Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Φοβάμαι ότι γράφεις πάντα υπό την ιδιότητα του πατέρα και όχι του πολίτη. Το δέχομαι γιατί είσαι ευγενής και κόσμιος, απλά όλα τα βλέπεις ως ''το δίκιο του γονέα''.
Δεν κρίνω τον άνθρωπο, κρίνω τις συμπεριφορές όταν ξεφεύγουν από τα όρια του πονεμένου γονέα. Φυσικά και πονάνε όλοι οι γονείς, κανείς δεν είπε το αντίθετο. Αλλά όταν ο γονέας συμπεριφέρεται ως πολιτικός, και εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του ''γονέα'' και την ''ασυλία'' που απολαμβάνει εξ αυτής, θα κριθούν οι πράξεις του ως πολιτικού, όχι ως γονέα.

Όσον αφορά στα ερωτήματα που δεν έχουν πάρει απαντήσεις, η ορθή διατύπωση είναι η εξής: δεν έχουν πάρει τις απαντήσεις που έχουν προαποφασίσει ότι είναι οι ορθές ώστε αυτές να λάβουν.
Και σε ρωτάω αντικειμενικά: να γίνουν τοξικολογικές και ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει. Πιστεύεις σοβαρά ότι το μπλοκ γονέων που μάχεται υπέρ της ύπαρξης ξυλολίου, θα πειστεί και θα πει ''οκ, τελειώσαμε'' αν δεν υπάρξει καμία ένδειξη ξυλολίου κλπ;
Οπως λες και εσυ ειμαι γονιος, οποτε ειμαι με το μερος των γονεων, οποτε ναι, τα βλεπω προκατηλημενα τα πραγματα, αν ειμουν πολιτικος, η, σιδηροδρομικος υπαλληλος ισως να ειμουν με το μερος της ΤΡΕΝΟΣΕ.
27 ατομα, οπως κανεις δεν αμφισβητει, δεν σκοτωθηκαν ακαριαια απο την συγκρουση των τρενων, καηκανε. Δεν βλεπω να ειναι παραλογο το να μαθουν απο τι καηκανε τα παιδια τους ωστε να αναζητησουν τους υπευθυνους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: 1) Ποτε δεν εχω μιλησει για λαθρεμποριο που εκανε ο Καραμανλης, η, ο Μητσοτακης, ειναι βεβαια και τυχερουλης ο ατιμος και μπορει να του καθησε η μπιλια.
2) Εχω πει απο την αρχη, αν και δεν ειμαι νομικος, παρολο που εχω κανει κατι φεγγαρια σε γνωστο δικηγορικο γραφειο, οτι η υποθεση αυτη επρεπε να χωριστει σε 2 διαφορετικα κομματια. Στο πριν την συγκρουση και να πιασει απο τον σταθμαρχη μεχρι τον Σπιρτζη, και στο μετα την συγκρουση και να πιασει απο τον εισαγγελεα που επρεπε να απομονωσει τον χωρο, και οσους παραβιασανε τα πρωτοκολα που ισχυουν σε αυτες τις περιπτωσεις μεχρι εκει που πρεπει να παει.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.446
Πόντοι
5.506
Οπως λες και εσυ ειμαι γονιος, οποτε ειμαι με το μερος των γονεων, οποτε ναι, τα βλεπω προκατηλημενα τα πραγματα, αν ειμουν πολιτικος, η, σιδηροδρομικος υπαλληλος ισως να ειμουν με το μερος της ΤΡΕΝΟΣΕ.
27 ατομα, οπως κανεις δεν αμφισβητει, δεν σκοτωθηκαν ακαριαια απο την συγκρουση των τρενων, καηκανε. Δεν βλεπω να ειναι παραλογο το να μαθουν απο τι καηκανε τα παιδια τους ωστε να αναζητησουν τους υπευθυνους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: 1) Ποτε δεν εχω μιλησει για λαθρεμποριο που εκανε ο Καραμανλης, η, ο Μητσοτακης, ειναι βεβαια και τυχερουλης ο ατιμος και μπορει να του καθησε η μπιλια.
2) Εχω πει απο την αρχη, αν και δεν ειμαι νομικος, παρολο που εχω κανει κατι φεγγαρια σε γνωστο δικηγορικο γραφειο, οτι η υποθεση αυτη επρεπε να χωριστει σε 2 διαφορετικα κομματια. Στο πριν την συγκρουση και να πιασει απο τον σταθμαρχη μεχρι τον Σπιρτζη, και στο μετα την συγκουση και να πιασει απο τον εισαγγελεα που επρεπε να απομονωσει τον χωρο, και οσους παραβιασανε τα πρωτοκολα που ισχυουν σε αυτες τις περιπτωσεις μεχρι εκει που πρεπει να παει.
ετσι ακριβως ειναι η κατασταση
μονο οι μουλοι του μουλου δεν το καταλαβαινουν

