Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.892
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND Tora i Kavlo RULA!!!
Αν πας σε ένα καλό εστιατόριο, ειναι σίγουρο πως όλα τα φαγητά, τα γλυκά και τα ορεκτικά, ειναι νόστιμα, προσεγμένα και κορυφαία!Η Τζένη είναι φωτιά, που σε βάζει κάτω και σου πίνει το αίμα αλλά με την Ρούλα έχω πάει πάρα πολλές φορές και εγώ προσωπικά τουλάχιστον, έχω άλλη χημεία μαζί της. Μέσα στο δωμάτιο ζούμε μία τρέλα!!! Τι να κάνουμε, ο καθένας με τα γούστα του φίλε μου.![]()
Αχχχχ! Μια,απο τα ίδια σύντροφε!!!Μην ξύνεις πληγές ρε φίλε. Αν επέστρεφε Μαρινάκι και Νίνα, τότε να ΄σαι σίγουρος ότι θα έψαχνα να νοικιάσω δίπλα!!!
Καλά ρε φιλε, ζητάς την άδεια του για να ξαναπεράσεις με την κοπέλα;φιλαρακι σε πειραζει να την ξανα συναντησω την Κατερινα που ειναι ο μεγαλος σου ερωτας
την πηρα προ ημερων και μου αρεσε πολυ ! λεω να ξαναπαω για την Κατερινα
στην πραξη να δεις ποσο ωραιο ειναι το σταφ του μαγαζιουΩραίο φωτογραφικό υλικό
Πρεπει να το γραψωΑν πας σε ένα καλό εστιατόριο, ειναι σίγουρο πως όλα τα φαγητά, τα γλυκά και τα ορεκτικά, ειναι νόστιμα, προσεγμένα και κορυφαία!
Όπως επίσης ειναι σίγουρο πως σε κανέναν δεν θα αρέσουν όλα.
Ο καθένας εχει την προτίμηση του ανάλογα με τα γούστα του.
Αυτό φυσικα δεν σημαίνει πως ο, τι δεν του αρέσει δεν ειναι νόστιμο.
Έτσι και στο Diamond τα κορίτσια ειναι όλα φωτιά και λαύρα, προσεγμένη εμφάνιση και καθαριότητα και top υπηρεσίες.
Σε άλλους αρέσουν οι μεν, σε άλλους οι δε και σε άλλους ολες!
Αν σε κάποιον δεν αρέσει καποια, λόγω γούστου, χημείας ή δεν ξερω εγω τι, αυτο δεν σημαίνει πως η κοπέλα δεν ειναι σωστή. Απλά δεν ταιριάζει μαζί της.
Παντως ένα ειναι σίγουρο.
Αν το Diamond ήταν εστιατόριο, θα είχε 3 αστέρια Michelin!!!
πολυ ρεαλιστικη και σωστη τοποθετηση που με βρισκει απολυτως συμφωνοΑν πας σε ένα καλό εστιατόριο, ειναι σίγουρο πως όλα τα φαγητά, τα γλυκά και τα ορεκτικά, ειναι νόστιμα, προσεγμένα και κορυφαία!
Όπως επίσης ειναι σίγουρο πως σε κανέναν δεν θα αρέσουν όλα.
Ο καθένας εχει την προτίμηση του ανάλογα με τα γούστα του.
Αυτό φυσικα δεν σημαίνει πως ο, τι δεν του αρέσει δεν ειναι νόστιμο.
Έτσι και στο Diamond τα κορίτσια ειναι όλα φωτιά και λαύρα, προσεγμένη εμφάνιση και καθαριότητα και top υπηρεσίες.
Σε άλλους αρέσουν οι μεν, σε άλλους οι δε και σε άλλους ολες!
Αν σε κάποιον δεν αρέσει καποια, λόγω γούστου, χημείας ή δεν ξερω εγω τι, αυτο δεν σημαίνει πως η κοπέλα δεν ειναι σωστή. Απλά δεν ταιριάζει μαζί της.
Παντως ένα ειναι σίγουρο.
Αν το Diamond ήταν εστιατόριο, θα είχε 3 αστέρια Michelin!!!
Την κωλαρα της Αγάπης θέλω σαν τρελός
αυτο το κορμακι το θελω σαν τρελλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Multi Massage DIAMOND i Kavliara Katerinara!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Kalimera Levendi mou ne boris na klinis Randevu se afta ta tilefona me pernis Tilefono efkaristo!!!Ραντεβού μπορώ να κλείσω ;
kλεισε ραντεβου καλυτερα για να μην περιμενεις ποτε θα απελευθερωθει το κοριτσι που εχεις διαλεξειΡαντεβού μπορώ να κλείσω ;
Tora Live i Kavlo RULA!!!Multi Massage DIAMOND Tora i Kavlo RULA!!!![]()
![]()
![]()
ΜανεκενMulti Massage DIAMOND Tora Live Metadosi i Tzenara me Trela!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()