Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 64.419
- Πόντοι
- 12.056
Εμένα δεν με ανακοινώνεις ποτέηρθε ο μεγιστος Τζαμες![]()
Έχει άλλες 3 σελίδες για να μαςηρθε ο μεγιστος Τζαμες![]()
μπα θα μας κερασει κατευθειανΈχει άλλες 3 σελίδες για να μας![]()
Σε βυζγια θα πάνε όλα τα υπάρχοντα του@Xaramofais θα με κανεις επίσημο μέλος στα μουνοπανα μολις τον κληρωνομισεις? Ο γέρος δεν μπορει να με δεκτή με την ταπείνωση μου και αφοσίωση στο νήμα. Υγ ουτε για τσίπουρο παρεα να γνωριστούμε δεν θελει. Το αφήνω ανοιχτό ενδεχόμενο να συμβεί.
Εμένα δεν με ανακοινώνεις ποτέ![]()
Θα με αναγνωρίσεις ως επισημο μέλος ? Βυζια υπάρχουν...Σε βυζγια θα πάνε όλα τα υπάρχοντα του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Όταν φύγει ο παππούς??Θα με αναγνωρίσεις ως επισημο μέλος ? Βυζια υπάρχουν...
Δέχομαι και απο τώρα. Μπορείτε και οι δυο να με κάνετε επίσημο μέλος. Υγ δέχομαι και αποΌταν φύγει ο παππούς??![]()
Θέλουμε ακόμη μέχρι τις 40000 για να γίνει ο γάμοςΤο προσέξατε ρε οτι το νημα πηγε 2000 ??
Σοβαρά τώρα γιατί θέλει τοσα? Εγω με 1000€ στην τσέπη παντρεύτηκα. Σε βυζια θα τα φάει μήπως?Θέλουμε ακόμη μέχρι τις 40000 για να γίνει ο γάμος![]()
Δεν θα πάω πουθενά μόμολο κοτομπουκίτσοΌταν φύγει ο παππούς??![]()
Κανεμε επίσημο και μεινε αλλα τοσα.. Υγ μην γίνεσαι μνπ συμπολίτες είμαστε..Δεν θα πάω πουθενά μόμολο κοτομπουκίτσο![]()
Ζήλεψες?Εμένα δεν με ανακοινώνεις ποτέ![]()
ηρθε η ώρα ο νηματοθέτης @Mythical Zoan να δώkει ένα μεγαλύτερο δώρο απο αυτό που έδωkε στις 1.000 σελίδες!Το προσέξατε ρε οτι το νημα πηγε 2000 ??
Ζήλεψες?
ηρθε η ώρα ο νηματοθέτης @Mythical Zoan να δώkει ένα μεγαλύτερο δώρο απο αυτό που έδωkε στις 1.000 σελίδες!
Αναμένουμε...
![]()
....ασε τα "Νι" , τα "καμεις" και την τρακα στον Τραγο κ ξεκινα με την καφετζου. Δυο ατομα στο νημα (ο ενας εγω), πατο πιασαμε!Nι
Δεν ειμαι μουνης εγώ![]()
...εσεις αγαπιεστε γι αυτοΤώρα το είδα ,εμένα ρε μουνι γιατί
Καλός τον στυλιστα.. μόνο κουκλες και σαύρες καλησπέρα?Καλησπέρα κούκλες και σαύρες του νήματος