Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (6 μέλη και 7 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
κλωτσο στην μαπα θελει...οι ψυχιατροι εχουν πιο σοβαρες δολειες να κανουν
ναι...φαντάσου να κάθεσαι έξω να φας

και από το διπλανό τραπέζι να ακούς κάποιον με στόμφο να λέει "ιερή μάνα" κοροιδευτικά

σηκώνεσαι και του πατάς τη μάπα μέσα στο πιάτο ή όχι?

βέβαια αυτά τα λέει μόνο με τους άλλους βλαχομπαρμπάδες στο καφενείο του...όχι παραέξω...

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
για να έχουμε μια ιδέα για το τι λέει...

γράφω ότι εκμεταλλεύονται τους μηχανοδηγούς όλοι προς όφελος τους...

και αυτός προσπαθεί να ξεκινήσει τσακωμό και με τσιγκλάει επίτηδες με το "ιερή μάνα"

φαντάσου τι υπόνομος είναι...κάθε μάνα είναι ιερή σε σχέση με τα παιδιά της...πόσο μάλλον αν το παιδί της πέθανε....

και ο οχετός χρησιμοποιεί την έκφραση "ιερή μάνα" για να την κοροϊδέψει....γιατί? για τον μητσοτάκη....

όταν λέω ότι θέλει ψυχίατρο....
Επειδή είσαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ δεν καταλαβαίνεις ότι "ιερό κειμήλιο" την έχετε κάνει εσείς που ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ακολουθείτε κατα πόδας και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας αν κάποιος μιλήσει αντίθετα.

Άντε βλακακο που ότι μαλακια έχεις βγάλει από το άδειο κρανίο σου την παρουσιάζεις και ως θέσφατο.

Αν παρεξηγείσαι λόγω πολιτικής προέλευσης, ξύδι.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.446
Πόντοι
5.506

και από το διπλανό τραπέζι να ακούς κάποιον με στόμφο να λέει "ιερή μάνα" κοροιδευτικά

βέβαια αυτά τα λέει μόνο με τους άλλους βλαχομπαρμπάδες στο καφενείο του...όχι παραέξω...
δεν βγαινει εξω ρε συ....αν βγει η θα τον δερνουν η θα τον γαμανε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
δεν έχω καμία φίλη δεν σκοτώθηκε κανένας δικός μου άνθρωπος.

συνεχίζεις να χλευάζεις με την έκφραση "ιερή μάνα" δεν έχεις σεβασμό ούτε για την έννοια της μάνας τελικά?

βέβαια χτες είπες ότι δεν θα κρίνεις εσύ τον πλακιά που είναι ένας γονέας που έχασε το παιδί του και μπορεί να λέει ότι θέλει. Μάλλον εννοείς ότι μπορεί να λέει ότι σου αρέσει γιατί αυτή που λέει ότι δεν σου αρέσει είναι "ιερή μάνα"
Αυτές τις παπαριες βλακακο τις βγάζεις από τον πάτο σου. Και ο Πλακιάς έχει πει διαφορα για διάφορους, ακόμα και άλλοι γονείς. Αν είσαι χοντροκεφαλος και δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά, ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αλλά η συγκεκριμένη έχει γίνει έρμαιο ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Ή ΜΗ και πλέον λογίζεται ως πολιτική περσινά και έτσι λειτουργεί, δε σου φταίει κανείς, το χοντρό κεφάλι σου φταίει.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Επειδή είσαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ δεν καταλαβαίνεις ότι "ιερό κειμήλιο" την έχετε κάνει εσείς που ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ακολουθείτε κατα πόδας και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας αν κάποιος μιλήσει αντίθετα.

Άντε βλακακο που ότι μαλακια έχεις βγάλει από το άδειο κρανίο σου την παρουσιάζεις και ως θέσφατο.

Αν παρεξηγείσαι λόγω πολιτικής προέλευσης, ξύδι.
ναι όταν αναπαρήγαγες fake news ότι της πήραν την επιμέλεια του παιδιού της ήταν επειδή την σέβεσαι όχι επειδή είσαι μια γριά κατίνα.

κανένα κειμήλιο δεν την έχω κάνει δεν έχω εκφραστεί ποτέ ούτε θετικά ούτε αρνητικά για αυτή ή για κανέναν άνθρωπο που πενθεί άνιωθε πίθηκε..ούτε για τον πλακιά ούτε για τους μηχανοδηγούς ούτε για κανέναν.

δεν αισθάνονται την ανάγκη να υιοθετήσω ότι λέει η κάθε κωσταντοπούλου ή ο κάθε άδωνης όπως την έχεις εσύ επειδή είσαι ένα ζώον.

δεν έχω καμία πολιτική προέλευση αλλά και να είχα δεν θα με όριζε όπως ορίζει εσένα και σε κάνει να ξερνάς σκατοψυχιές κάθε μέρα.

• Χαχα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.295
Πόντοι
12.756
ναι όταν αναπαρήγαγες fake news ότι της πήραν την επιμέλεια του παιδιού της ήταν επειδή την σέβεσαι όχι επειδή είσαι μια γριά κατίνα.

κανένα κειμήλιο δεν την έχω κάνει δεν έχω εκφραστεί ποτέ ούτε θετικά ούτε αρνητικά για αυτή ή για κανέναν άνθρωπο που πενθεί άνιωθε πίθηκε..ούτε για τον πλακιά ούτε για τους μηχανοδηγούς ούτε για κανέναν.

δεν αισθάνονται την ανάγκη να υιοθετήσω ότι λέει η κάθε κωσταντοπούλου ή ο κάθε άδωνης όπως την έχεις εσύ επειδή είσαι ένα ζώον.

δεν έχω καμία πολιτική προέλευση αλλά και να είχα δεν θα με όριζε όπως ορίζει εσένα και σε κάνει να ξερνάς σκατοψυχιές κάθε μέρα.
ΚΑΝΕ ενα διαλειμμα δεν γκωνιασες;σερι το πας:coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
η μεγαλυτερη επιτυχια της μανας σου ηταν οταν σε ειδε πρωτη φορα με μελιτζανα
Τι να πούμε για τη δίκη σου που ακόμα βρίζει την ώρα και τη στιγμή, συμπόνοια και μόνο. :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Αυτές τις παπαριες βλακακο τις βγάζεις από τον πάτο σου. Και ο Πλακιάς έχει πει διαφορα για διάφορους, ακόμα και άλλοι γονείς. Αν είσαι χοντροκεφαλος και δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά, ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αλλά η συγκεκριμένη έχει γίνει έρμαιο ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Ή ΜΗ και πλέον λογίζεται ως πολιτική περσινά και έτσι λειτουργεί, δε σου φταίει κανείς, το χοντρό κεφάλι σου φταίει.
μόνο οι όμοιοι σου οι βόθροι και τα τσιράκια του σκάι προσπαθείτε να την παρουσιάσετε ως πολιτική περσόνα για να μπορείτε να την σχολιάσετε.

οπότε μάλλον ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει εκτός αν θίγει την κυβέρνηση που μοιράζει επιδοτήσεις στο χωριό σου

• Χαχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Σκέψου ότι ο συγκεκριμένος είχε θεωρηθεί από τους ''σοβαρούς'' του ΠΑΣΟΚ ακόμη και για διάδοχος του Ανδρουλάκη :grin::grin::grin:
Ένας ρε τύπε, ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ απ όλους να βγει και να πει ένα "συγνώμη έκανα λάθος", "είχα λάθος πληροφορία", ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, κέρδος θα είχε και μάγκας θα ήταν. Για οποιοδήποτε ζήτημα, όχι μόνο για όλο αυτό το συφερτο με τα Τεμπη.

Σαν τους κεφαλες εδώ μέσα που όταν γράψουν μια από τις χιλιάδες μαλακιες τους θα επιμένουν μέχρι θανάτου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506

Εσύ ειδικά θα το κανείς στααααανταρ, φαίνεσαι πολύ άγριος. Αρκεί να είναι τριγύρω και ο τρυπιακης, ο χελγκειζερ και κανένας ακόμα για καβάτζα. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
ο άλλος ο χάρβι σπέκτερ από τα λιντλ του κάνει λαικ ενώ προσπαθεί να εξηγήσει γιατί κοροιδεύει την "ιερή μάνα" κάνοντας χρήση κοροϊδευτικά τον όρο "ιερή μάνα"

ο υπέρμαχος των αδύναμων και των κατατρεγμένων....:rockon:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.446
Πόντοι
5.506
Εσύ ειδικά θα το κανείς στααααανταρ, φαίνεσαι πολύ άγριος. Αρκεί να είναι τριγύρω και ο τρυπιακης, ο χελγκειζερ και κανένας ακόμα για καβάτζα. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
εχεις δωσει κανα τσιμπουκι στον αδονι?
για πες :coffee:

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.956
Πόντοι
6.495
Θεωρώ ότι δεν αναζητούμε πλέον την ''αλήθεια'', αλλά την προαποφασισμένη ως ορθή ''αλήθεια'' η οποία όσο δεν αποκαλύπτεται κάποιοι την συγκαλύπτουν.
Ακόμη και εξετάσεις να γίνουν και όλα να είναι οκ, πάλι θα μιλάνε ορισμένοι για αναζήτηση της ''αλήθειας'', για ''δικαιοσύνη'', για στημένη δίκη, πουλημένη δικαιοσύνη κλπ κλπ κλπ.

Κάτι σημαντικό που διαφεύγει από όλους: η δικογραφία είχε διαβιβαστεί ολόκληρη στη Βουλή. Δεν είδα κανέναν από όσους βουλευτές ξιφουλκούν κατά της δικαιοσύνης να βγει και να πει με στοιχεία ποιες παρατυπίες εντόπισε στη δικογραφία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom