Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (8 μέλη και 10 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.573
Δεν νομίζω αλλά οκ, μακάρι. Γιατί αυτό που βλέπουμε στο Υπουργείο Εξωτερικών είναι μια "ανεξαρτητοποίησή" του από την κυβερνητική πολιτική - έτσι τρώμε τις ήττες και τις σφαλιάρες σε διεθνές επίπεδο τη μία πίσω από την άλλη. Πιο σοβαρή μου φαινόταν η Ντόρα, μιας και μιλάμε για ΝΔ τώρα.

Άσχετο. Στο Υπουργείο Εξωτερικών, για όσους γνωρίζουν, ένα κομβικό ρόλο παίζουν και κατά κάποιο τρόπο "κουμαντάρουν", όσο και αν σας φανεί παράξενο, οι υψηλόβαθμοι ΜΗ ΑΙΡΕΤΟΙ διπλωματικοί υπάλληλοι οι οποίοι πολλές φορές συμβουλεύουν ή κινούνται αυτόνομα...
Ο καλύτερος εξωτερικών για μένα ήταν ο Κοτζιάς και δεν το λέω επειδή ήταν συριζα αλλά έκανε έργο
Γενικά αν πάρουμε και συγκρίνουμε υπουργούς σύριζα με τώρα νδ μόνο ο τοσκας δεν άξιζε και άλλοι κάνα 2

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.694
Πόντοι
2.636
Ο καλύτερος εξωτερικών για μένα ήταν ο Κοτζιάς και δεν το λέω επειδή ήταν συριζα αλλά έκανε έργο
Γενικά αν πάρουμε και συγκρίνουμε υπουργούς σύριζα με τώρα νδ μόνο ο τοσκας δεν άξιζε και άλλοι κάνα 2
Ο Κοτζιάς ήταν επικίνδυνος εν τω μεταξύ αλλά δεν θα το αναλύσουμε εδώ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.217
Πόντοι
33.405
Δεν νομίζω αλλά οκ, μακάρι. Γιατί αυτό που βλέπουμε στο Υπουργείο Εξωτερικών είναι μια "ανεξαρτητοποίησή" του από την κυβερνητική πολιτική - έτσι τρώμε τις ήττες και τις σφαλιάρες σε διεθνές επίπεδο τη μία πίσω από την άλλη. Πιο σοβαρή μου φαινόταν η Ντόρα, μιας και μιλάμε για ΝΔ τώρα.

Άσχετο. Στο Υπουργείο Εξωτερικών, για όσους γνωρίζουν, ένα κομβικό ρόλο παίζουν και κατά κάποιο τρόπο "κουμαντάρουν", όσο και αν σας φανεί παράξενο, οι υψηλόβαθμοι ΜΗ ΑΙΡΕΤΟΙ διπλωματικοί υπάλληλοι οι οποίοι πολλές φορές συμβουλεύουν ή κινούνται αυτόνομα...

Η Ντόρα έχει αρχίσει και κρατάει αποστάσεις από τον αδερφούλη της, από τότε που ο δεύτερος άφησε τον κανακάρη της να καταποντιστεί στις δημοτικές εκλογές. :coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.694
Πόντοι
2.636
Η Ντόρα έχει αρχίσει και κρατάει αποστάσεις από τον αδερφούλη της, από τότε που ο δεύτερος άφησε τον κανακάρη της να καταποντιστεί στις δημοτικές εκλογές. :coffee:
Ο "κανακάρης" της, δυστυχώς, σήμερα, με τους καραγκιόζηδες αλλά και επικίνδυνους για τη χώρα τύπου Ζωή Κωνσταντοπούλου - που έχουμε στην αντιπολίτευση - φαντάζει ο πλέον κατάλληλος για τη διακυβέρνηση της χώρας. Αυτό το γράφω καιρό εδώ και κάποιοι ουσιαστικά αγράμματοι και λειτουργικά αναλφάβητοι μου λένε ότι τον στηρίζω.

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.932
Πόντοι
456
Για να δω τα κουλομέσα και τα κουλόσκυλα θα το δημοσιεύσουν αυτό και αν θα μείνει μπανερ πάνω-πάνω...:coffee:

''Βλέπω
@AdonisGeorgiadi
ότι αναδημοσιεύετε συχνά αναρτήσεις μου. Βέβαια όλο αυτό το διάστημα ότι σας βολεύει και μόνο ότι έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο θέμα .

Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έπαψα ποτέ από την πρώτη ημέρα να σας θεωρώ και εσάς όπως και τους υπόλοιπους της κυβέρνησης σας ΕΝΟΧΟΥΣ !!! και υπεύθυνους για την δολοφονία των παιδιών μου .

Ιδίως κατά την διάρκεια των ψηφοφοριών της εξεταστικής της προανακριτικής και ότι άλλο έγινε στην βουλή όλο αυτό το διάστημα δεν σταματήσατε στιγμή να σηκώνετε το χέρι σας και να στηρίζετε ξεδιάντροπα τον Καραμανλή τον Τριαντοπουλο και όλους τους άλλους μαζί και τον εαυτός σας .

Μπορεί να κάνετε τις αναδημοσιεύσεις και επίτηδες για να δημιουργήσετε ένα διπολισμό και μια διαμάχη μεταξύ μας . Ετσι και αλλιώς το πετύχατε αυτό όλα τα κόμματα μαζί από την πρώτη ημέρα με τον χρωματισμό του τρένου με πολιτικά χρώματα . Εχει φορτίο αριστερός !!! Δεν έχει δεξιός !!! Τα καταφέρατε , και εμείς να μην μπορούμε να υπερασπίσουμε τα παιδιά μας φοβούμενοι τις κομματικές ταμπέλες.

ΕΓΩ !!! Όμως δεν είμαι από εκείνους που θα φοβηθούν να πουν την αλήθεια από όπου και αν προέρχεται από όποιον και αν προέρχεται !!! Για αυτό σας λέω , σήμερα αναδημοσίευσή αύριο αμφισβήτηση . Έτσι είναι η πολιτική , Όμως εγώ δεν είμαι πολιτικός . Είμαι απλά ένας Πατέρας που το κράτος του δολοφόνησε ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ !!! Ένα Κράτος που και εσείς είσαστε ένα κομμάτι αυτουνού.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
2.052
Πόντοι
456
Παλληκάρια θα μου λύσετε μια απορία ???
Όλος αυτός ο τζερτζελές με τις εκταφές που αποσκοπεί ??
Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι 31+μήνες μετά θα μπορέσει να βγει οποιοδήποτε αξιόπιστο συμπέρασμα από τοξικολογικές αναλύσεις σε κομματιασμένα και καμμένα πτώματα ??? Ή μήπως θα είναι απλά η αφορμή να ανοίξει ένας νέος κύκλος μπουρδολογιών από τάχα μου επιφανείς μαιντανούς-επιστήμονες που θα πιάσουν γερό στασίδι στα κανάλια ?

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.932
Πόντοι
456
Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι 31+μήνες μετά θα μπορέσει να βγει οποιοδήποτε αξιόπιστο συμπέρασμα από τοξικολογικές αναλύσεις σε κομματιασμένα και καμμένα πτώματα ???
Δες εδώ...

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.046
Πόντοι
21.395

Εξωτερικών δεν είναι ο Γεραπετριτης; Και ο Δένδιας Αμύνης;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.694
Πόντοι
2.636
Εξωτερικών δεν είναι ο Γεραπετριτης; Και ο Δένδιας Αμύνης;
Ναι είδες; Το είχα ξεχάσει. Χαχα

Αμύνης είναι αλλά το ίδιο είναι. Μόλις γίνει Πρωθυπουργός θα γίνει πιο σοφτ και από βαμβάκι - και μόλις θα τελειώσει κάποια αγριάδα του μέσα στη Τουρκία θα πει εκείνο το αμίμητο: "Ελπίζω να πάμε για φαγητό γιατί πεινάω εξαιρετικά" που είπε live

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.046
Πόντοι
21.395
Η. Ντόρα άρχισε τις ψυχοθεραπείες επί Σαμαρά με τον αδερφό της όμως χτύπησε μπιέλα.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.473
Πόντοι
6.255
όταν κάτι μαλακιστήρια πέταξαν τρικάκια μέσα στη βουλή

ολόκληρος πρωθυπουργός διέταξε την δικαιοσύνη να μην ασκήσει διώξεις επειδή θα ήταν κακό pr...

τώρα που ο ανθρωπάκος πεθαίνει από την πείνα 300 μέτρα από το γραφείο του τον γράφουν στα αρχίδια τους δεν μπορούν να διατάξουν την δικαιοσύνη.

για μια εξέταση που όπως λένε δεν θα δείξει τίποτα. Τι θα πάθετε ρε γαμώψυχοι να του κάνετε το χατίρι τότε ρε γαμημένα κοπρόσκυλα?

Αν μια στο εκατομμύριο πάθει κάτι σοβαρό από την απεργία πείνας θα γαμηθούν χωρίς αύριο...δε θα τους σώζει κανένα επίδομα. Μόνο κακό pr είναι να του το στερούν δεν μπορώ να καταλάβω τι στον πούτσο...
Παραλήρημα μικρού παιδιού, βλακακος χαχαχαχαχαχ

Π

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.473
Πόντοι
6.255
Ο δενδιας περιμένει τον κουλή στη γωνία ένα λάθος και θα τον αδειάσει και θα ζητήσει εσωκομματικες.
Σιγά μη περιμένει το 2031 να γίνει αυτός πρόεδρος του κόμματος
Η Τσεχια τι λέει?

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.473
Πόντοι
6.255
Ο "κανακάρης" της, δυστυχώς, σήμερα, με τους καραγκιόζηδες αλλά και επικίνδυνους για τη χώρα τύπου Ζωή Κωνσταντοπούλου - που έχουμε στην αντιπολίτευση - φαντάζει ο πλέον κατάλληλος για τη διακυβέρνηση της χώρας. Αυτό το γράφω καιρό εδώ και κάποιοι ουσιαστικά αγράμματοι και λειτουργικά αναλφάβητοι μου λένε ότι τον στηρίζω.

Άμα δεν υποστηρίζεις την Αριστερά, είσαι φασιστας, απλα

Π

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.552
Πόντοι
5.506
όταν κάτι μαλακιστήρια πέταξαν τρικάκια μέσα στη βουλή

ολόκληρος πρωθυπουργός διέταξε την δικαιοσύνη να μην ασκήσει διώξεις επειδή θα ήταν κακό pr...

τώρα που ο ανθρωπάκος πεθαίνει από την πείνα 300 μέτρα από το γραφείο του τον γράφουν στα αρχίδια τους δεν μπορούν να διατάξουν την δικαιοσύνη.

για μια εξέταση που όπως λένε δεν θα δείξει τίποτα. Τι θα πάθετε ρε γαμώψυχοι να του κάνετε το χατίρι τότε ρε γαμημένα κοπρόσκυλα?

Αν μια στο εκατομμύριο πάθει κάτι σοβαρό από την απεργία πείνας θα γαμηθούν χωρίς αύριο...δε θα τους σώζει κανένα επίδομα. Μόνο κακό pr είναι να του το στερούν δεν μπορώ να καταλάβω τι στον πούτσο...
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;

26/09/2025.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.473
Πόντοι
6.255
Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι 31+μήνες μετά θα μπορέσει να βγει οποιοδήποτε αξιόπιστο συμπέρασμα από τοξικολογικές αναλύσεις σε κομματιασμένα και καμμένα πτώματα ??? Ή μήπως θα είναι απλά η αφορμή να ανοίξει ένας νέος κύκλος μπουρδολογιών από τάχα μου επιφανείς μαιντανούς-επιστήμονες που θα πιάσουν γερό στασίδι στα κανάλια ?
Μην τα λες αυτά και τους δίνεις ιδεες. Το κάνουν για το καλό της Κωνσταντοπούλου, συγγνώμη της Ελλάδος

Π

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.694
Πόντοι
2.636
Άμα δεν υποστηρίζεις την Αριστερά, είσαι φασιστας, απλα

Π
Δεν υποστηρίζω την Αριστερά. Δεν είμαι πολιτικά κάπου τώρα πλέον. Διαφωνώ με αρκετούς σε πολλά, συμφωνώ με κάποιους σε κάποια. Σε πολλά συμφωνώ και με την Αριστερά. Είμαι της κοινής λογικής.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.932
Πόντοι
456

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Δένδια μετά την παρέμβαση για Ρούτσι :coffee:
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε από την Κοπεγχάγη στον Νίκο Δένδια και του μετέφερε την ενόχλησή του για τα όσα είπε στη Βουλή.

Λίγες μέρες φαίνεται ότι κράτησε το πολύ καλό κλίμα στις σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Άμυνας που υπήρξε στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, στις αρχές της εβδομάδας.

Χθες, η τοποθέτηση του Νίκου Δένδια από βήματος της βουλής υπέρ του αιτήματος του απεργού πατέρα του 22χρονου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, Πάνου Ρούτσι, υπέρ της εκταφής, προκάλεσε εκνευρισμό στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.473
Πόντοι
6.255
Δεν υποστηρίζω την Αριστερά. Δεν είμαι πολιτικά κάπου τώρα πλέον. Διαφωνώ με αρκετούς σε πολλά, συμφωνώ με κάποιους σε κάποια. Σε πολλά συμφωνώ και με την Αριστερά. Είμαι της κοινής λογικής.

Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα αυτη τη στιγμη....το θέμα δεν είναι το καλό της χώρας/λαού κλπ. αλλά να πέσει ο Μητσοτάκης. Είναι πολιτικό το θέμα και απλά έχεις τα βλαμμένα εδώ με΄σα (και έξω) που το υποστηρίζουν.

άντι να χτίσουν μιά σωστη σοσιαλιστική Αριστερά, για να κοντράρουν την ΝΔ, προσπαθούν να σπιλώσουν τον αντίπαλο.....

Ο άλλος 19 ημερες απεργία πεινας και δίνει συνεντεύξεις. Ερασιτέχνες :cheesy:

Π

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.414
Πόντοι
6.256
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;

26/09/2025.

ούτε ειδήσεις δεν παρακολουθείς?

ούτε το ίδιο το άρθρο που βάζεις?

(όλοι το πρώτο θέμα διαβάζετε ε :tooth:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom