Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.465
Πόντοι
5.006
Λες, μήπως επειδή είναι ανώτεροι ως άνθρωποι, με επίπεδο, να μας αγνοούν εμάς τους Λιμανίσιους;
καλα μεσα το ψεμα που εχουν μεγαλωσει, οι τυποι πιστευουν οτι ειναι panathinaikos και εχουν ευρωπαικο dna....επειδη κανανε 5 πορειες μεσα σε 80 χρονια....
σαν τους τρελους που λενε οτι ειναι ο μεγας ναπολεων και τους κοροιδευουν ολοι....
:confused::confused::confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.496
Πόντοι
28.246
καλα μεσα το ψεμα που εχουν μεγαλωσει, οι τυποι πιστευουν οτι ειναι panathinaikos και εχουν ευρωπαικο dna....επειδη κανανε 5 πορειες μεσα σε 80 χρονια....
σαν τους τρελους που λενε οτι ειναι ο μεγας ναπολεων και τους κοροιδευουν ολοι....
:confused::confused::confused::confused::confused:
Δεν έπρεπε να τους χτυπάμε στο κεφάλι. Αυτά είναι τα αποτελέσματα. Κάναμε μαλακία.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.465
Πόντοι
5.006
Δεν έπρεπε να τους χτυπάμε στο κεφάλι. Αυτά είναι τα αποτελέσματα. Κάναμε μαλακία.
τις προαλλες διαβαζα ενα αφιερωμα για τις ψευτοπορειες του βαζελου στην ευρωπη....μιλαμε για παρανοια κανονικη....εχουν φτιαξει μια δικη τους πραγματικοτητα και χαιρονται...
εντωμεταξυ εχουν φτιαξει στο μυαλο τους οτι πορεια ειναι να πας στους 8....που στην ευρωπη μεχρι το 1990 περιπου για να πας στους 8 επρεπε να κερδισεις 2 ομαδες ολο και ολο...υπηρχε η φαση των 32 και των 16...αυτο ηταν ολο και ολο....αρα γιατι να μην ειναι πορεια και η φαση των 16 ας πουμε?

ευτυχως βγηκε η wikipedia και πλεον μπορεις να δεις τι πρωταθλητριες ισλανδιας και λουξεμβουργου κερδιζανε για να πανε στην οκταδα, 1 φορα καθε 20 χρονια....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.551
Πόντοι
10.446
1759583229391.png

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.496
Πόντοι
28.246
τις προαλλες διαβαζα ενα αφιερωμα για τις ψευτοπορειες του βαζελου στην ευρωπη....μιλαμε για παρανοια κανονικη....εχουν φτιαξει μια δικη τους πραγματικοτητα και χαιρονται...
εντωμεταξυ εχουν φτιαξει στο μυαλο τους οτι πορεια ειναι να πας στους 8....που στην ευρωπη μεχρι το 1990 περιπου για να πας στους 8 επρεπε να κερδισεις 2 ομαδες ολο και ολο...υπηρχε η φαση των 32 και των 16...αυτο ηταν ολο και ολο....αρα γιατι να μην ειναι πορεια και η φαση των 16 ας πουμε?

ευτυχως βγηκε η wikipedia και πλεον μπορεις να δεις τι πρωταθλητριες ισλανδιας και λουξεμβουργου κερδιζανε για να πανε στην οκταδα, 1 φορα καθε 20 χρονια....
Το αφιέρωμα, να φανταστώ, είχε τίτλο "Εκεί που έχει ταξιδέψει αυτός";

Κάπου το έχω ξανά βάλει εδώ μέσα, είδα και εγώ ένα ανάλογο αφιέρωμα. Μιλάμε η ομάδα αυτή έπαιξε δυο τσου λου σε ενάμιση χρόνο και δεν το πήρε χαμπάρι λέμε.

Και να φανταστείς κι εμείς παίξαμε με την Μπράγκα αλλά δεν ήταν δυνατού επιπέδου ομάδα, και με τον Άγιαξ τώρα έχουμε να παίξουμε αλλά δεν θα είναι το ίδιο. Και τέλος πήραμε κούπα ευρωπαική με αντίπαλο την Φιορεντίνα και σιγά τον αντίπαλο, μωρέ. Αλλά όταν έπαιξε ο Βάζελος μαζί της ήτανε ομαδάρα λέμε.
Εδώ το άρθρο:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.496
Πόντοι
28.246

Κάπου το έχω ξανά βάλει εδώ μέσα, είδα και εγώ ένα ανάλογο αφιέρωμα. Μιλάμε η ομάδα αυτή έπαιξε δυο τσου λου σε ενάμιση χρόνο και δεν το πήρε χαμπάρι λέμε.