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.956
Πόντοι
6.495
2) Εχω πει απο την αρχη, αν και δεν ειμαι νομικος, παρολο που εχω κανει κατι φεγγαρια σε γνωστο δικηγορικο γραφειο, οτι η υποθεση αυτη επρεπε να χωριστει σε 2 διαφορετικα κομματια. Στο πριν την συγκρουση και να πιασει απο τον σταθμαρχη μεχρι τον Σπιρτζη, και στο μετα την συγκρουση και να πιασει απο τον εισαγγελεα που επρεπε να απομονωσει τον χωρο, και οσους παραβιασανε τα πρωτοκολα που ισχυουν σε αυτες τις περιπτωσεις μεχρι εκει που πρεπει να παει.
Άκουγα τις προάλλες μία ωραία ανάλυση ενός πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (ξέρω, πουλημένος του Μητσοτάκη θα είναι και αυτός), που έλεγε το εξής απλό: όταν έχω μία σύγκρουση οχημάτων, η αιτία θανάτου δεν είναι ενιαία: άλλος πεθαίνει από αιμορραγία, άλλος από κακώσεις στο κεφάλι, άλλος έχει αδύναμη καρδιά και παθαίνει ανακοπή, άλλος καίγεται. Το αίτιο των θανάτων όλων είναι η σύγκρουση.
Στα Τέμπη, υπάρχει μία πραγματικά πρωτοφανής προσπάθεια διαχωρισμού του αιτίου του θανάτου των επιβατών: άλλοι από τη σύγκρουση, άλλοι από ''κάτι άλλο''. Και ψάχνουν το ''κάτι άλλο'', ξεχνώντας τη σύγκρουση.

Όσοι φωνάζουν ''στην πυρά ο Καραμανλής'' και ταυτόχρονα ψάχνουν για λαθρεμπόρους, στην ουσία για τον Καραμανλή δουλεύουν. Και κάτι τελευταίο: δε χρειάζεται να κάνεις τοξικολογικές για να βρεις τους λαθρεμπόρους, μάλλον δεν είναι το μόνο μέσο για να τους βρεις. Οι ''λαθρέμποροι'' μπορούσαν ήδη πανεύκολα να έχουν βρεθεί, το πόσοι εμπλέκονται με την κίνηση του τρένου εκείνο το βράδυ είναι κουκιά μετρημένα.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Άκουγα τις προάλλες μία ωραία ανάλυση ενός πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (ξέρω, πουλημένος του Μητσοτάκη θα είναι και αυτός), που έλεγε το εξής απλό: όταν έχω μία σύγκρουση οχημάτων, η αιτία θανάτου δεν είναι ενιαία: άλλος πεθαίνει από αιμορραγία, άλλος από κακώσεις στο κεφάλι, άλλος έχει αδύναμη καρδιά και παθαίνει ανακοπή, άλλος καίγεται. Το αίτιο των θανάτων όλων είναι η σύγκρουση.
Στα Τέμπη, υπάρχει μία πραγματικά πρωτοφανής προσπάθεια διαχωρισμού του αιτίου του θανάτου των επιβατών: άλλοι από τη σύγκρουση, άλλοι από ''κάτι άλλο''. Και ψάχνουν το ''κάτι άλλο'', ξεχνώντας τη σύγκρουση.

Όσοι φωνάζουν ''στην πυρά ο Καραμανλής'' και ταυτόχρονα ψάχνουν για λαθρεμπόρους, στην ουσία για τον Καραμανλή δουλεύουν. Και κάτι τελευταίο: δε χρειάζεται να κάνεις τοξικολογικές για να βρεις τους λαθρεμπόρους, μάλλον δεν είναι το μόνο μέσο για να τους βρεις. Οι ''λαθρέμποροι'' μπορούσαν ήδη πανεύκολα να έχουν βρεθεί, το πόσοι εμπλέκονται με την κίνηση του τρένου εκείνο το βράδυ είναι κουκιά μετρημένα.

