Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
272
Πόντοι
21
Η Βικτώρια

Συνημμένα

• Screenshot_2025-09-23-19-35-39-085_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-09-23-19-35-39-085_com.miui.gallery.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 28

scouser87

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Εκτός από την Ιόλη στο Καισσα με τις βυζάρες που δεν προχωράει στο prive καθόλου, που θα βρούμε καμία Βυζαρου έτοιμη για ολα;

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
272
Πόντοι
21
Καλημερες,

Περασμα παρασκευη απο fbi πολλες κοπελες διαλεξα ευα απο σιερα λεονε ωραιο εμπονυ με βυζαρες με των 100 εκανε και πιπα γλυφομουνι δεν αφησε και αλλη βυζαρου ανυ απο αρμενια γνωστη μορφη εκει παλι με προγραμμα των 100 γλυφομουνι και πιπα .ΑΥΤΑ.Η βικτωρια ελειπε δυστυχως.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.324
Πόντοι
456
Καλημερες,

Περασμα παρασκευη απο fbi πολλες κοπελες διαλεξα ευα απο σιερα λεονε ωραιο εμπονυ με βυζαρες με των 100 εκανε και πιπα γλυφομουνι δεν αφησε και αλλη βυζαρου ανυ απο αρμενια γνωστη μορφη εκει παλι με προγραμμα των 100 γλυφομουνι και πιπα .ΑΥΤΑ.Η βικτωρια ελειπε δυστυχως.
Συγγνώμη αυτή η τύπισσα είναι Αρμένισσα τελικά ή Πομάκα όπως έλεγε ένας άλλος;

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
373
Πόντοι
21
Μας ενδιαφέρει από που είναι η αν είναι καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες; :think:
Χοντρή με φάτσα μπαμπουίνου γεμάτη τατοο, ουτε τσάμπα όχι να πληρώσουμε κιόλας, ημαρτον! οποίος έχει φωτό ας με επιβεβαιώσει...

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
291
Πόντοι
21
καλησπερα , να ρωτησω. σε στριπ πατε μονοι σας ή με φιλαρακια παρεα;

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
3
Like
595
Πόντοι
301
Μόνος. Με ρώτησαν κάτι πιτσιρίκια αν ήμουν υπεύθυνος στο μαγαζί και γέλασα. Έχει αρκετά μπακούρια γενικά, στ'αρχίδια σου αν έχεις λεφτά να ξοδέψεις.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.277
Πόντοι
4.180
ναι ασε θελω να παω αλλα κολλαω γι αυτο τον λογο
Στα παπαρια σου. Πηγαινε στο καισσα, κατσε στο μπαρ, και θα εισαι αρχοντας. Ποιον να βρεις τωρα απο φιλους που να θελει στριπ, αλλος δεν εχει λεφτα, αλλος βαριεται, αλλος με γκομενα, αλλος δε γουσταρει

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
291
Πόντοι
21
Στα παπαρια σου. Πηγαινε στο καισσα, κατσε στο μπαρ, και θα εισαι αρχοντας. Ποιον να βρεις τωρα απο φιλους που να θελει στριπ, αλλος δεν εχει λεφτα, αλλος βαριεται, αλλος με γκομενα, αλλος δε γουσταρει
γιατι καισα; αξιζει; ολοι στο ΦΒΙ διαβαζω οτι πανε

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
436
Πόντοι
21
Εγώ προσωπικά Fbi παω μονο για την Βικτωρια την ουκρανη ψυχολογο.
Μπορεί να έχει μεγαλώσει λίγο αλλά η τυπισσα είναι φοβερά σεξυ.
Οι άλλες δεν μου λένε κάτι.
Κατα καιρούς στο καισσα είχα πετύχει αρκετά καλές περιπτώσεις γυναικών αλλά είναι λίγο με τις μέρες του.
Και να μην σκας για το αν θα σαν μόνος σου φίλε,ισα ίσα πιο καλά παιρνας και 'γώ μόνος μου πάω τις περισσότερες φορές

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.324
Πόντοι
456
Εγώ πάντως με τα χρόνια κατάντησα μοναχικός καβαλάρης-easy rider. Αφραγκοι όλοι γύρω μου, παντρεμένοι και δεν τους μένει δεκάρα. Δεν είχα άλλη επιλογή, πάντως είναι κάπως πιο μυθιστορηματική η περιπλάνηση του μοναχικού καβαλάρη στη ζωή.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.324
Πόντοι
456
Εγώ προσωπικά Fbi παω μονο για την Βικτωρια την ουκρανη ψυχολογο.
Μπορεί να έχει μεγαλώσει λίγο αλλά η τυπισσα είναι φοβερά σεξυ.
Οι άλλες δεν μου λένε κάτι.
Κατα καιρούς στο καισσα είχα πετύχει αρκετά καλές περιπτώσεις γυναικών αλλά είναι λίγο με τις μέρες του.
Και να μην σκας για το αν θα σαν μόνος σου φίλε,ισα ίσα πιο καλά παιρνας και 'γώ μόνος μου πάω τις περισσότερες φορές.
Όσες ψυχολογουνε τους άντρες μέσα στα στριπ το κάνουν για να ψυλιαστουν μήπως ο άλλος είναι ανώμαλος για να τον αποφύγουν.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.324
Πόντοι
456
Το Καισσα για μένα είναι αφάνταστα πιο ωραίο από πλευράς χώρων και προσωπικού. Φέρονται στους σωστούς πελάτες με τον τρόπο που συμπεριφέρεται κάποιος απέναντι σε κύριους.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.277
Πόντοι
4.180
Οσοι παμε μονοι, να παμε μια φορα μαζι, πλακα θα εχει. 3-4 ατομα, μην το ξεφτιλισουμε

prncomposer

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Χοντρή με φάτσα μπαμπουίνου γεμάτη τατοο, ουτε τσάμπα όχι να πληρώσουμε κιόλας, ημαρτον! οποίος έχει φωτό ας με επιβεβαιώσει...

Αυτή πότε θα φύγει από κει ρε ... Μία φορά έκανα το λάθος - είχα θολώσει γιατί είχε βαρέσει κόκκινο και αυτή 2 χρόνια μετά με θυμόταν ... δεν ξαναπατάω εκεί μέχρι να φύγει γιατί πρήζει μπάλλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom