Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 125.447
....έτσι είμαι εγώ !Ει[αμε εισαι πολυ μπροστα Αρχοντισσα αλλα μια ολοκληρη μερα?![]()
Θέλω σε όλα να είμαι ένα βήμα πιο μπροστά!

....έτσι είμαι εγώ !Ει[αμε εισαι πολυ μπροστα Αρχοντισσα αλλα μια ολοκληρη μερα?![]()
Βιάζεσαι να χειμωνιάσει....έτσι είμαι εγώ !
Θέλω σε όλα να είμαι ένα βήμα πιο μπροστά!
![]()
Βιάζεσαι να χειμωνιάσει![]()
Τι; Το ξεστολίζεις; Δεν είσαι από αυτές που το αποθηκεύουν στολισμένο για του χρόνου;..
Αφού λέω να στολίσω το δέντρο απο τώρα για τις γιορτές ....![]()
Μια φορά, τα μελομακάρονα, ξεκίνησαν στο lidl χαχαχα..
Αφού λέω να στολίσω το δέντρο απο τώρα για τις γιορτές ....![]()
Μιαμμμμμμ!Μια φορά, τα μελομακάρονα, ξεκίνησαν στο lidl χαχαχα
![]()
Τι; Το ξεστολίζεις; Δεν είσαι από αυτές που το αποθηκεύουν στολισμένο για του χρόνου;![]()
Και εγώ τα ίδια και με ταμπελάκια απ’εξωΕίμαι απο τις γυναίκες που το αποθηκεύει σε ένα κουτί και τα στολίδια σε άλλο κουτί !
Είναι μία από τις παραξενιές μου η νοικοκυροσίνη μου!
Και εγώ τα ίδια και με ταμπελάκια απ’εξω
Για να δουμε.....θα τα πάμε καλά εμείς οι δύο ......
![]()
Μην ανησυχείς.... Δεν έχεις ανάγκη.... Είπαμε, έχεις κορμάρα που βάζει κάτω 20αρες ... Κάνεις και καύσεις....Μιαμμμμμμ!
Πάει η διατροφή μου !
Μην βλέπεις τηλεόραση, 50 ευρω
....τι να κάνω τα βράδια που κοιμάμαι μόνη σε διπλό κρεβάτι ????Μην βλέπεις τηλεόραση, 50 ευρω
Χαχαχαχα
Παίξε με το κινητό... Να ναι απασχολημένα τα χέρια, να ξεχνάς το φαγητό χαχαχα....τι να κάνω τα βράδια που κοιμάμαι μόνη σε διπλό κρεβάτι ????
![]()
Μόνη σαν το λεμόνι?κοιμάμαι μόνη σε διπλό κρεβάτι
![]()
Χτύπησα και εγω ένα ουισκακι με ξηροκαρπια βλεποντσς "Porto leone"
Λίγο νωρίς δεν είναι βρε παιδιά?χαχα αν τα φάμε από τώρα χάνουν τη μαγεία τουςΜιαμμμμμμ!
Πάει η διατροφή μου !
εμένα δεν με κάλεσες!Χτύπησα και εγω ένα ουισκακι με ξηροκαρπια βλεποντσς "Porto leone"