Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 65.172
- Πόντοι
- 12.056
Για πεΝαι, όλοι και -κυρίως- όλες το λένε![]()

Για πεΝαι, όλοι και -κυρίως- όλες το λένε![]()
Εχει θεμα με την κυκλοφορία.. Αντε τωρα με το καροτσάκι για το νεο εργαλείο να βγαίνει στο flyover... Υγ εχει χρημα καταθέσεις μετοχές στο βουΟ @Μέγας Παπατζής που αξίζει 0.10 σεντ του ευρω που είναι ??![]()
Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες παρέα με tomahawk απόψε στις 9 στον τράγοΓια πε![]()
Παίρνω πίσω όσα είπα για σένα (και βάζω και 2 κατοστάρικα) και είμαστε και πάλι![]()
@italaki Πολύ ανοιχτοχέρηδες είναι εκεί κάτω. Ζάχαρη θα περάσειςΣτείλε 300 εσύ να καταλάβει την αξία μου![]()
Εσύ δεν θα έρθεις σκατογερε??@italaki Πολύ ανοιχτοχέρηδες είναι εκεί κάτω. Ζάχαρη θα περάσεις![]()
Τα δύο κατοσταρικα να τα βάλεις μέσα στο βάζο το μεγάλοΌλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες παρέα με tomahawk απόψε στις 9 στον τράγο![]()
Νομίζω του είχες πει να σε βάλει στην διαθήκη τουΕσύ δεν θα έρθεις σκατογερε??
Του χρόνου ίσως είσαι ανάμνηση
Τα δύο κατοσταρικα να τα βάλεις μέσα στο βάζο το μεγάλο![]()
Δεν ξέρω αν θα με αφήσουν να μπω στο αεροπλάνο με την περιπατητήρα μουΕσύ δεν θα έρθεις σκατογερε??
Του χρόνου ίσως είσαι ανάμνηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα δύο κατοσταρικα να τα βάλεις μέσα στο βάζο το μεγάλο![]()
Μάλλον δεν κατάλαβεςΝομίζω του είχες πει να σε βάλει στην διαθήκη του
Τα 2 κατοστάρικα στην τσέπη θα στα βάλω![]()
Άμα δεις βυζγια σκατογερε τρέχεις όμως σαν τον μπολτΔεν ξέρω αν θα με αφήσουν να μπω στο αεροπλάνο με την περιπατητήρα μου![]()
.....μην ακους τι λενε, να γαμησουν την καφετζου θελουν!!!@italaki Πολύ ανοιχτοχέρηδες είναι εκεί κάτω. Ζάχαρη θα περάσεις![]()
Σελ 1568. Διαθήκη τσεκ.Νομίζω του είχες πει να σε βάλει στην διαθήκη του
Τα 2 κατοστάρικα στην τσέπη θα στα βάλω![]()
Με έβαλες στην διαθήκη σου σκατογερε![]()
Πολύ βαρύΆμα δεις βυζγια σκατογερε τρέχεις όμως σαν τον μπολτ![]()
Γιατί να κάμουν κάτι τέτοιο??
Άμα δεις βυζγια σκατογερε τρέχεις όμως σαν τον μπολτ![]()
Αληθινός φίλος είναι αυτός που ανοίγει την κοπέλα σου για να μπαίνεις πιο άνεταΓιατί να κάμουν κάτι τέτοιο??![]()
Αμα πληρώσουν βενζίνες παμε οδηγώντας.Δεν ξέρω αν θα με αφήσουν να μπω στο αεροπλάνο με την περιπατητήρα μου![]()
βαρυΑληθινός φίλος είναι αυτός που ανοίγει την κοπέλα σου για να μπαίνεις πιο άνετα![]()
ΝιΑληθινός φίλος είναι αυτός που ανοίγει την κοπέλα σου για να μπαίνεις πιο άνετα![]()
....yeapppppΑληθινός φίλος είναι αυτός που ανοίγει την κοπέλα σου για να μπαίνεις πιο άνετα![]()