Αυτοι που φωναζουν "στην πυρα ο Καραμανλης" δεν φωναζουν για το λαθρεμποριο. Φωναζουν επειδη ο Καραμανλης οχι μονο διαβεβαιωνε, αλλα κουνουσε και το δακτυλο σε οσους λεγανε για την ασφαλεια των τρενων, ενω τα σωματεια των σιδηροδρομικων ειχαν εντοπισει και εστελναν συνεχως υπομνηματα για το αντιθετο.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.446
Πόντοι
5.506
Αυτοι που φωναζουν "στην πυρα ο Καραμανλης" δεν φωναζουν για το λαθρεμποριο. Φωναζουν επειδη ο Καραμανλης οχι μονο διαβεβαιωνε, αλλα κουνουσε και το δακτυλο σε οσους λεγανε για την ασφαλεια των τρενων, ενω τα σωματεια των σιδηροδρομικων ειχαν εντοπισει και εστελναν συνεχως υπομνηματα για το αντιθετο.
φευ...μιλας σε ηλιθιους καομματοσκυλους

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.209
Πόντοι
33.405
Φοβάμαι ότι γράφεις πάντα υπό την ιδιότητα του πατέρα και όχι του πολίτη. Το δέχομαι γιατί είσαι ευγενής και κόσμιος, απλά όλα τα βλέπεις ως ''το δίκιο του γονέα''.
Δεν κρίνω τον άνθρωπο, κρίνω τις συμπεριφορές όταν ξεφεύγουν από τα όρια του πονεμένου γονέα. Φυσικά και πονάνε όλοι οι γονείς, κανείς δεν είπε το αντίθετο. Αλλά όταν ο γονέας συμπεριφέρεται ως πολιτικός, και εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του ''γονέα'' και την ''ασυλία'' που απολαμβάνει εξ αυτής, θα κριθούν οι πράξεις του ως πολιτικού, όχι ως γονέα.

Όσον αφορά στα ερωτήματα που δεν έχουν πάρει απαντήσεις, η ορθή διατύπωση είναι η εξής: δεν έχουν πάρει τις απαντήσεις που έχουν προαποφασίσει ότι είναι οι ορθές ώστε αυτές να λάβουν.
Και σε ρωτάω αντικειμενικά: να γίνουν τοξικολογικές και ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει. Πιστεύεις σοβαρά ότι το μπλοκ γονέων που μάχεται υπέρ της ύπαρξης ξυλολίου, θα πειστεί και θα πει ''οκ, τελειώσαμε'' αν δεν υπάρξει καμία ένδειξη ξυλολίου κλπ;

Μια ακόμη παράμετρος είναι το κατά πόσο προκαλεί και η κυβέρνηση να παίζονται πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της.

Αν ευθύς εξ αρχής ο κ. Πρωθυπουργός είχε "αδειάσει" όσους έκαναν πλημμελώς τη δουλειά τους, η αντιμετώπιση των πολιτών προς την κ. Καρυστινού θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Τουναντίον, με όλες αυτές τις ασάφειες καθώς και την γραμμή για σχεδόν πλήρη υποβάθμιση του γεγονότος, ενισχύθηκε η εντύπωση της προσπάθειάς συγκάλυψης.

Κοντολογίς, από μόνη της η κυβέρνηση έριξε νερό στο μύλο όσων εκμεταλλεύονται το τραγικό αυτό συμβάν για προσωπικό όφελος.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.446
Πόντοι
5.506
δεν τα θυμουνται αυτα...την επομενη μερα ο αρχιμουλος θα πηγαινε για κορδελα μαλιστα στο στθμαρχειο γιαυτο ολος ο κοσμος πιστευει οτι δεν ηταν ενα ατυχημα ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506

Να το πάω και λίγο παραπέρα, υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν από τα υπολλειματα ανθρώπινης μορφής, όλοι φανταζόμαστε τι είχε απομείνει από ανθρώπινο σώμα μετά το δυστύχημα, ποσό μάλλον μετά από δυόμιση χρόνια, να βρεθούν στοιχεία σχετικά με υγρά ή δηλητηριώδη αέρια που να σχετίζονται με το θάνατο και μάλιστα αυτό να στοιχειωθετηθει; Εν τω μεταξύ, όταν καίγονται τόσα υλικά με διαφορετική χημική σύνθεση ούτε μπορώ να φανταστώ τι δηλητηριώδη αέρια μπορεί να εκλυθούν. Κοινώς, πιας' τ αυγό και κουρευ'το αλλά εκεί, να βάλουμε τους γονείς (που λογικά έχουν όλες τις απορίες του κόσμου και αναρωτιούνται μετά από όλο αυτό το γαϊτανάκι) σε όλη αυτή την οδυνηρή διαδικασία αρκεί να βγαίνει ο μαλακάς ο κλο-κλοζερ να μας πρήζει τα ουμπαλα μέχρι να βρεθεί το "ξυλολιο".

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Μια ακόμη παράμετρος είναι το κατά πόσο προκαλεί και η κυβέρνηση να παίζονται πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της.

Αν ευθύς εξ αρχής ο κ. Πρωθυπουργός είχε "αδειάσει" όσους έκαναν πλημμελώς τη δουλειά τους, η αντιμετώπιση των πολιτών προς την κ. Καρυστινού θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Τουναντίον, με όλες αυτές τις ασάφειες καθώς και την γραμμή για σχεδόν πλήρη υποβάθμιση του γεγονότος, ενισχύθηκε η εντύπωση της προσπάθειάς συγκάλυψης.

Κοντολογίς, από μόνη της η κυβέρνηση έριξε νερό στο μύλο όσων εκμεταλλεύονται το τραγικό αυτό συμβάν για προσωπικό όφελος.
Αυτο ακριβως λεω και εγω απο την εποχη του κορονοιου. Η πλειοψηφια των "ψεκασμενων" (το ψεκασμενοι σε αυτακια,) δεν γεννιεται. Η πλειοψηφια των "ψεκασμενων" δημιουργειται απο την ασαφη, ηθελημενα η, οχι, συμπεριφορα των "μη ψεκασμενων" οι οποιοι πιθανον βολευονται απο το "διαιρει και βασιλευε".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506

Δεν σταματά τον αγώνα του ο Πάνος Ρούτσι θέλοντας να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού του στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών και συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα.

Φανερά καταβεβλημένος και με επιβαρυμένη την υγεία του, ο Πάνος Ρούτσι είναι ανυποχώρητος όσον αφορά στην απεργία πεινας και ζητά να ικανοποιηθεί το αίτημά του για την εκταφή του γιου του, Ντένις, προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να πάρει απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού του.
Όταν θα πεθάνει λοιπόν, να βγεις εσύ παλιομαλακα να εξηγήσεις γιατί πέθανε ακόμα ένας άνθρωπος άδικα. Αντί να του παρέχουν έναν ειδικό υγείας να του απαλύνει τον πόνο και να τον βοηθήσει να συνεχίσει τη ζωή του συμνβιβασμενος με την απώλεια, όπως έχει συμβεί σε χιλιάδες ανθρώπους που έχουν αντίστοιχες περιπτώσεις, εσείς τον στείλατε εκεί μέχρι θανάτου νομιζωντας ότι αν μάθει κάτι για τις θεωρίες σας θα ξεπεράσει ότι του έχει συμβεί. Ή ακόμα περισσότερο αν πεθάνει.

ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
The plot thickens...

:coffee::coffee:

Πλεύρης για Πάνο Ρούτσι: Έχει δικαίωμα να διερευνήσει ό,τι θέλει για το παιδί του​

«Ένας άνθρωπος που έχει χάσει το παιδί του, θα ασκήσει όλα τα έννομα μέσα που κρίνει» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Mεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο ΕΡΤnews για το αίτημα του Πάνου Ρούτσι, ο οποίος συνεχίζει την απεργία πείνας για να γίνει εκταφή και τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του γιου του, τόνισε ότι «αν κάποιος θέλει να διερευνήσει περισσότερο τον θάνατο του παιδιού του, είναι αυτονόητο δικαίωμά του».

Μιλώντας στην εκπομπή Live Now, ο κ. Κυρανάκης τόνισε ότι «για να υπάρξει κάθαρση θα πρέπει να ξεκινήσει η δίκη» ενώ όσο αφορά τον κ. Ρούτσι και το αίτημά του πρόσθεσε: «Ένα νέο στοιχείο το οποιο μπορεί να προκύψει από μια πραγματογνωμοσύνη, από εξετάσεις, από οτιδήποτε άλλο θεωρείς εσύ ότι προστατεύει τα δικαιώματά σου και την έρευνά που θέλεις να κάνεις για το παιδί σου που έχασες, μπορείς να το εισφέρεις κανονικά στη δίκη. Η Δικαιοσύνη σου δίνει αυτό το δικαίωμα».
Σε λίγο σκατοτρολ της συμφοράς θα γλείφεις τα πόδια του Κυρανακη, του Πλεύρη και του Δένδια επειδή ουσιαστικά λένε τα αυτονόητα που κανένας δεν τα αμφισβητεί. Τόσο βλαξ είσαι που δεν παίρνεις χαμπάρι τι σε βάζουν να αναπαράγεις εκεί στα υπόγεια.
Αυτούς που μέχρι χθες έβριζες ρε μπούφο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εισαι μαλακας ολη την μερα η σε δινουν ρε ρεμπεσκε και κανα ρεπουδακι να χαλαρωνεις?
Εσύ σίγουρα ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ, 24/7.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.743
Πόντοι
2.606

για την ταμπακιερα ρε σουρουκλεμε εχεις κατι να γραψεις,γιατι δεν δινουν πρασινο φως για τοξικολογικες !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
Σε αυτό και μόνο εχουν δίκιο κι ας πρόσεχε τι έλεγε αλλά αυτά πρέπει να τα πουν σε αυτούς που πήγαν και τον ΞΑΝΑψήφισαν, σε αυτά τα ΒΟΔΙΑ.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.446
Πόντοι
5.506
κανονικη συμπεριφορα μουλοτρολ...
1 μερα ασε τον αλβανο μωρε ποιος δινει σημασια
10 μερα κανατε τσαντηρι το συνταγμα
15 μερα ψεματα κανει τρωει και παει και κοιματε στο μεγαλη βρετανια
20 μερα (που αρχιζουν και σφιγγουν τα γαλατα) ειναι δικαιωμα του καθε πατερα....οπως ακριβως τα λεγαμε εμεις στην νεα δημοκρατια....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506

Φυσικά, όπως και η μαλακια του κουλη που μπήκε στη διαδικασία "ανταλλαγής απόψεων" σε κάθε παπαρια που εκστομιζόταν από τον οποιοδήποτε. Βάζεις τους αρμόδιους να κάνουν τη δουλειά, έρευνα, δικαστικό και περιμένεις τα αποτελέσματα, οι άλλοι διψούσαν για προσοχή, εσύ τη δουλειά σου.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.446
Πόντοι
5.506
αυτη την στιγμη η αντικειμενικοτητα χτυπαει κοκκινο....α ρε παιχταρα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.209
Πόντοι
33.405
Αυτο ακριβως λεω και εγω απο την εποχη του κορονοιου. Η πλειοψηφια των "ψεκασμενων" (το ψεκασμενοι σε αυτακια,) δεν γεννιεται. Η πλειοψηφια των "ψεκασμενων" δημιουργειται απο την ασαφη, ηθελημενα η, οχι, συμπεριφορα των "μη ψεκασμενων" οι οποιοι πιθανον βολευονται απο το "διαιρει και βασιλευε".

Επειδή προσπαθώ να είμαι καλοπροαίρετος σε αυτή την περίπτωση θα αφήσω στην άκρη το "διαίρει και βασίλευε" που σαφώς υφίσταται ως πρακτική σε αρκετές περιπτώσεις, και θα γράψω πως ήταν μια "αφελής" κίνηση προστασίας συνεργάτη, ή αν θέλετε ένας κακώς νοούμενος συναδελφισμός που δυστυχώς υφίσταται σε όλες τις συντεχνίες. Η νοοτροπία δηλαδή του αντί να "καθαρίσουμε" το συνάφι μας, να "καλύψουμε" τον δικό μας γιατί θα μας πάρει όλους η μπάλα και θα στιγματιστούμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
μακαρι η κωλοτρυπιδα σου να ηταν σαν λιρα στην εχουν κανει μπουζουκι σαν του λογου σου
Έτσι μπράβο μωρή κωλοτρυπιδα, δε μπορείς να γράψεις ότι "η δικαιοσύνη είναι του κουλη" και γράφεις παπαριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom