old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.573
- Πόντοι
- 446
Δεν σκέφτηκες να ψάξεις στο google? Ivanka kanesex?Η αναζήτηση με λεξι κλειδί ιβανκα/ivanka δε βγάζει κάτι παντως

Δεν σκέφτηκες να ψάξεις στο google? Ivanka kanesex?Η αναζήτηση με λεξι κλειδί ιβανκα/ivanka δε βγάζει κάτι παντως
Αξιζει πλέον ;Δεν σκέφτηκες να ψάξεις στο google? Ivanka kanesex?
![]()
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά οι τελευταίες κριτικές δεν είναι καλέςΑξιζει πλέον ;
Θα σου πω για την τελευταία συνάντηση που είχα μαζί της (πριν χρόνια). ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ. Αρκετά κομοδίνο κατάσταση. Το στήθος της (σιλικόνη) έδειχνε τα αρνητικά του, το σώμα έδειχνε τα χρόνια του, αν και κρατιόταν ακόμα. Αερόπιπα, πολύ ψεύτικα βογκητά. Είναι δυνατό κώλο όμως, που δεν τον έδινε, αλλά δεχόταν δάκτυλο. Αν δεν κάνει πρωκτικό και ζητάει πάνω από 50-60 ευρώ για μια ώρα θα σου έλεγα να κοιτάξεις αλλούΑξιζει πλέον ;
Τι εννοείς δεν υπάρχουν; Τις έβγαλε; Όσο για κώλο, επειδή ήταν καμπυλωτή γυναίκα (όχι χοντρή) ήταν δυνατός και στεκόταν). Τώρα; Κρέμασε τελείως;Πλέον δεν υπάρχουν οι σιλικόνες. Κωλος τίποτα και γενικά έχει κρεμάσει. Συμμετοχή ψεύτικη και με το ζόρι
Βουτιά ψαράκι κ μεσααα παααμεεε
Δεν το βλέπω μετά την Μύκονο να ανέβει προς Αθήνα …Βουτιά ψαράκι κ μεσααα παααμεεε
ειναι μουναρα τη νεχω παρει, τρελενεται αν κανει καποιος καυτο γλυφομουνιIvanka kanesex, φωτό 3ετιας.
Κάποιος να την πήρε πρόσφατα;
![]()
Καμία σχέση με την φωτογραφία που είναι αρκετά παλιά. Συν τοις άλλοις πλέον έχει πολύ κακή ατομική υγιεινή. Τελευταία φορά υποτίθεται ότι μπήκε να κάνει ντουζ βγήκε βρωμούσε ο ιδρώτας της γιατί δεν πλύθηκε καν και την έδιωξα. Κάτι παρόμοιο αντιμετώπισε πρόσφατα κι ένας Γνωστός μου που την είχα συστήσει πριν 7 χρόνιαIvanka kanesex, φωτό 3ετιας.
Κάποιος να την πήρε πρόσφατα;
![]()
Οπλο
Δεν ξέρω πως έχει γίνει. Πριν από 5 χρόνια ήταν μέτρια πράγματα. Πριν 10 χρόνια όμως ήταν σουπερ. ΑΝ μάλιστα έδινε και κώλο θα είχε μαζέψει πολύ χαρτί.Καμία σχέση με την φωτογραφία που είναι αρκετά παλιά. Συν τοις άλλοις πλέον έχει πολύ κακή ατομική υγιεινή. Τελευταία φορά υποτίθεται ότι μπήκε να κάνει ντουζ βγήκε βρωμούσε ο ιδρώτας της γιατί δεν πλύθηκε καν και την έδιωξα. Κάτι παρόμοιο αντιμετώπισε πρόσφατα κι ένας Γνωστός μου που την είχα συστήσει πριν 7 χρόνια
Εντωμεταξύ με πήρε και έκραζε εμένα λες και φταίω εγώ που πλέον δεν αξίζει καθόλου η τύπισσα
Λες μια που ανεβάζει κ στο ΦΒ εΚαλησπερα μαγκες για μια μαρινα με βυζαρες που κανει συναντησεις στο πριβε εχει παρει κανεις;
Δεν ξερω για το φβΛες μια που ανεβάζει κ στο ΦΒ ε
Κάτι πιο χειροπιαστό έχειςΚαλησπερα μαγκες για μια μαρινα με βυζαρες που κανει συναντησεις στο πριβε εχει παρει κανεις;
Βασικα ναι εχει και φβ marina santixaki καπως ετσι λεγεταιΚάτι πιο χειροπιαστό έχεις
Ίσως να λέμε και την ίδια έτσι μια ψιλό μελαμψή ε ?
Μαριναρα. Γαμιεται ωραια. Μασταρια Νο 8. 100ε με το hotel...Καλησπερα μαγκες για μια μαρινα με βυζαρες που κανει συναντησεις στο πριβε εχει παρει κανεις;