Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 33.713
Μανάρι μου σύντομαΕγω στο ειπα ενα μεσημερι στον πριαμο 14.00 στην ηλιουπολη . Σε φανταζομαι μαυρομαλλα και εισαι που εισαι μεστην καυλα μαυρομαλλα θα εισαι x2![]()
Μανάρι μου σύντομαΕγω στο ειπα ενα μεσημερι στον πριαμο 14.00 στην ηλιουπολη . Σε φανταζομαι μαυρομαλλα και εισαι που εισαι μεστην καυλα μαυρομαλλα θα εισαι x2![]()
....πολυ "ησυχη" σε βλεπω!!! Ουτε μια φωνουλα να ακουστει, κυρια!!!Καλημέρα σε όλους !!
...έτσι στα "κρυφά"!! Το πήγαμε χαλαρά με τραβήγματα και εκφράσεις, δύσκολα να βγάλω φωνή, πρέπει να ναι πολύ ζόρικο το πράμα......πολυ "ησυχη" σε βλεπω!!! Ουτε μια φωνουλα να ακουστει, κυρια!!!![]()
Με το καλημέρα! Να έχεις μια όμορφη μέρα!!!!Ωπα ε Πρωι πρωι καλημερα Μαναρι και σε σενα
στην επόμενη ΑΤΜ analηψη τα λέμε analυτικότερα απέναντι
Τέτοια βίντεο θέλετε να σηκωθείτε ...από το κρεβάτι το πρωί!!Πρωί - πρωί τέτοια βίντεο
στην επόμενη ΑΤΜ analηψη τα λέμε analυτικότερα απέναντι![]()
Όχι ρε διάβολε μεταμορφωμένε, όχι!Καλημέρα σε όλους !!!
Αχ πόσο μ αρέσεις!!!!!!!!!!Όχι ρε διάβολε μεταμορφωμένε, όχι!
Και εμένα μου αρέσεις ρε διάβολε.Αχ πόσο μ αρέσεις!!!!!!!!!!
Πατριώτη, καλημέρα! Από τον επόμενο μήνα όχι πρωί στης Λαίδης το νήμα. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Μην πάμε στο χωράφι και πέσουμε από την ελιά με αυτά που βάζει τέτοιες ώρες.Πρωί - πρωί τέτοια βίντεο
στην επόμενη ΑΤΜ analηψη τα λέμε analυτικότερα απέναντι![]()
Είχα πολύ μα πολύ καιρό ποστάρω στο νήμα της Βασίλισσας, ε και καλό είναι να μην εξαφανιζόλ εντελώςΠατριώτη, καλημέρα!
Aπο την καύλα του ο τύπος ούτε τα ρούχα του δεν έβγαλε!!!! Γειά σου ρε lady κοριτσαρε!!!!!... Γαμω το φελεκι σου μας τρέλανες πρωί πρωί!!!!!Καλημέρα σε όλους !!!
......έτσι στα "κρυφά"!!![]()
Με αυτά εδω δεν ειναι απλα όμορφη η μέρα !!!!!.....αλλα.... και όρθια για μερονυχτα!!!!Καλημέρα σε όλους !!!
Αστερι μου τον τρώως ολο απ τον κωλαρινο σου και ουτε ενα κιχ δεν ακούγεται , πολυ καυλερο αυτο να ξερεις ....Καλημέρα σε όλους !!!
μου το σπασε τον μπαγλαμα
ποιος σου σκισε ετσι το κωλαρακι σου να μας πει πως ηταν η αισθηση;Καλημέρα σε όλους !!!