Νέα

Επιθυμήσατε ποτέ να γαμ...τε πρώτη σας ξαδέρφη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Huntwifejim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Like
3.578
Πόντοι
446
Πρώτη δεν έχω.... αλλά μια κόρη 2ης ξαδέρφης
7 χρόνια μικρότερη μου τη γλίτωσε στο τσακ

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.884
Πόντοι
3.846
Ας πω και εγώ την ιστορία μου.Καταρχας έχω 7 πρώτες ξαδέρφες η μία μουνάρα ωστόσο οι 5( είναι και η μουνάρα μέσα με τις βυζάρες)ζούνε σε άλλη πόλη οπότε μας μένουν οι δύο που μένουν στην ίδια πόλη με εμένα .Η ιστορία είναι με την μια από τις δύο.Καταρχας είμαστε ίδια ηλικία μια ζωή μαζί.Απο μικρά παιδιά κυλιομασταν στην παραλία παιχνίδι όλη μέρα γέμιζαμε λάσπη τα γυμνά κορμιά μας...στην συνέχεια όταν ερχόταν η θεία μου για κάτι δουλειές στην γιαγιά η ξαδέρφη μου με κλείδωνε στο δωμάτιο της γιαγιάς και παίζαμε κλασικά τον γιατρό της επιανα τα βυζάκια μέχρι εκεί ενώ από έξω από την πόρτα ήταν η άλλη μου ξαδέρφη που ήθελε και αυτή γιατρό ΧΑ ΧΑ ΧΑ.Τελος πάντων και στο σπίτι μου όποτε ερχόταν η θεία μου και μίλαγε με την μάνα μου εμένα με έκλεινε στο δωμάτιο και με πίεζε να παίζουμε στο γιατρό.Τα πράγματα έγιναν πιο σεξουαλικά από την πλευρά της όταν πηγαίναμε Γυμνάσιο όπου εκεί ειμασταν στο ίδιο σχολείο στο ίδιο τμήμα.Ηθελε να πειραματιστεί.Εγω εντελώς άσχετος από σεξ ούτε ίντερνετ είχα για τσόντες άντε κάτι χαζοπεριοδικα.Και στα ιδιαίτερα μαζί παντού μαζί και στο φροντιστήριο.Για κάποιο διάστημα δεν ήθελε να παίξουμε το γιατρό.Τοτε στην γ Γυμνασίου ξαναφούντωσε αυτή και είχε γίνει 1.75 κοπέλα μελαχρινή με ωραίο βυζί και πανέμορφα πόδια.Σε ένα ιδιαίτερο που κάναμε σπίτι μου είχε έρθει με ένα ντεκολτέ ήταν άνοιξη που φαινόταν τα βυζιά.Μολις έφυγε η ηλικιωμένη καθηγήτρια μου λέει μετά από καιρό θέλω να παίξουμε το γιατρό.Οι γονείς μου έλειπαν.Της λέω δεν είναι σωστό να συνεχιστεί αυτό πια.Εισαι πρώτη μου ξαδέρφη.Μου λέει έλα μωρέ έτσι για πλάκα.Τελος πάντων πάμε στο δωμάτιο του αδερφού μου εμένα εν τώ μεταξύ η πουτσα κάγκελο αυτή ξαπλώνει και ξαφνικά βγάζει το σουτιέν και ξεπετάγονται σαν βεντούζα δύο βυζάρες εγώ ψιλοεπαθα σοκ αλλά είπαμε τώρα είχε γίνει μεγάλη κοπέλα έφηβη τέλος πάντων εγώ είχα ένα χαμόγελο αλλά μου ήρθε σαν κατούρημα της λέω πάω τουαλέτα με το που πάω βαρεσα την πρώτη μου μαλακια μέχρι τότε είχα ονειρώξεις έχυσα μέσα στην λεκάνη.Γυρναω πάλι στην ξαδέρφη μου λέει θέλω να ελέγξεις τα βυζιά μου είχε ανασφάλεια μου λέει είναι καλά;; της λέω μια χαρά είναι.Τελος πάντων έπιασα τα στήθη τα φίλησα αλλά μέχρι εκεί.Μετα στην γιορτή του πατέρα μου με είχε κλειδώσει στο δωμάτιο μου φόραγε μίνι πολύ προκλητικό γιατί μετά θα πηγαίναμε στο χορό της τάξης της είχα πει ότι έχω ένα cd με τσόντα και ήθελε σώνει και καλά να το δει.Τελος πάντων το βάζω εγώ και είχα καβλωσει από την τσόντα και είχα και την ξαδέρφη μου να βλέπει την τσόντα και να λέει για τα κάλλη του πρωταγωνιστή.Τελος πάντων εγώ είχα φτάσει στα όρια μου ρε ξαδέρφη λέω έλεος βγάζω την πουτσα επί τόπου και την έχυσα στα πόδια.Αυτη φώναζε έλεγε πως θα βγω έξω από το δωμάτιο;;;εν τω μεταξύ στο σαλόνι υπήρχε τραπέζι και κόσμος λόγω της γιορτής.Τελος πάντων αυτό ήταν το τελευταίο σκηνικό με την ξαδέρφη έπειτα στο λύκειο δεν ήθελε να παίξουμε το γιατρό πειραματίστηκε και έπαιζε με άλλα αγόρια αν δεν γαμηθηκε με αυτούς.Μετα από χρόνια λέω ότι ίσως μια πίπα έπρεπε να της την είχα δώσει αλλά τότε έλεγα πρώτη ξαδέρφη είναι δεν είναι σωστό.Παντως μετά από χρόνια της έλεγα θυμάσαι ξαδέρφη που παίζαμε το γιατρό;;;έκανε την ανηξερη.... Αυτά.
Εγώ θα της είχα κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση. Όταν πρόκειται για τα ατομικά δικαιώματα δεν κοιτάω ούτε συγγένειες ούτε τίποτα.

Big Rocket

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2023
Like
456
Πόντοι
20
Μια πρώτη ξαδέλφη μου με την οποία έχω 9 χρόνια διαφορά (αυτή μεγαλύτερη), δεν έγινε ποτέ, φαντασίωση υπήρξε. Στο ξεκίνημα της εφηβείας μου, έχοντας τελειώσει την Α' Γυμνασίου (καλοκαίρι 1999). Αυτή τότε 22 χρονών, και εγώ 13. Μόνο εγώ ξέρω τι κάβλες πέρασα και τι χύσια κατέβασα για πάρτη της. Σήμερα είναι 48 χρονών, παντρεμένη με μία κόρη και κρατιέται ακόμη στην εμφάνιση.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.701
Πόντοι
2.636
Εγώ δεν είχα επιθυμήσει ποτέ να γαμήσω τη πρώτη ξαδέρφη καθόσον ήταν λίγο έξω από τα γούστα μου.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.908
Πόντοι
9.931
Δεν νομίζω οτι υπάρχει άνδρας που δεν εχει καυλωσει με ξαδέλφη στην εφηβεία, ιδικά σε καλοκαιρινές διακοπές με αέρινα φορεματάκια και μαγιό μπικίνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom