Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 46.493
- Πόντοι
- 5.956
Νι
Ακόμα θυμάμαι που της είπα
Θέλεις να τα φτιάξουμε?![]()

Νι
Και τι σου απάντησε?Νι
Το συνηθισμένο ραντεβού θανάτου έξω από το BillΝι
Τι θα κάμεις για αυτό?![]()
Αφού δεν θα έρθει ο σκατοΤο συνηθισμένο ραντεβού θανάτου έξω από το Bill![]()
Σουηδία γίναμεΑληθινός φίλος είναι αυτός που ανοίγει την κοπέλα σου για να μπαίνεις πιο άνετα![]()
Αν υπαρχει χρημα ολα γίνονταιΑφού δεν θα έρθει ο σκατο![]()
Θα πληρώσεις τις βενζίνες μου (100αρα από Shell), τα διόδια, την διαμονή μου σε ξενοδοχείο πολυτελείας 5 αστέρων με θέα την ακρόπολη για τέσσερα βράδια και θα σε κάνω επίσημο μέλος στα μουνόπαναΑν υπαρχει χρημα ολα γίνονται![]()
Αυτό ακούστηκε ως απειλή....Θα πληρώσεις τις βενζίνες μου (100αρα από Shell), τα διόδια, την διαμονή μου σε ξενοδοχείο πολυτελείας 5 αστέρων με θέα την ακρόπολη για τέσσερα βράδια και θα σε κάνω επίσημο μέλος στα μουνόπανα![]()
Φαι δεν αναφέρεις πουθενάΘα πληρώσεις τις βενζίνες μου (100αρα από Shell), τα διόδια, την διαμονή μου σε ξενοδοχείο πολυτελείας 5 αστέρων με θέα την ακρόπολη για τέσσερα βράδια και θα σε κάνω επίσημο μέλος στα μουνόπανα![]()
Κέρασμα από κροίσο!Το προσέξατε ρε οτι το νημα πηγε 2000 ??
Σημαδιακό ήταν αυτό να βάλεις ένα ακόμα μηδενικό στο ποσόΚέρασμα από κροίσο!![]()
Για το γάμο του Αθηναίου μαζεύεις ακόμα?Σημαδιακό ήταν αυτό να βάλεις ένα ακόμα μηδενικό στο ποσό![]()
ΝιΓια το γάμο του Αθηναίου μαζεύεις ακόμα?![]()
Ο γάμος σκοτώνει τον έρωταΝι
Θα βάλεις για την ευτυχία του??![]()
Ήρθε ο τζαμεςΟ γάμος σκοτώνει τον έρωτα![]()
Θα βάλει λεφτά?Ήρθε ο τζαμες![]()
Τώρα το είδα ,εμένα ρε μουνι γιατί....ζω επικινδυνα
Αλλα ρε συ θα μας δωσεις στεγνα, εμενα, τον @Mythical Zoan , τον @grigoris_ & τον @Μέγας Παπατζής (καλα αυτον δωστον), για ενα χωσιμο?!?!?![]()
Ένα αρνί ΟΛΌΚΛΗΡΟ για μεζέΜεζέ έχει ??
Η πάλι τρως των δίπλα??![]()