Και να φανταστείς κι εμείς παίξαμε με την Μπράγκα αλλά δεν ήταν δυνατού επιπέδου ομάδα, και με τον Άγιαξ τώρα έχουμε να παίξουμε αλλά δεν θα είναι το ίδιο. Και τέλος πήραμε κούπα ευρωπαική με αντίπαλο την Φιορεντίνα και σιγά τον αντίπαλο, μωρέ. Αλλά όταν έπαιξε ο Βάζελος μαζί της ήτανε ομαδάρα λέμε.
Εδώ το άρθρο:

Στο παραπάνω άρθρο, σχολιάζει ένας βάζελος το εξής:

«Γαυροι θα βγάλετε γλώσσα όταν παίξετε με ομάδα από Ιταλία, Αγγλία, Ισπανια και σταθειτε εστω με αξιοπρέπεια. Μέχρι τότε μην μας τα κάνετε ζεπελιν».

Όχι ρε πούστη μου... όχι, κάναμε μαλακία ξανά λέω, δεν έπρεπε στο κεφάλι να τους βαρέσουμε.

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.465
Πόντοι
5.006

Εδώ το άρθρο:

ναι κατι τετοιο ναπουμε...
εγραφαν για κατι προϊστορικες χρονιες και πανηγυριζαν για το οτι φτασανε στους 8 του τσουλου τοτε...τοτε που συμμετειχαν μονο οι πρωταθλητριες ομαδων 32 χωρων...αρα μπορουσες να πεσεις με την ρεαλ μαδριτης που ηταν πρωταθλητρια ισπανιας ή με την φλοριανα που ηταν πρωταθλητρια μαλτας...

και μπαινες στη wikipedia και βλεπεις οτι τοτε στους 8 ειχε φτασει και η ποδοσφαιρομανα σπαρτακ τιρναβα (πρωταθλητρια σλοβακιας) κερδιζοντας στους 16 την ρεϊπας λαχτι (πρωταθλητρια φιλανδιας) με συνολικο σκορ σε δύο ματς 16-2 (9-1 και 1-7)...:confused::confused::confused:
αλλα νταξει εφτασε στους 8 η τιρναβα....εχει ευρωπαικο dna και αυτη οπως ο βαζελος...:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81

Πήγε και στους <4> 3 φορες και μια τελικο αλλά εσύ σα σωστός γαβρογκεμπελισκος γράψε μέχρι τους <8> να χαρείς μαζί με τα πρόβατα......
Αληθεια ο 100 χρονια θρήνος γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανε μια πορεία δεν έπαιζε στην Ευρωπη;Που εισασταν ρε τακαρε;;Με τις πρωταθλήτριες Ισλανδίας και Λουξεμβούργου παίζαμε όπως λες που ήταν ο πρωκταθλητης;;

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
Γράψτε ρε πουσταραδες δώστε πόνο έτσι σαν τις γκόμενές που δεν τους δινουν σημασία και αυτές μετα ζαλίζουν μπάλες!!
Τυχαίο που σας λένε Τζουλιες;;Δε νομίζω.......

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.891
Πόντοι
16.131
Τα κάνει μπαλάκια και τα πετάει απέναντι στον Σλούκα :sad2:
Ρε μλκ σλουκι σλουκ λέγεται....δεν μου λες ο χαζός αυτός ο σπικερ τίς ΕΡΤ πως τον έχει βγάλει τον Κωστάκη ξέρεις αυτόν τον μεγάλο σέντερ που αρπαξατε από τους σκάουτερ τού NBA

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.882
Πόντοι
5.946
Ρε μλκ σλουκι σλουκ λέγεται....δεν μου λες ο χαζός αυτός ο σπικερ τίς ΕΡΤ πως τον έχει βγάλει τον Κωστάκη ξέρεις αυτόν τον μεγάλο σέντερ που αρπαξατε από τους σκάουτερ τού NBA
Δαρσινος λεγεται........

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.496
Πόντοι
28.246
Επιτέλους, μπήκανε βαζελοι στο νήμα να γράψουν. Κοντεψαμε να κλείσουμε ολόκληρη σελίδα μόνο γαύροι. Να πατήσει ένα like ένα χαχα και ο Ανεμοδουρα ρε πουστη μου. Αυτό σηκώνει τραγούδι από την Λένα.

(Αυτή πηδιοτανε με τον Ναν) :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom