Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.869
- Πόντοι
- 3.506
Ακόμη παραπάνω στον πούτσο μαςΜάντεψε κουκλακο μου. Επειδή δεν μένω Ελλάδα. Τενεκε
Ακόμη παραπάνω στον πούτσο μαςΜάντεψε κουκλακο μου. Επειδή δεν μένω Ελλάδα. Τενεκε
Στο στομα σου. Ξες καλά φαίνεσαι κουνιστουλαΑκόμη παραπάνω στον πούτσο μας
ΈγινεΣτο στομα σου. Ξες καλά φαίνεσαι κουνιστουλα
Εντάξει,υπερβάλλεις.Έχουμε γράψει πρόσφατα για πολλές στη βραδινή βάρδια που δεν είναι λατίνες.Στις βίλες όντως υπάρχει πληθώρα από αυτές.Αυτό όμως που έγραψες δεν αποτελεί ενημέρωση.Γράψε για μερικές που θυμάσαι και σε ποια τις πέτυχες.Χθεσινή πολύ βραδινη βόλτα. Δεν θυμάμαι αν μπήκα σε σπιτάκι που να μην είχε λατινα μέσα. Κρίμα απλά.
Αστον δεν μενει Ελλαδα σε κανα χρονο θα μας γραψει παλι την μαλακια τουΕντάξει,υπερβάλλεις.Έχουμε γράψει πρόσφατα για πολλές στη βραδινή βάρδια που δεν είναι λατίνες.Στις βίλλες όντως υπάρχει πληθώρα από αυτές.Αυτό όμως που έγραψες δεν αποτελεί ενημέρωση.Γράψε για μερικές που θυμάσαι και σε ποια τις πέτυχες.
Ούτε ο άλλος ο Φαρισαίος μένει αλλά όταν έρχεται γράφει λεπτομερή ενημέρωση.Εντάξει,γραφικές λεπτομέρειες του γαμησιού του καλό θα ήταν να παραλείπονται.Πάντως είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός μη Λατίνων στη βραδινή βάρδια αυτήν την εποχήΑστον δεν μενει Ελλαδα σε κανα χρονο θα μας γραψει παλι την μαλακια του
Όλη η ερημίτη όλη όμως μαζί με Βέγκας. Βένους 2, blue dreams , inside, villa erotica, Godiva. Σε καλυψα;Εντάξει,υπερβάλλεις.Έχουμε γράψει πρόσφατα για πολλές στη βραδινή βάρδια που δεν είναι λατίνες.Στις βίλες όντως υπάρχει πληθώρα από αυτές.Αυτό όμως που έγραψες δεν αποτελεί ενημέρωση.Γράψε για μερικές που θυμάσαι και σε ποια τις πέτυχες.
Τα φιλάκια μου χεστρακο. Δεν σε γαμησε κανένας εδώ μέσα και όλο τον πονεμένο κάνεις σε όλα τα νήματα.Αστον δεν μενει Ελλαδα σε κανα χρονο θα μας γραψει παλι την μαλακια του
Όχι χοντρή, αλλά με πιασιματακιαΑπό σώμα?
Τι πετάγεσαι σε όλα τα ποστ σαν την τσουτσου? Τόσο πολύ σου αρέσουν τα αγορακια?Ακόμη παραπάνω στον πούτσο μας
Το Σάββατο ήταν που πήγα το μεσημέριΑλανιαρηδες, μηπως επεστρεψε η Σαντρα.?? Γνωριζει κανενας χυστης.???
Αυριο θα βγω για πληρωμη....![]()
Οι Ρουμάνες, είναι εγγύηση ότι τουλάχιστον δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου. Ίσως όχι πάντα ενθουσιασμένος αλλά ποτέ δεν έφυγα ποτέ δυσαρεστημένος. Η βραδινή Ερημίτη με την πρωινή μιλφοβάρδια της μινωταύρου (ουκρανη ρίτα) για μένα έχει τις καλύτερες vfm.Χθεσινή τσάρκα
λοιπόν Όλοι ή εριμιτη και δεξιά και αριστερά είχε μία πολονεζα και στα υπόλοιπα μαγαζιά ήταν όλες ρουμανες μοντελισια μέχρι σκιν! Στα ξύλινα όλες ισπανικής καταγωγής λευκές.με πιασίματα στο μεσαίο απο πισο μάλιστα ήταν δύο μαζί. Όπως και απέναντί γωνία Φρίξου Μινώταυρου επισεις δύο κοπέλες μία μεγάλη και μια Ισπανίδα 27 ετών. Το πράσινο κλειστό! Βικτόρια Μινώταυρου 3. Κατάθεση έγινε εριμιτη αριστερά στο τελευταίο μια Ρουμάνα με ωραίο σηματάκι 165 υψος μαύρο μαλι τατου όνομα δε θυμάμαι! η τσα δεν το αναφέρε! να πωΤίμια προσπάθεια στον αγώνα
Εγγύηση ερχεται μέχρι αποδείξεως βέβαια γούστα είναι αυτά στα θέλω του καθενός και τής κάθε στιγμής!! Όπως το βλέπει κανείςΟι Ρουμάνες, είναι εγγύηση ότι τουλάχιστον δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου. Ίσως όχι πάντα ενθουσιασμένος αλλά ποτέ δεν έφυγα ποτέ δυσαρεστημένος. Η βραδινή Ερημίτη με την πρωινή μιλφοβάρδια της μινωταύρου (ουκρανη ρίτα) για μένα έχει τις καλύτερες vfm.
Και όμως το πολύ όμορφο μοντελέ πιπίνι Καρολίνα με φόλιασε για τα καλά τις προάλλες.Και μάλιστα στη βραδινή βάρδια της Ερημίτη στον αριθμό 5.Αντιθέτως στην ίδια βάρδια πέρασα πολύ ωραία με την ομοεθνή της Ρεμπέκα στη Ν.Ουρανού 26.Έχω γράψει και για τις δύο κριτική στις καρτέλες των οίκων τους.Οι Ρουμάνες, είναι εγγύηση ότι τουλάχιστον δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου. Ίσως όχι πάντα ενθουσιασμένος αλλά ποτέ δεν έφυγα ποτέ δυσαρεστημένος. Η βραδινή Ερημίτη με την πρωινή μιλφοβάρδια της μινωταύρου (ουκρανη ρίτα) για μένα έχει τις καλύτερες vfm.
Στην Ερημίτη 5 εννοείς,ε; Δεν πρέπει να είναι η Καρολίνα πάντως.Εκείνη είναι πιο ψηλή και δεν έχει τατού.Γενικά είναι καλό να ρωτάμε ονόματα για να καταλαβαίνουμε και εμείς ποιες είναι οι καλές για να τις επιλέγουμε.Εγώ στη θέση σου θα τη ρωτούσα την τσα² ειδικά αν επέλεγα να περάσω με την κοπέλα.Ή έστω μέσα στο δωμάτιο την ίδια λίγο πριν τον "αγώνα".Χθεσινή τσάρκα
λοιπόν Όλοι ή εριμιτη και δεξιά και αριστερά είχε μία πολονεζα και στα υπόλοιπα μαγαζιά ήταν όλες ρουμανες μοντελισια μέχρι σκιν! Στα ξύλινα όλες ισπανικής καταγωγής λευκές.με πιασίματα στο μεσαίο απο πισο μάλιστα ήταν δύο μαζί. Όπως και απέναντί γωνία Φρίξου Μινώταυρου επισεις δύο κοπέλες μία μεγάλη και μια Ισπανίδα 27 ετών. Το πράσινο κλειστό! Βικτόρια Μινώταυρου 3. Κατάθεση έγινε εριμιτη αριστερά στο τελευταίο μια Ρουμάνα με ωραίο σηματάκι 165 υψος μαύρο μαλι τατου όνομα δε θυμάμαι! η τσα δεν το αναφέρε! να πωΤίμια προσπάθεια στον αγώνα
Γενικά από τα πιπίνια δεν περιμένεις πολλά. Οι περισσότερες συνήθως μετρούνε μήνες στο επάγγελμα και είναι σαν ψάρια έξω από το νερό. Εξάλλου, δεν είναι ούτε συνειδητοποιημένες αν θέλουν να το κάνουν και ίσως δεν τα έχουν βρει ακόμα με τον εαυτό τους. Αν περάσουν το στάδιο αυτό... Ή τα παρατάνε ή γίνονται τα στανταράκια μας. Στα πιπίνια, εγώ τουλάχιστον πηγαίνω μόνο αν μου αρέσει πολύ η εμφάνιση. Οι περισσότερες έμπειρε είναι ρουμάνες στην περιοχή οπότε ίσως το δείγμα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό.Και όμως το πολύ όμορφο μοντελέ πιπίνι Καρολίνα με φόλιασε για τα καλά τις προάλλες.Και μάλιστα στη βραδινή βάρδια της Ερημίτη στον αριθμό 5.Αντιθέτως στην ίδια βάρδια πέρασα πολύ ωραία με την ομοεθνή της Ρεμπέκα στη Ν.Ουρανού 26.Έχω γράψει και για τις δύο κριτική στις καρτέλες των οίκων τους.
Βέβαια είναι υποκειμενικό ποιες θεωρούνται πιπίνια.Κάποιοι θα πούνε και αυτές ανάμεσα σε 25 και 30,όπως είναι οι Έρικα,Ειρήνη και Νταίζη που έχουν γραφτεί καλές κριτικές.Όμως ακόμα και στις έως 25 υπάρχουν φιλότιμες όπως η Λίντα η λατίνα που έχω πάρει στο Venus,η οποία έχει μάθει και ελληνικά,πλήρως συνειδητοποιημένη.Βέβαια έχει να κάνει όπως λες και πόσο καιρό μετράνε στο επάγγελμα.Η Ρενάτα που είναι έως 25 και λένε ότι είναι καλή (την έχω στα υπόψιν) έχει αναφερθεί σε κριτική προ 3 ετών.Γενικά από τα πιπίνια δεν περιμένεις πολλά. Οι περισσότερες συνήθως μετρούνε μήνες στο επάγγελμα και είναι σαν ψάρια έξω από το νερό. Εξάλλου, δεν είναι ούτε συνειδητοποιημένες αν θέλουν να το κάνουν και ίσως δεν τα έχουν βρει ακόμα με τον εαυτό τους. Αν περάσουν το στάδιο αυτό... Ή τα παρατάνε ή γίνονται τα στανταράκια μας. Στα πιπίνια, εγώ τουλάχιστον πηγαίνω μόνο αν μου αρέσει πολύ η εμφάνιση. Οι περισσότερες έμπειρε είναι ρουμάνες στην περιοχή οπότε ίσως το δείγμα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό.