές Μυκόνου το μενού , δηλαδή 500ρικο στην καλύτερη μην πω 1000ρικο , πολυ δυνατό μουνι παντως !!!
Ναι bbw αλλά δυνατή και σε στέλνει αδιάβαστο αν είσαι αυτού του σωματότυπου. Ξέρει πως να σε καυλωσει …ειναι φαση bbw αυτη? χοντρη? καμια αλλη φωτο υπαρχει?
Μαριναρα. Γαμιεται ωραια. Μασταρια Νο 8. 100ε με το hotel...
Εχεις παρει φιλε;Ναι bbw αλλά δυνατή και σε στέλνει αδιάβαστο αν είσαι αυτού του σωματότυπου. Ξέρει πως να σε καυλωσει …
Ναι… αν σου αρέσουν οι bbw κάνει απίστευτη πίπα και ξέρει να στήνεται. Και είναι νορμαλ αρκεί βέβαια να είσαι και εσύ σωστόςΕχεις παρει φιλε;
Καλησπέρα συναγωνιστές.Μαριναρα. Γαμιεται ωραια. Μασταρια Νο 8. 100ε με το hotel...
Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε γιατί έπαθα ακριβώς το ίδιο πριν ένα μήνα περίπου με τη δυσοσμία.Καμία σχέση με την φωτογραφία που είναι αρκετά παλιά. Συν τοις άλλοις πλέον έχει πολύ κακή ατομική υγιεινή. Τελευταία φορά υποτίθεται ότι μπήκε να κάνει ντουζ βγήκε βρωμούσε ο ιδρώτας της γιατί δεν πλύθηκε καν και την έδιωξα. Κάτι παρόμοιο αντιμετώπισε πρόσφατα κι ένας Γνωστός μου που την είχα συστήσει πριν 7 χρόνια
Εντωμεταξύ με πήρε και έκραζε εμένα λες και φταίω εγώ που πλέον δεν αξίζει καθόλου η τύπισσα
Ελα πμΚαλησπέρα συναγωνιστές.
Γνωρίζουμε κάνα τηλέφωνο ή Facebook για την Μαρίνα;;;;
H Eυα-Δημητρα. Κανει πλεον 2πλο με την Αφροδιτη. Χοντρες και μεγαλες σε ηλικα 55+ και οι 2. Μασταρια - κρεμασταρια. 80 το 2πλο τα παντα ολα και τα κοαλα τιποταΚαλησπέρα, έχει κάποιος γνώμηγια την κυρία;
![]()
ξανθιά με πλούσιο στήθος και καμπύλες. Σε Περιμένω στο χώρο μου - Love List
Τηλ:6944059889 Ελληνίδα 50αρα στο χώρο μου ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ EIMAI 50 ETΩN, ANEΞAPTHTH, EMΠEIPH, ΞANΘIA, ME OMOPΦEΣ KAMΠYΛEΣ και φυσικό χορταστικό στήθος. Σε περιμένω στο χώρο […]www.lovelist.com.gr
ΕυχαριστώH Eυα-Δημητρα. Κανει πλεον 2πλο με την Αφροδιτη. Χοντρες και μεγαλες σε ηλικα 55+ και οι 2. Μασταρια - κρεμασταρια. 80 το 2πλο τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα
Παρε μαριναρα. Τεταστια μασταρια νο 10Παιδιά έχει κανένας να προτείνει καμιά καλή ανεξάρτητη με βυζάρες. Αλλά μιλάμε για βυζάρες όχι αστεία. Το κάθε βυζί να είναι τουλάχιστον σαν πεπόνι. Να τρως βυζοσκαμπιλο και να παθαίνεις διάσειση! Φυσικά, σιλικόνη δεν με νοιάζει! Ας είναι και BBW!!!
Πως ρην βρισκουμε φιλε μου; στειλε μηνυμα αν μπορείς.Παρε μαριναρα. Τεταστια μασταρια νο 10
H Eυα-Δημητρα. Κανει πλεον 2πλο με την Αφροδιτη. Χοντρες και μεγαλες σε ηλικα 55+ και οι 2. Μασταρια - κρεμασταρια. 80 το 2πλο τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα
H Eυα-Δημητρα. Κανει πλεον 2πλο με την Αφροδιτη. Χοντρες και μεγαλες σε ηλικα 55+ και οι 2. Μασταρια - κρεμασταρια. 80 το 2πλο τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα
Εχεις δοκιμάσει? Αξίζει?Καλησπέρα, έχει κάποιος γνώμηγια την κυρία;
![]()
ξανθιά με πλούσιο στήθος και καμπύλες. Σε Περιμένω στο χώρο μου - Love List
Τηλ:6944059889 Ελληνίδα 50αρα στο χώρο μου ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ EIMAI 50 ETΩN, ANEΞAPTHTH, EMΠEIPH, ΞANΘIA, ME OMOPΦEΣ KAMΠYΛEΣ και φυσικό χορταστικό στήθος. Σε περιμένω στο χώρο […]www.lovelist.com.gr
Χοντρες απλώς ή και μεγαλα βυζιά;H Eυα-Δημητρα. Κανει πλεον 2πλο με την Αφροδιτη. Χοντρες και μεγαλες σε ηλικα 55+ και οι 2. Μασταρια - κρεμασταρια. 80 το 2πλο τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα