Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.527
ρε το δυνατό σου σημείο είναι τα πολιτικά.
Στα πολιτικά είσαι ατομική βόμβα, τι πάς και μπλέκεις με πυραύλους και στραγάλια.

Εκεί τσίπρας ολέ, κασελακης κουκουέ
Φίλε εγώ δεν κάνω σόου ούτε μόστρα.
Όταν κάτι ξέρω ότι είναι λάθος η κοίτα να διάσπειρει λάθος πληροφορίες στο κοινό μπαίνω να το προστατέψω,πχ πως αν κάποιος μου δίνε λάθος πληροφορίες για κάτι ψευδής η παραπλανητικες θα ήθελα κάποιον που ξέρει να μου πει την αληθεια
Είμαι 4 χρόνια που ασχολούμαι με τις σλαβες γιατί νομίζεις ο καουμπόι χεστηκε πάνω του
Εγώ είπα πράγματα αληθινά και όποιος θέλει τα ακούει
Εξάλλου οποίος πιστεύει καουμπόη δεν έχει παρά να πάει όπου θέλει και να τα δει λαιβ
Μη σας πάρει στο λαιμό του άδικα και πάτε κιόλας απροετοιμαστοι
Ακόμα και Πολωνία να πάτε δεν είναι εύκολα δεν θα χτυπήσετε με το καλημέρα γκόμενά.
Ευτυχώς που είναι ο @Νιο και τον περιλαμβάνει αλλά τώρα στο νήμα από εκεί θα είναι μόνος του μετά από το μπαν το δικό μου

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.216
Πόντοι
10.411
Φίλε εγώ δεν κάνω σόου ούτε μόστρα.
Όταν κάτι ξέρω ότι είναι λάθος η κοίτα να διάσπειρει λάθος πληροφορίες στο κοινό μπαίνω να το προστατέψω,πχ πως αν κάποιος μου δίνε λάθος πληροφορίες για κάτι ψευδής η παραπλανητικες θα ήθελα κάποιον που ξέρει να μου πει την αληθεια
Είμαι 4 χρόνια που ασχολούμαι με τις σλαβες γιατί νομίζεις ο καουμπόι χεστηκε πάνω του
Εγώ είπα πράγματα αληθινά και όποιος θέλει τα ακούει
Εξάλλου οποίος πιστεύει καουμπόη δεν έχει παρά να πάει όπου θέλει και να τα δει λαιβ
Μη σας πάρει στο λαιμό του άδικα και πάτε κιόλας απροετοιμαστοι
Ακόμα και Πολωνία να πάτε δεν είναι εύκολα δεν θα χτυπήσετε με το καλημέρα γκόμενά.
Ευτυχώς που είναι ο @Νιο και τον περιλαμβάνει αλλά τώρα στο νήμα από εκεί θα είναι μόνος του μετά από το μπαν το δικό μου
Το κόβω να έχεις πάρει άφεση αμαρτιών :coffee:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.199
Πόντοι
2.846
Και άμα ο συγκάτοικος σού πει μια μέρα ότι φεύγει,θα μείνεις να πληρώνεις ένα σπίτι μονος σου;Θα βάλεις χαρτάκια στις κολώνες 'ζητείται συγκάτοικος,τηλέφωνο 698...';

Επίσης,άλλο συγκατοίκηση στα 18...και άλλο στα 30-40.Γιατί,για πολλά που μπορεί να μη σ'ενοχλούσαν στα 18,στα 30-40...μπορεί να σκοτώνεις άνθρωπο.

Πλέον στα 30+,μονο με σοβαρή σχέση θα πάει ο άλλος να συγκατοικήσει,μονος ή με συγκατοίκους πολύ δύσκολα.

Bro, η απάντηση αυτή είναι η επιτομή αυτού που λέω, ότι η Ελλάδα είναι μια κοινωνία που παράγει πολλούς φοβιτσιάρηδες που δε θέλουν/ ξέρουν να πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο και απλά βρίσκουν θεωρητικά εμπόδια για να μην κάνουν τίποτα και να γκρινιάζουν.
Στην ερώτηση που κάνεις π.χ., πώς λειτουργείς όταν ο συγκάτοικος θέλει να φύγει (μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία για πολλούς λόγους) στις περισσότερες χώρες οι άνθρωποι ξέρουν την απάντηση από τα 18-20.
Σιγά το δράμα να θέλει να φύγει ο/η συγκάτοικος για να μη μπορείς να βρεις λύση, έλεος δηλαδή.
Άσε που αν είσαι από μια ηλικία και μετά και μένεις με τη μάνα σου είναι και δύσκολο να κάνεις σοβαρή σχέση για να πας επιτέλους να συγκατοικήσεις γιατί στα μάτια της μέσης 30+ που θα είναι η υποψήφια σχέση/ συγκάτοικος δείχνεις άχρηστος.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Ανακοίνωση
Ο πρώην κμαν σημερινός καουμπόη με μπαναρε από το νήμα του.
Αυτό συμβαίνει γιατί είναι κοτα και δεν έχει τα κότσια να τα βγάλει πέρα μαζί μου.
@Balkan cowboy αν έχεις τα κότσια με τις σλαβες εδώ ανοιχτό δημόσια να φαίνονται όλα.
Πάψε πια να κοροϊδεύεις τα μέλη με τις βλάκιες που κατεβάζει το άρρωστο μυαλό σου.

Σιγά μη σε μπανάρω,αφού είσαι ασήμαντη ποσότητα.Ετσι κι αλλιώς δεν μπανάρω ούτε αναφέρω ποτέ κανέναν,ούτε με ενδιαφέρει να το κάνω.Τα μπαν τα κάνει η διοίκηση αν σε αναφέρει κάποιος.
Ουσιαστικά με αυτά που γράφεις ενισχύεις όσα λέω,εσύ δεν το καταλαβαίνεις.Μάλλον κάποιοι που θέλανε να διαβάζουν αυτά που γράφω θύμωσαν και σε ανέφεραν οτι γράφεις παρλαπίπες,χαλάς το θρεντ και θέλουν να φύγεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.090
Πόντοι
33.405
ηταν και ο πικερ 2 φορες και 1 φορα το αναπαντεχο αουτσαιντερ ο μπιλλι13 που το εκλεψε απο την ρεαλ μαδριτης του μρ μαλακα τον πορνοπαπο :priest:

Ο Πίκης είχε σαφώς πολιτική θέση. Προσπαθούσε να θέσει σε ισχύ το νόμο του με όποιες πολιτικοκοινωνικές συνέπειες θα είχε μια τέτοια εφαρμογή.

Όσο για τον μπίλι13 ήταν σαφώς κομματικοποιημένος. :coffee:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.527
Σιγά μη σε μπανάρω,αφού είσαι ασήμαντη ποσότητα.Ετσι κι αλλιώς δεν μπανάρω ούτε αναφέρω ποτέ κανέναν,ούτε με ενδιαφέρει να το κάνω.Τα μπαν τα κάνει η διοίκηση αν σε αναφέρει κάποιος.
Ουσιαστικά με αυτά που γράφεις ενισχύεις όσα λέω,εσύ δεν το καταλαβαίνεις.Μάλλον κάποιοι που θέλανε να διαβάζουν αυτά που γράφω θύμωσαν και σε ανέφεραν οτι γράφεις παρλαπίπες,χαλάς το θρεντ και θέλουν να φύγεις.
Κοιτάς να το παίξεις υπεράνω αλλά εγώ πιστεύω πως εσύ έβαλες το χεράκι σου
Από την άλλη εσύ ενισχύεις αυτά που λέω γιατί η σιωπή μου στο νήμα θα φέρει μόνο την επικράτηση της δικη σου γνωμης
Με λίγα λόγια έχεις το ελεύθερο της παραπληροφορησης εδώ μέσα με ιστορίες δικές σου φανταστικές και να τάζεις όνειρα και ελπίδες για τον δικό σου εγωισμό,σε λένε άρχοντα και αισθάνεσαι ότι κάποιος είσαι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.527
Ο Πίκης είχε σαφώς πολιτική θέση. Προσπαθούσε να θέσει σε ισχύ το νόμο του με όποιες πολιτικοκοινωνικές συνέπειες θα είχε μια τέτοια εφαρμογή.

Όσο για τον μπίλι13 ήταν σαφώς κομματικοποιημένος. :coffee:
Ο πικερ άγιε ήταν ιδέα ήταν ιστορία ο αρχηγός των αρχηγών
Μετά τον πικερ το χάος με διαφορά τσουτσεκακια ανά το νημα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.090
Πόντοι
33.405
Ο πικερ άγιε ήταν ιδέα ήταν ιστορία ο αρχηγός των αρχηγών
Μετά τον πικερ το χάος με διαφορά τσουτσεκακια ανά το νημα

Κρυφόπουστα φανεροκωλοδαχτυλάκιας ήταν, αλλά ας πάμε παρακάτω. :coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
ΒΡΕ μαλακα δεν σε μπαναρε ο Κειμανιος τοσα μπαν εχεις φαει ακομα να μαθεις;
Ο ΚΜΑΝ εδώ και χρόνια τρώει αισχρό μπινελίκι/κραξιμο από τον Νιο, που τον έχει εμμονή.

Αλλά μια βδομάδα με τον αυτιστικό τραβελολαγνο κουραμπιέ τον έφερε στα όρια του

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.957
Πόντοι
6.056
Ο πικερ τωρα είναι σχολιαστης στο Πρωτο Θέμα,ως Sakis Picker

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Ο ΚΜΑΝ εδώ και χρόνια τρώει αισχρό μπινελίκι/κραξιμο από τον Νιο, που τον έχει εμμονή.

Οχι,εμένα.Προφανώς κάποιους που δε δέχονται υποβάθμιση της νοημοσύνης τους.Εμένα τι με νοιάζει να λέει βλακείες και παραμύθια ο Ζαν,να ψεύδεται κτλ.Αφού φαίνεται,είναι οφθαλμοφανές.Οι άλλοι δεν τον ανέχονται και τον αναφέρουν.
Και στο ΣΥΡΙΖΑ που νομίζει οτι υποστηρίζει με αυτά που γράφει ζημιά κάνει.Σκέφτεται ο άλλος,καλά τέτοιοι χαζοί είναι οι οπαδοί ΣΥΡΙΖΑ?Και να σκεφτόταν να ρίξει ψήφο μετά δεν το κάνει.Αλλά δεν το καταλαβαίνει αυτό.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.957
Πόντοι
6.056
Άσε που αν είσαι από μια ηλικία και μετά και μένεις με τη μάνα σου είναι και δύσκολο να κάνεις σοβαρή σχέση για να πας επιτέλους να συγκατοικήσεις γιατί στα μάτια της μέσης 30+ που θα είναι η υποψήφια σχέση/ συγκάτοικος δείχνεις άχρηστος.

Οι παντρεμένοι που βγάζουν τον μήνα με τις συντάξεις των γέρων...είναι άχρηστοι ή χρηστοί;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.527

Εμένα Γλυφοκωλη δεν μπορούν αλλιώς να με κοντράρουν τους τρώω πρώτου ρίξουν τη πρώτη χουκ,πρώτου ρίξουν τη πρώτη τους έχω ρηξει ήδη εγω τη πρώτη και μετά πέφτει δεύτερη και αποτελειωνονται με οβερχουκ η απερ κατ,για να αποφύγουν τη τελική διάλυση φλορες Βικτόρι πατάνε το κουμπάκι του ρουφιανου και πέφτει μπαν

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Εμένα Γλυφοκωλη δεν μπορούν αλλιώς να με κοντράρουν τους τρώω πρώτου ρίξουν τη πρώτη χουκ,πρώτου ρίξουν τη πρώτη τους έχω ρηξει ήδη εγω τη πρώτη και μετά πέφτει δεύτερη και αποτελειωνονται με οβερχουκ η απερ κατ,για να αποφύγουν τη τελική διάλυση φλορες Βικτόρι πατάνε το κουμπάκι του ρουφιανου και πέφτει μπαν

Ειδικά όταν λες οτι γάμησες κώλο τράβελου έχει πέσει ο άλλος νοκ άουτ.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Πότε το είπα ?βρε το μηνυμα που το εγραψα

Εδώ,τιμώρησες τον τράβελο που σε εξαπάτησε με τη θηλυκή του εμφάνιση.

''Άσε ρε τυπε εγώ βρήκα τη πιο θυληκια γυναίκα στη Ταϊλάνδη και ήταν τραβελι ούτε μήλο του Αδάμ δεν είχε
Όμως του έκανα τον κωλο χωνί και το ξεφτίλισα''

Πού να ήταν και κανάς δασυτρίχης δηλαδή.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.527

''Άσε ρε τυπε εγώ βρήκα τη πιο θυληκια γυναίκα στη Ταϊλάνδη και ήταν τραβελι ούτε μήλο του Αδάμ δεν είχε

Εγώ ο ζαν τα έκανα όλα αυτά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom