πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.805
- Πόντοι
- 16.131
για μαλακας παντως εσυ δεν κανεις καμια προσπαθειαΠιστεύεις πως χρειάζεσαι προσπάθεια να φαίνεσαι πακι;
για μαλακας παντως εσυ δεν κανεις καμια προσπαθειαΠιστεύεις πως χρειάζεσαι προσπάθεια να φαίνεσαι πακι;
Έγινε πακιστανε.για μαλακας παντως εσυ δεν κανεις καμια προσπαθεια
ενταξει ΜΑΛΑΚΑΈγινε πακιστανε.
πλάκα έχει ένας άλλος μπραβοκούληςδεν χρειαζεται να διαβασει του τα λενε στα τσοντοσινεμα νερακι![]()
του ανεβηκε η χοληστερολη απο τα σουβλακια, ασε ξερουμε τον κουραρει η γιατρος του κουφοντινα που εκανε 66 ημερες απεργια πεινας, ρεκορ ΓκινεςΜακάρι να γίνει καλά ο άνθρωπος και όσοι τον νοιάζονται να τον συνετίσουν.
Όπως ανακοίνωσε το ΕΚΑΒ, δεν έχει δεχτεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε τον αγώνα του στο Σύνταγμα.
Εχω μια ιστορία να σου πω καποτεακου κιναιδοςαπλος μπουστης με πιστοποιητικο αντρα απο σεξεργατρια
![]()
![]()
giα πες μονοι μας ειμαστεΕχω μια ιστορία να σου πω καποτε
βρε " παιδια ",αφου πιθανοτατα να ειναι τρολ καποιας ομαδας αληθειας κλπ, μηπως θα ειναι καλυτερα να μην του απανταει κανεις ,μπαινουμε εδω να μαθουμε κανα νεο κατι , και καθομαστε και διαβαζουμε ενα σκασμο ποσταρισματα ,με αδιαφορες πληροφοριες του τυπου αν τον παιρνει η οχι και αλλα τετοια που τελος παντων υπαρχουν αλλες ενοτητες για αυταγια μαλακας παντως εσυ δεν κανεις καμια προσπαθεια
Ο μπαρόκ είναι αυτός στη μέση?το μπασμένο στράκι στη μέση της φωτό ,λένε πως πήγε να πουλήσει παπά στους γονείς των Τεμπών ..
το έχουν σπάσει στη μπούτσα οι πακιστανοί , το λούζουν στο φλόκι και το βλέδυγμα το έπαιξε κυβερνητικός διαπραγματευτής
με τους ανθρώπους που ζητούν δικαιοσύνη
![]()
Ο δενδιας περιμένει τον κουλή στη γωνία ένα λάθος και θα τον αδειάσει και θα ζητήσει εσωκομματικες.Κι ο Πλεύρης στη γραμμή Δένδια.
Μάλλον σωνεται το λάδι στο καντήλι του Μητσοτάκη και τρέχουν να πιάσουν στασίδι στον επόμενο.
Λίγος μου φαίνεται και αυτός ο Δένδιας. Πιο λίγος και από τον Μητσοτάκη.Ο δενδιας περιμένει τον κουλή στη γωνία ένα λάθος και θα τον αδειάσει και θα ζητήσει εσωκομματικες.
Σιγά μη περιμένει το 2031 να γίνει αυτός πρόεδρος του κόμματος
ο δενδιας είναι καλύτερος από το χαζό τον κουλή πιο σοβαρός πιο μετρημενος.Λίγος μου φαίνεται και αυτός ο Δένδιας. Πιο λίγος και από τον Μητσοτάκη.
Τι μανία έχουν αυτοί ρε να γίνουν πρωθυπουργοί σε μία χώρα σαν την Ελλάδα; Έλεος.
Δεν νομίζω αλλά οκ, μακάρι. Γιατί αυτό που βλέπουμε στο Υπουργείο Εξωτερικών είναι μια "ανεξαρτητοποίησή" του από την κυβερνητική πολιτική - έτσι τρώμε τις ήττες και τις σφαλιάρες σε διεθνές επίπεδο τη μία πίσω από την άλλη. Πιο σοβαρή μου φαινόταν η Ντόρα, μιας και μιλάμε για ΝΔ τώρα.ο δενδιας είναι καλύτερος από το χαζό τον κουλή πιο σοβαρός πιο μετρημενος.
Εδώ πολιτικοί αναλυτές έχουν σκίσει τα πτυχία μη μπορώντας να εξηγήσουν πως αυτό το πράγμα είναι αυτοδύναμο και 6 χρόνια στη κούρσα