Νέα

POLL Νέα ταυτότητα - θα την πάρουμε ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 822
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουρια ή Παλια ?

• Θα παρω την καινουρια

Ψήφοι: 246 68,5%
  • Θα κρατησω το μπλε κωλοχαρτο

Ψήφοι: 113 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    359

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
Για να βγαλεις καινουργια ταυτοτητα πρεπει, πλεον να εχεις κινητο στο ονομα σου.
Ποσο τρομπες ειναι αυτοι που τα αποφασιζουν αυτα;:jerking:
Αν δεν έχεις πας στο ΚΕΠ. Έχουν προβλέψει και αυτό.

Στην ερώτηση αν θα βγάλω νέα ταυτότητα η απάντησή είναι ΦΥΣΙΚΑ και θα βγάλω. Γιατί αν δεν την βγάλω θα πρέπει να πάω να ζήσω στα βουνά. Σύμφωνα με την νομοθεσία σε κάποια χρόνια, το πολύ 2, δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν έχεις ταυτότητα νέου τύπου. Εκεί θα τσούξει πολλούς ψέκες...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
εμεις που εχουμε ξεχασει την φυσικη ταυτοτητα μας σε καποιο συρταρι και κυκλοφορουμε εδω και χρονια με app του Gov.gr wallet πρεπει να βγαλουμε νεα ταυτοτητα; αφου παλι σε ενα συρταρι θα σαπισει...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
εμεις που εχουμε ξεχασει την φυσικη ταυτοτητα μας σε καποιο συρταρι και κυκλοφορουμε εδω και χρονια με app του Gov.gr wallet πρεπει να βγαλουμε νεα ταυτοτητα; αφου παλι σε ενα συρταρι θα σαπισει...
Νομίζω θα φτιάξουν νέα εφαρμογή για την νέα ταυτότητα. Μια χαρά θα μπορείς να την κουβαλάς παντού καθώς είναι μια κάρτα. Η κάρτα με το προχάραγμα του Σατανά όπως γράφουν οι ψέκες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Νομίζω θα φτιάξουν νέα εφαρμογή για την νέα ταυτότητα. Μια χαρά θα μπορείς να την κουβαλάς παντού καθώς είναι μια κάρτα. Η κάρτα με το προχάραγμα του Σατανά όπως γράφουν οι ψέκες.
αρα απλα περιμενω το καινουριο app.
κομπλε

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.665
Πόντοι
3.936
Αν βάζουν όπως λένε στις καινούργιες ταυτότητες τσιπακι - Tι απενεργοποιεί το τσιπακι? Μήπως ανάμεσα σε δύο ενεργά δυνατα μαγνητικά πεδία ( για μεγάλο χρονικό διάστημα) πάψει να εκπέμπει και να είναι ενεργό?:think: Έτσι ώστε να εξουδετερώθει το τσιπακι.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395

Στην ερώτηση αν θα βγάλω νέα ταυτότητα η απάντησή είναι ΦΥΣΙΚΑ και θα βγάλω. Γιατί αν δεν την βγάλω θα πρέπει να πάω να ζήσω στα βουνά. Σύμφωνα με την νομοθεσία σε κάποια χρόνια, το πολύ 2, δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν έχεις ταυτότητα νέου τύπου. Εκεί θα τσούξει πολλούς ψέκες...
Για να βγάλεις νέα ταυτότητα τώρα χρειάζεται προσωπικός αριθμός. Για να βγάλεις προσωπικό αριθμό χρειάζεται να έχεις κινητό ταυτοποιημενο στο όνομα σου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
Για να βγάλεις νέα ταυτότητα τώρα χρειάζεται προσωπικός αριθμός. Για να βγάλεις προσωπικό αριθμό χρειάζεται να έχεις κινητό ταυτοποιημενο στο όνομα σου.
Και σε αυτό έχεις λάθος φίλε μου. Υπάρχει ΚΥΑ που αναφέρει ότι στις 05/11/2025 θα εκδοθούν αυτόματα οι προσωπικοι αριθμοί για όσους δεν το κάνουν μόνοι τους. Ούτε οι γονείς μου έχουν πάρει προσωπικό αριθμό. Θα βγει αυτόματα σε κανα μήνα σε όλους - και στους ψέκες. Χαχα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.665
Πόντοι
3.936
Συνεχίζετε εσεις. Μυαλό δεν βάζετε. Φάγατε τα Κουληκά τσίμπηματα - να δούμε τα νέα σας σε λίγο καιρο ποια θα είναι. Μέχρι γέροι κ γριές (οι τελειωμένοι στον εγκέφαλο,) το έχουν αντιληφθεί κ το συζητάνε στα μπαλκόνια -αλλά τώρα είναι αργά. Πάρε κ ένα πρόγραμμα Δοξι@δη για να δουν τι κουσουρια άφησαν τα εμμονικα τσίμπηματα στατιστικά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
Συνεχίζετε εσεις. Μυαλό δεν βάζετε. Φάγατε τα Κουληκά τσίμπηματα - να δούμε τα νέα σας σε λίγο καιρο ποια θα είναι. Μέχρι γέροι κ γριές (οι τελειωμένοι στον εγκέφαλο,) το έχουν αντιληφθεί κ το συζητάνε στα μπαλκόνια -αλλά τώρα είναι αργά. Πάρε κ ένα πρόγραμμα Δοξι@δη για να δουν τι κουσουρια άφησαν τα εμμονικα τσίμπηματα στατιστικά.
Ερώτηση: Εσύ δεν θα βγάλεις ταυτότητα τύπου κάρτας σαν αυτή που έχουν σε όλο το κόσμο; Τι σχέση έχει ο σκατοΚούλης εδώ;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.665
Πόντοι
3.936
Αν χρειάζεται θα βγάλω αναγκαστικα δε θα το αποφύγω αλλά αν έχει τσιπακι όπως λένε θα κάνω ότι χρειάζεται για να το απενεργοποιήσω.. Όπως στα τσιμπήματα πχ. που βρήκα τρόπο κ τα απέφυγα.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Και σε αυτό έχεις λάθος φίλε μου. Υπάρχει ΚΥΑ που αναφέρει ότι στις 05/11/2025 θα εκδοθούν αυτόματα οι προσωπικοι αριθμοί για όσους δεν το κάνουν μόνοι τους. Ούτε οι γονείς μου έχουν πάρει προσωπικό αριθμό. Θα βγει αυτόματα σε κανα μήνα σε όλους - και στους ψέκες. Χαχα
Τώρα όμως δεν βγάζεις.
Συγκεκριμένα μια θεία μου 87 ετών, πλήρης διαύγειας θέλει να ταξιδέψει στην Ιταλία όπου εδώ και 2 χρόνια δουλεύει η κόρη της, η οποία της είχε δώσει ένα κινητό, εδώ και κάποια χρόνια. Η θεία ήθελε να βγάλει ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες για να πάει την άλλη εβδομάδα στην Ιταλία, αλλά δεν της βγάζουν επειδή χρειάζεται προσωπικός αριθμός και το τηλέφωνο δεν είναι στο όνομα της.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
291
Πόντοι
280

Μενεδημε απο τον ονομα φαίνεσαι πόσο τρομπας.εισαι.βεβαια μην ρωτήσω πόσα εμβόλια έκανες.οταν θα σου βάλουν και το τσιπακι στον πάτο σου τρομπακο μην απορείς τι έγινε.
Νέα τάξη πραγμάτων παγκοσμιοποίηση αν ξέρεις.ενας τρομπας με αριθμό θα είσαι.νουμερο απλά.αλλα το λέω νούμερο είσαι και τώρα.ασε εμάς τους ψεκες να αντιστεκόμαστε σε όλα.εσυ ψήφιζε Μητσοτάκη Τσίπρα και τα συναφή κ αν ο να λες ναι σε όλα.
Με το ΟΧΙ γράφτηκαν λαμπρές ιστορίες αγράμματε.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.050
Πόντοι
3.506
Πάντως εγώ έβγαλα προσωπικό αριθμό απο laptop και δεν χρειάσθηκα κινητό......
Ας μην γινόμαστε χειρότεροι απο τους δημοσιογράφους των καναλιών.....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
Αν χρειάζεται θα βγάλω δε θα το αποφύγω αλλά αν έχει τσιπακι όπως λένε θα κάνω ότι χρειάζεται για να απενεργοποιήσω..
Όσο αφορά το τσιπάκι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ. Αυτό στο εγγυώμαι. Όσο αφορά τα εμβόλια καλά κάνανε και τα κάνανε - Αν γνώριζες έστω και λίγη στατιστική που μας μάθανε στη Γ Λυκείου θα καταλάβαινες και για τις "πολλές" περιπτώσεις παρενεργειών και θανάτων. Δεν θα στα αναλύσω εγώ. Τα εμβόλια ξεκάθαρα σώσαν πολύ κόσμο - και σίγουρα δημιούργησαν και παρενέργειες ακόμα και θανάτους απλά όλα αυτά ήταν σε μεγάλους αριθμούς γιατί και οι όσοι τα κάνανε ήταν πάρα πολλά εκατομμύρια ανθρώπων. Υπάρχει διεθνής ανάλυση για αυτό. Αν αφήσεις λιγακι το Μακελειό για το μένος σου γενικά και το δεις ήρεμα θα δεις ότι έχω δίκιο.

Φυσικά και επηρέασαν αρνητικά κάποιους ανθρώπους. Εγώ όμως σε προσωπικό επίπεδο γνωρίζω 5 που πέθαναν από κοβιντ και ήταν αρνητές εμβολίων. Αυτά και καλή συνέχεια να έχεις.

Για τη ταυτότητα να μην ανησυχείς ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠ. Τσίπ έχει το κινητό σου και οτιδήποτε ηλεκτρονικό φέρεις πάνω σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις σοβαρές υπηρεσίες του κόσμου...

Και πρότασή μου: Πήγαινε στα βουνά. Εκεί θα είσαι safe από κάθε άποψη: Και απο ενοχλητικούς εμβολιάκηδες και από τα χαράγματα του Σατανά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μενεδημε απο τον ονομα φαίνεσαι πόσο τρομπας.εισαι.βεβαια μην ρωτήσω πόσα εμβόλια έκανες.οταν θα σου βάλουν και το τσιπακι στον πάτο σου τρομπακο μην απορείς τι έγινε.
Νέα τάξη πραγμάτων παγκοσμιοποίηση αν ξέρεις.ενας τρομπας με αριθμό θα είσαι.νουμερο απλά.αλλα το λέω νούμερο είσαι και τώρα.ασε εμάς τους ψεκες να αντιστεκόμαστε σε όλα.εσυ ψήφιζε Μητσοτάκη Τσίπρα και τα συναφή κ αν ο να λες ναι σε όλα.
χαχαχα

Κασιάδαραρο θα ψηφίσω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
Και πάνε διάβασε ιστορία για να μάθεις ποιός ηταν ο Μενέδημος μιας και είσαι παιδαρέλι 15χρονο. Χαχα

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.036
Πόντοι
21.395
Πάντως εγώ έβγαλα προσωπικό αριθμό απο laptop και δεν χρειάσθηκα κινητό......
Ας μην γινόμαστε χειρότεροι απο τους δημοσιογράφους των καναλιών.....
Αν έχεις πιστοποιημένο κινητό δηλωμένο στο gov. φυσικά και βγάζεις προσωπικό αριθμό χωρίς πρόβλημα. Αλλιώς σου βγάζει το παρακάτω :

Συνημμένα

• Screenshot_2025-10-03-18-02-36-557_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-03-18-02-36-557_com.android.chrome.jpg
    445,5 KB · Εμφανίσεις: 4
  • Like
Αντιδράσεις: anonX|

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
Αν έχεις πιστοποιημένο κινητό δηλωμένο στο gov. φυσικά και βγάζεις προσωπικό αριθμό χωρίς πρόβλημα. Αλλιώς σου βγάζει το παρακάτω :
Αν δεν έχεις πιστοποιημένο κινητό ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ 5Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ όταν το σύστημα θα στο βγάλει αυτόματα χωρίς να έχεις και καλά τη δυνατότητα επιλογής γραμμάτων. Έτσι θα το κάνουν πολλοί.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Αν χρειάζεται θα βγάλω αναγκαστικα δε θα το αποφύγω αλλά αν έχει τσιπακι όπως λένε θα κάνω ότι χρειάζεται για να το απενεργοποιήσω.. Τα τσιμπήματα όμως βρήκα τρόπο πχ. κ τα απέφυγα..
αν ειναι οπως στις πιστωτικες το τσιπακι θα χαλαει απο μονο του :tooth:

κατα τα αλλα ενα τετοιο "τσιπ" δεν θα διαφερει απο την ιδια την ταυτοτητα, απλα αντι να την δειχνεις σε εναν υπαλληλο και να κοιταει σαν χανος ενα ενα τα στοιχεια, θα την σκαναρεις και γινεται αυτοματα. Δηλαδη δεν ξερω τι συνωμοσια φανταζεστε οτι θα υπαρχει πισω απο το τσιπ, αλλα οποιος εχει ματια μπορει να διαβασει ολα τα στοιχεια της ταυτοτητα σας... Κοινως αμα χασεις την ταυτοτητα σου, δεν εχει σημασια αν τα στοιχεια ειναι αναλογικα (γραμματα χαραγμενα) ή ψηφιακα (τσιπακι), θα ειναι το ιδιο και το αυτο...

btw οπως ειπε και ο μενεδημος, αυτην τη στιγμη εχεις ενα (τουλαχιστον) τσιπακι στο αμαξι, ενα (δυο) στο κινητο, ενα σε καθε καρτα τραπεζας που διαθετεις, ενα στο πισι, και αναλογως του κλαδου που ασχολεισαι αλλα δεκα (πχ η καρτα που βαρας στη δουλεια κτλ)... Δεν καταλαβαινω πως ακριβως σε επηρρεαζει ενα τσιπ (το οποιο φερει ουσιαστικα στοιχεια για τα οποια ηδη εισαι φακελωμενος) :think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
btw οπως ειπε και ο μενεδημος, αυτην τη στιγμη εχεις ενα (τουλαχιστον) τσιπακι στο αμαξι, ενα (δυο) στο κινητο, ενα σε καθε καρτα τραπεζας που διαθετεις, και αναλογως του κλαδου που ασχολεισαι αλλα δεκα (πχ η καρτα που βαρας στη δουλεια κτλ)... Δεν καταλαβαινω πως ακριβως σε επηρρεαζει ενα τσιπ (το οποιο φερει ουσιαστικα στοιχεια για τα οποια ηδη εισαι φακελωμενος) :think:
Μα είναι αστείοι. Έχω στην δουλειά μου έναν τέτοιο ψέκα που λέει ακριβώς τα ίδια για τα εμβολια και για τις νέες ταυτότητες. Εν τω μεταξύ έχει το iphone 16 ο τύπος... και χρησιμοποιεί viber. χχαχαχαχ Και εννοείται ηλεκτρονικό ρολόι τύπου GARMIN αλλά λέει έχει απενεργοποιησει το χάρτη... χαχαχα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.665
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!