κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.046
- Πόντοι
- 21.395
Οπως λες και εσυ ειμαι γονιος, οποτε ειμαι με το μερος των γονεων, οποτε ναι, τα βλεπω προκατηλημενα τα πραγματα, αν ειμουν πολιτικος, η, σιδηροδρομικος υπαλληλος ισως να ειμουν με το μερος της ΤΡΕΝΟΣΕ.Φοβάμαι ότι γράφεις πάντα υπό την ιδιότητα του πατέρα και όχι του πολίτη. Το δέχομαι γιατί είσαι ευγενής και κόσμιος, απλά όλα τα βλέπεις ως ''το δίκιο του γονέα''.
Δεν κρίνω τον άνθρωπο, κρίνω τις συμπεριφορές όταν ξεφεύγουν από τα όρια του πονεμένου γονέα. Φυσικά και πονάνε όλοι οι γονείς, κανείς δεν είπε το αντίθετο. Αλλά όταν ο γονέας συμπεριφέρεται ως πολιτικός, και εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του ''γονέα'' και την ''ασυλία'' που απολαμβάνει εξ αυτής, θα κριθούν οι πράξεις του ως πολιτικού, όχι ως γονέα.
Όσον αφορά στα ερωτήματα που δεν έχουν πάρει απαντήσεις, η ορθή διατύπωση είναι η εξής: δεν έχουν πάρει τις απαντήσεις που έχουν προαποφασίσει ότι είναι οι ορθές ώστε αυτές να λάβουν.
Και σε ρωτάω αντικειμενικά: να γίνουν τοξικολογικές και ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει. Πιστεύεις σοβαρά ότι το μπλοκ γονέων που μάχεται υπέρ της ύπαρξης ξυλολίου, θα πειστεί και θα πει ''οκ, τελειώσαμε'' αν δεν υπάρξει καμία ένδειξη ξυλολίου κλπ;
27 ατομα, οπως κανεις δεν αμφισβητει, δεν σκοτωθηκαν ακαριαια απο την συγκρουση των τρενων, καηκανε. Δεν βλεπω να ειναι παραλογο το να μαθουν απο τι καηκανε τα παιδια τους ωστε να αναζητησουν τους υπευθυνους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: 1) Ποτε δεν εχω μιλησει για λαθρεμποριο που εκανε ο Καραμανλης, η, ο Μητσοτακης, ειναι βεβαια και τυχερουλης ο ατιμος και μπορει να του καθησε η μπιλια.
2) Εχω πει απο την αρχη, αν και δεν ειμαι νομικος, παρολο που εχω κανει κατι φεγγαρια σε γνωστο δικηγορικο γραφειο, οτι η υποθεση αυτη επρεπε να χωριστει σε 2 διαφορετικα κομματια. Στο πριν την συγκρουση και να πιασει απο τον σταθμαρχη μεχρι τον Σπιρτζη, και στο μετα την συγκρουση και να πιασει απο τον εισαγγελεα που επρεπε να απομονωσει τον χωρο, και οσους παραβιασανε τα πρωτοκολα που ισχυουν σε αυτες τις περιπτωσεις μεχρι εκει που πρεπει να παει.
Τελευταία τροποποίηση: