MelaxrinosPeirasmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2012
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
Και να ξέρω, δεν κάνω κονέ, αυτά τα ανακαλύπτει ο καθένας μόνος του.
Παίζει και κανέναν σελέμπριτυ .... Όχι γάμο. Δεν τον επιτρέπουν δικηγόροι και λογιστές. Γκάστρωμα .Τυπε ξέρεις καμιά πλούσια να θέλει να παντρευτεί έναν εκτός κύκλου εισοδηματιων ;
Καθόλου κακή δουλειά κάνει αυτός ο άνθρωπος, θα πρέπει να το σημειώσω.адвокат по разводам. Я знаю одного адвоката, что все разведенные женщины, которые приходят к нему в офис по делам о разводе, в конечном итоге оказываются у него в постели и курят трубки.
Νεκροθάφτης το ίδιο.δικηγόρος με υποθέσεις διαζυγίων. Ξέρω δικηγόρο που όσες χωρισμένες πηγαίνουν στο γραφείο του για υποθέσεις διαζυγίων καταλήγουν στο κρεβάτι του να του παίρνουν πίπες.
δικηγόρος με υποθέσεις διαζυγίων. Ξέρω δικηγόρο που όσες χωρισμένες πηγαίνουν στο γραφείο του για υποθέσεις διαζυγίων καταλήγουν στο κρεβάτι του να του παίρνουν πίπες.
μια γνωστη μου απο τη δουλεια βραζιλιανα πηγε για μια μερα στη μυκονο με τις φιλες της και μου ειπε η ιδια οτι ηταν σε ενα μπιτσομπαρο και εκαναν ηλιοθεραπεια με τις φιλες της και πηγε ενας σερβιτορος του μαγαζιου και ειπε στη φιλη μου να πανε μια βολτα να της δειξει την παραλια και την πηγε σε ενα δωματιακι του μπιτσομπαρου και την ξεμουνιασε. το ευχαριστηθηκε η ιδια μου ειπε
φιλοι ειμαστε αλλα πηδιομαστε αραιά και πουΕσενα σε βλέπει σαν φίλο τύπε;![]()
Πρέπει να δουλεύουν κονσομασιον τότε οι κύριες αφού είναι σε φάση -πόδια ψηλά κι όλα τα φτάνουν.. τόσο απελευθέρωμενα- για αυτές το φακ θα είναι απλώς μια χειραψία για την γνωριμία.μια γνωστη μου απο τη δουλεια βραζιλιανα πηγε για μια μερα στη μυκονο με τις φιλες της και μου ειπε η ιδια οτι ηταν σε ενα μπιτσομπαρο και εκαναν ηλιοθεραπεια με τις φιλες της και πηγε ενας σερβιτορος του μαγαζιου και ειπε στη φιλη μου να πανε μια βολτα να της δειξει την παραλια και την πηγε σε ενα δωματιακι του μπιτσομπαρου και την ξεμουνιασε. το ευχαριστηθηκε η ιδια μου ειπε
βερα βραζιλιανα, αυτες το σεξ το εχουν για καλημεραΠρέπει να δουλεύουν κονσομασιον τότε οι κύριες αφού είναι σε φάση -πόδια ψηλά κι όλα τα φτάνουν.. τόσο απελευθέρωμενα- για αυτές το φακ θα είναι απλώς μια χειραψία για την γνωριμία.