σε ενα μεγαλο σουπερ μαρκετ που πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα για τα ψωνια, εδω και 1 χρονο εχει ερθει μια νεαρη στο ταμειο, ομορφουλα με καλο σωμα, πραγματικα στο ταμειο της γινεται της καριολας απο λιγουρες που πανε εκει να την παρουν ματι λιγο και να της πιασουν κουβεντα,
να αναφερω οτι εκει στο σουπερ μαρκετ υπαρχει ταμειο για μεχρι 10 τεμαχια που οποιος εχει λιγα πραγματα παει σε αυτο να μην περιμενει,
ρε φιλε παω σημερα να ψωνισω και ενω το ταμειο για τα λιγα ητανε αδειο και ειχε μια θειτσα στο ταμειο, ενας με 3 πραγματα παει και περιμενει στο ταμειο που ηταν το ωραιο γκομενακι, ενω μπροστα του ηταν μια με γεματο καροτσι, εγω ημουνα με καροτσι στο διπλα ταμειο και εβλεπα το σκηνικο,
δηλαδη ο αλλος θα κατσει εκει να φαει αναμονη για να μιλησει για λιγα δευτερολεπτα με την γκομενιτσα, να πει τα γνωστα τι κανεις, και αλλες πιπες, και αυτη απο ευγενεια θα του απαντησει χαριτωμενα και αυτος θα το εκλαβει οτι προχωραει το πραγμα,
μια φορα ειχα παει και περιμενα στο ταμειο με τα λιγα τεμαχια, απο πισω μου ητανε 2 νεαροι, ειχαν 2 πραγματα, εε μολις πηραν πρεφα οτι το ωραιο γκομενακι ηταν σε αλλο ταμειο, λεει ο ενας στον αλλο, πω την ειδες αυτη, παμε στο ταμειο της, και καθοντουσαν οι βλακες εκει να περιμενουν πισω απο ενα γεματο καροτσι για να πληρωσουν,
εχω δει μεχρι και γερο 70 χρονων να κανει ακριβως το ιδιο πραγμα, με 3 πραγματα να πηγαινει σε αυτη, να περιμενει πισω απο καροτσι ενω τα γυρω τα ταμεια ηταν αδεια.
πραγματικα οποια ειναι νεα και ωραια γινεται της καριολας απο μικρους και μεγαλους ποιος θα την πρωτοπαρει, φανταστειτε στο σουπερ μαρκετ που ψωνιζουν χιλιαδες ποσοι λιγουρες εκατονταδες πανε εκει και την λιγουρευονται, φανταστειτε τι θα γινετε στο ινσταγκραμ της, αυτη εχει να διαλεξει απο χιλιαδες υποψηφιους γκομενους,
μονο αν εχεις εμφανιση στυλ chris hemsworth και henry cavill θα καταφερεις να την γνωρισεις χωρις να την ξερεις εκει στο σουπερ μαρκετ,