Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

bariwhite

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2025
Like
70
Πόντοι
0
Η Τζένη είναι φωτιά, που σε βάζει κάτω και σου πίνει το αίμα αλλά με την Ρούλα έχω πάει πάρα πολλές φορές και εγώ προσωπικά τουλάχιστον, έχω άλλη χημεία μαζί της. Μέσα στο δωμάτιο ζούμε μία τρέλα!!! Τι να κάνουμε, ο καθένας με τα γούστα του φίλε μου. :wink:
καλομηνα dragon xxx ! εγω προχθες με Ρουλα ξεκινησα την εμπειρια μου στο ιδρυμα της οδου εθναρχου μακαριου ομως απο τις φωτος της πιστευω πως θα μ αρεσει πιο πολυ η Τζεναρα

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
483
Πόντοι
21
Αγαπητε barri
Εγω που τις εχω δοκιμασει και τις 2 και μαλιστα αρκετες φορες εχω να σου πω οτι και οι 2 ειναι αστερια σ αυτο που κανουν
Και οι 2 κουκλαρες και καλα παιδια
Προσωπικα δεν μπορω να ξεχωρισω ποια ειναι καλυτερη

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.215
Πόντοι
2.846
καλομηνα dragon xxx ! εγω προχθες με Ρουλα ξεκινησα την εμπειρια μου στο ιδρυμα της οδου εθναρχου μακαριου ομως απο τις φωτος της πιστευω πως θα μ αρεσει πιο πολυ η Τζεναρα
Καλό μήνα και σε σένα!!! Εγώ μέσα σε ένα χρόνο έχω πάει πάνω από εκατό φορές. Έχω περάσει με όλες τις κοπέλες από το υπάρχον ρόστερ και έχω άποψη για όλες, η οποία φυσικά είναι υποκειμενική, γιατί όπως προείπα ο καθένας με τα γούστα του. Και αναφερόμενος σε γούστα ένα είναι σίγουρο, ότι σε αυτό το μαγαζί θα βρεις κάτι και στο δικό σου γούστο. Μπορεί να είναι η Τζένη ή μπορεί να είναι κάποια άλλη κοπέλα. Αν δεν περάσεις με όλες δεν θα είσαι σίγουρος για το ποια κοπέλα σου ταιριάζει και μην ξεχνάμε την χημεία, που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας με κάποια κοπέλα.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.892
Πόντοι
4.656
Tora Live Metadosi i Kavliara Katerinara beni na dosi maxi to koriti mas me enan skliro maxiti!!!
1000054617.jpg

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.972
Πόντοι
481
Καλό μήνα και σε σένα!!! Εγώ μέσα σε ένα χρόνο έχω πάει πάνω από εκατό φορές. Έχω περάσει με όλες τις κοπέλες από το υπάρχον ρόστερ και έχω άποψη για όλες, η οποία φυσικά είναι υποκειμενική, γιατί όπως προείπα ο καθένας με τα γούστα του. Και αναφερόμενος σε γούστα ένα είναι σίγουρο, ότι σε αυτό το μαγαζί θα βρεις κάτι και στο δικό σου γούστο. Μπορεί να είναι η Τζένη ή μπορεί να είναι κάποια άλλη κοπέλα. Αν δεν περάσεις με όλες δεν θα είσαι σίγουρος για το ποια κοπέλα σου ταιριάζει και μην ξεχνάμε την χημεία, που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας με κάποια κοπέλα.
Βαλε βυσμα να φερεις το Μαρινακι.. εγω αυτη ξεχωρισα χαχαχα

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.215
Πόντοι
2.846

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
16
Like
634
Πόντοι
311
Ρούλα, σαν να είσαι σε σκηνοθετημένη παρασταση... Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό , απίστευτη!

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος δίνει 50αρικα σε στούντιο όταν υπάρχει αυτό το ίδρυμα, έπρεπε να έχει ουρά χιλιομέτρων

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.215
Πόντοι
2.846
Ρούλα, σαν να είσαι σε σκηνοθετημένη παρασταση... Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό , απίστευτη!

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος δίνει 50αρικα σε στούντιο όταν υπάρχει αυτό το ίδρυμα, έπρεπε να έχει ουρά χιλιομέτρων
Αυτό με τα στούντιο φίλε μου ούτε εγώ το έχω καταλάβει. 50 ευρώ για ένα τέταρτο και πρόγραμμα με τα βασικά και με 60 στης Άννας έχεις ένα μισάωρο με τόσες παροχές!!!

eliasolton

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
303
Πόντοι
21
Αυτό με τα στούντιο φίλε μου ούτε εγώ το έχω καταλάβει. 50 ευρώ για ένα τέταρτο και πρόγραμμα με τα βασικά και με 60 στης Άννας έχεις ένα μισάωρο με τόσες παροχές!!!
πριν λιγο διαβασα την κριτικη εδω μεσα ενος συναδερφου που προσφατα επισκεφτηκε ετερο οικο στην περιοχη Αιγαλεω και ηταν πολυ απογοητευμενος απο τις υπηρεσιες που δεχτηκε εκει , πληρωσε και 80αρι για 1 εκτονωση
Diamond και παλι Diamond λεω εγω !

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
483
Πόντοι
21

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος δίνει 50αρικα σε στούντιο όταν υπάρχει αυτό το ίδρυμα, έπρεπε να έχει ουρά χιλιομ

Κι εγώ σε live κινήσεις θα της τον μαυρίσω όταν επιστρέψω. :wink:
φιλαρακι σε πειραζει να την ξανα συναντησω την Κατερινα που ειναι ο μεγαλος σου ερωτας
την πηρα προ ημερων και μου αρεσε πολυ ! λεω να ξαναπαω για την Κατερινα

Τελευταία τροποποίηση:

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
16
Like
634
Πόντοι
311
Ναι ρε φίλε, 50€ για μια ξεπετα, ούτε να σου σηκωθεί δεν προλαβαίνεις. Να μην συζητήσουμε για τον χώρο.... Συν την κα Άννα... Δεν υπάρχει άλλη επιλογή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom