You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλημερες,
Περασμα παρασκευη απο fbi πολλες κοπελες διαλεξα ευα απο σιερα λεονε ωραιο εμπονυ με βυζαρες με των 100 εκανε και πιπα γλυφομουνι δεν αφησε και αλλη βυζαρου ανυ απο αρμενια γνωστη μορφη εκει παλι με προγραμμα των 100 γλυφομουνι και πιπα .ΑΥΤΑ.Η βικτωρια ελειπε δυστυχως.
Περασμα παρασκευη απο fbi πολλες κοπελες διαλεξα ευα απο σιερα λεονε ωραιο εμπονυ με βυζαρες με των 100 εκανε και πιπα γλυφομουνι δεν αφησε και αλλη βυζαρου ανυ απο αρμενια γνωστη μορφη εκει παλι με προγραμμα των 100 γλυφομουνι και πιπα .ΑΥΤΑ.Η βικτωρια ελειπε δυστυχως.
Συγγνώμη αυτή η τύπισσα είναι Αρμένισσα τελικά ή Πομάκα όπως έλεγε ένας άλλος;Καλημερες,
Συγγνώμη αυτή η τύπισσα είναι Αρμένισσα τελικά ή Πομάκα όπως έλεγε ένας άλλος;
Μας ενδιαφέρει από που είναι η αν είναι καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες;
Χοντρή με φάτσα μπαμπουίνου γεμάτη τατοο, ουτε τσάμπα όχι να πληρώσουμε κιόλας, ημαρτον! οποίος έχει φωτό ας με επιβεβαιώσει...Μας ενδιαφέρει από που είναι η αν είναι καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες;![]()
Mariouklas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
καλησπερα , να ρωτησω. σε στριπ πατε μονοι σας ή με φιλαρακια παρεα;
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.180
Μη μασας ρε, τραβα και μονος σου. Δε θα σε σχολιασει κανειςκαλησπερα , να ρωτησω. σε στριπ πατε μονοι σας ή με φιλαρακια παρεα;
Mariouklas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
ναι ασε θελω να παω αλλα κολλαω γι αυτο τον λογοΜη μασας ρε, τραβα και μονος σου. Δε θα σε σχολιασει κανεις
anonX|
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 595
- Πόντοι
- 301
Μόνος. Με ρώτησαν κάτι πιτσιρίκια αν ήμουν υπεύθυνος στο μαγαζί και γέλασα. Έχει αρκετά μπακούρια γενικά, στ'αρχίδια σου αν έχεις λεφτά να ξοδέψεις.καλησπερα , να ρωτησω. σε στριπ πατε μονοι σας ή με φιλαρακια παρεα;
τις περισσότερες φορές με παρέα αλλά έχω πάει και μόνος μου..πούτσα σουκαλησπερα , να ρωτησω. σε στριπ πατε μονοι σας ή με φιλαρακια παρεα;
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.180
Στα παπαρια σου. Πηγαινε στο καισσα, κατσε στο μπαρ, και θα εισαι αρχοντας. Ποιον να βρεις τωρα απο φιλους που να θελει στριπ, αλλος δεν εχει λεφτα, αλλος βαριεται, αλλος με γκομενα, αλλος δε γουσταρειναι ασε θελω να παω αλλα κολλαω γι αυτο τον λογο
Mariouklas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
γιατι καισα; αξιζει; ολοι στο ΦΒΙ διαβαζω οτι πανεΣτα παπαρια σου. Πηγαινε στο καισσα, κατσε στο μπαρ, και θα εισαι αρχοντας. Ποιον να βρεις τωρα απο φιλους που να θελει στριπ, αλλος δεν εχει λεφτα, αλλος βαριεται, αλλος με γκομενα, αλλος δε γουσταρει
γιατι καισα; αξιζει; ολοι στο ΦΒΙ διαβαζω οτι πανε
Εγώ προσωπικά Fbi παω μονο για την Βικτωρια την ουκρανη ψυχολογο.γιατι καισα; αξιζει; ολοι στο ΦΒΙ διαβαζω οτι πανε
Μπορεί να έχει μεγαλώσει λίγο αλλά η τυπισσα είναι φοβερά σεξυ.
Οι άλλες δεν μου λένε κάτι.
Κατα καιρούς στο καισσα είχα πετύχει αρκετά καλές περιπτώσεις γυναικών αλλά είναι λίγο με τις μέρες του.
Και να μην σκας για το αν θα σαν μόνος σου φίλε,ισα ίσα πιο καλά παιρνας και 'γώ μόνος μου πάω τις περισσότερες φορές
Εγώ πάντως με τα χρόνια κατάντησα μοναχικός καβαλάρης-easy rider. Αφραγκοι όλοι γύρω μου, παντρεμένοι και δεν τους μένει δεκάρα. Δεν είχα άλλη επιλογή, πάντως είναι κάπως πιο μυθιστορηματική η περιπλάνηση του μοναχικού καβαλάρη στη ζωή.καλησπερα , να ρωτησω. σε στριπ πατε μονοι σας ή με φιλαρακια παρεα;
Όσες ψυχολογουνε τους άντρες μέσα στα στριπ το κάνουν για να ψυλιαστουν μήπως ο άλλος είναι ανώμαλος για να τον αποφύγουν.Εγώ προσωπικά Fbi παω μονο για την Βικτωρια την ουκρανη ψυχολογο.
Μπορεί να έχει μεγαλώσει λίγο αλλά η τυπισσα είναι φοβερά σεξυ.
Οι άλλες δεν μου λένε κάτι.
Κατα καιρούς στο καισσα είχα πετύχει αρκετά καλές περιπτώσεις γυναικών αλλά είναι λίγο με τις μέρες του.
Και να μην σκας για το αν θα σαν μόνος σου φίλε,ισα ίσα πιο καλά παιρνας και 'γώ μόνος μου πάω τις περισσότερες φορές.
Το Καισσα για μένα είναι αφάνταστα πιο ωραίο από πλευράς χώρων και προσωπικού. Φέρονται στους σωστούς πελάτες με τον τρόπο που συμπεριφέρεται κάποιος απέναντι σε κύριους.γιατι καισα; αξιζει; ολοι στο ΦΒΙ διαβαζω οτι πανε
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.180
FBI αυτη τη στιγμη το θεωρω χειροτερο απο το Καισσα.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.180
Οσοι παμε μονοι, να παμε μια φορα μαζι, πλακα θα εχει. 3-4 ατομα, μην το ξεφτιλισουμε
prncomposer
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Χοντρή με φάτσα μπαμπουίνου γεμάτη τατοο, ουτε τσάμπα όχι να πληρώσουμε κιόλας, ημαρτον! οποίος έχει φωτό ας με επιβεβαιώσει...
Αυτή πότε θα φύγει από κει ρε ... Μία φορά έκανα το λάθος - είχα θολώσει γιατί είχε βαρέσει κόκκινο και αυτή 2 χρόνια μετά με θυμόταν ... δεν ξαναπατάω εκεί μέχρι να φύγει γιατί πρήζει μπάλλες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 11K