dhmhtrhs__
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 362
- Πόντοι
- 20
Βλέπεις τώρα που το πας; Μια το baby doll, μια χωρίς εσώρουχα, μια που το σεξ ομορφαίνει…. Ψυχάρα εισαι.....και το σέξ ομορφαίνει !

Βλέπεις τώρα που το πας; Μια το baby doll, μια χωρίς εσώρουχα, μια που το σεξ ομορφαίνει…. Ψυχάρα εισαι.....και το σέξ ομορφαίνει !
Κάνει καύσεις το κορίτσι.... Δεν έχει ανάγκη.......Να ξέρεις, η νηστεία του φιλιού παχαίνει!
.......εντολή γιατρού !Κάνει καύσεις το κορίτσι.... Δεν έχει ανάγκη.......
Ερωτα πολλάκις. Παρεπιπτώντος γυμναστική , περπάτημα κλπ κλπ.......εντολή γιατρού !
Κάνε έρωτα κάθε μέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα !
πολυ σωστη.......εντολή γιατρού !
ο χειμωνας "αρεσει" συνηθως σε αυτους που δεν εχουν ζησει σκληρους χειμωνες με τις δυσκολιες του.και η μανα μου τα ιδια ελεγε μεχρι που ηρθε πρωτη φορα στη γερμανια και επρεπε να παει για ψωνια με -15.ε,τοτε αναθεωρησε.καλησπέρα μάτια μου !
Δεν μου αρέσει καθόλου ο χειμώνας !
και ειλικρινά απορώ πως όλοι μου λένε ότι τους αρέσει ο χειμώνας
Το χειροτερό μου !
Αγαπώ το καλοκαίρι !
Τον ήλιο !
Την θάλασσα !
![]()
.....τον χειμώνα πρέπει να είναι δίπλα μας αυτοί που δεν μας ξέχασαν το καλοκαίρι !ο χειμωνας "αρεσει" συνηθως σε αυτους που δεν εχουν ζησει σκληρους χειμωνες με τις δυσκολιες του.και η μανα μου τα ιδια ελεγε μεχρι που ηρθε πρωτη φορα στη γερμανια και επρεπε να παει για ψωνια με -15.ε,τοτε αναθεωρησε.
οχι που δεν θα απάνταγες.... Αψογη και σωστή!!!!!!!!!!!!!!.....τον χειμώνα πρέπει να είναι δίπλα μας αυτοί που δεν μας ξέχασαν το καλοκαίρι !
Αυτοί οι άνθρωποι που όσους χειμώνες κι αν έρθουν πάντα στην ψυχή τους θα είναι καλοκαίρι !
ΥΓ....τα φιλιά μου σε όλες τις ....《ΜΑΝΟΥΛΕΣ!》.......![]()
......όταν δεν απαντήσω σε κάποιον εκεί να ανησυχήσετε !οχι που δεν θα απάνταγες.... Αψογη και σωστή!!!!!!!!!!!!!!
βρισκεις να φιλοσοφησεις παντα,ε;.....τον χειμώνα πρέπει να είναι δίπλα μας αυτοί που δεν μας ξέχασαν το καλοκαίρι !
Αυτοί οι άνθρωποι που όσους χειμώνες κι αν έρθουν πάντα στην ψυχή τους θα είναι καλοκαίρι !
ΥΓ....τα φιλιά μου σε όλες τις ....《ΜΑΝΟΥΛΕΣ!》.......![]()
.....και να φανταστείς ότι πρίν χρόνια ήμουν πολύ διαφορετική !βρισκεις να φιλοσοφησεις παντα,ε;
καθημερινα αναθεωρω πραγματα και βρισκω λαθη που εκανα τα προηγουμενα χρονια.με μεγαλη χαρα πλεον εχω "κρατησει" λιγους ανθρωπους διπλα μου και δε θα διστασω να τους κανω ακομη λιγοτερους αν κρινω πως ετσι πρεπει......και να φανταστείς ότι πρίν χρόνια ήμουν πολύ διαφορετική !
Είχα πάρα πολύ άγχος !
Στεναχωριόμουν για μικροπράγματα της καθημερινότητας !
Υπολόγιζα πολύ ποια γνώμη έχουν οι άλλοι για εμένα !
Και πολλά άλλα !
Η ζωή και οι καταστάσεις με δίδαξαν και αναθεώρησα πολλά πράγματα !
Είναι το μαλλί άβαφο!
Χάλασε το νύχι!
Κάποιοι με αντιπαθούν!
κάποιες φιλίες χάθηκαν στον χρόνο!
ΚΑΙ ????
《ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ 》
Θέλω να είμαι υγιης και χαρούμενη !
Όσοι με αγαπούν θα είναι δίπλα μου όσοι οχι ώρα καλή στην πρύμη τους και αέρα στα πανιά τους !
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ.....![]()
.....και να φανταστείς ότι πρίν χρόνια ήμουν πολύ διαφορετική !
Είχα πάρα πολύ άγχος !
Και πολλά άλλα !
Είναι το μαλλί άβαφο!
Χάλασε το νύχι!
Κάποιοι με αντιπαθούν!
ΚΑΙ ????
Όσοι με αγαπούν θα είναι δίπλα μου όσοι οχι ώρα καλή στην πρύμη τους και αέρα στα πανιά τους !
Ποτέ να μην συμβεί. Δεν θέλω τέτοια. Είπαμε, κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία!!!......όταν δεν απαντήσω σε κάποιον εκεί να ανησυχήσετε !
Κάτι θα μου έχει συμβεί !
![]()
Έτσι είναι. Όσο μεγαλώνεις και αποκτάς περισσότερες εμπειρίες στην ζωή, αναθεωρείς πολλά πράγματα......και να φανταστείς ότι πρίν χρόνια ήμουν πολύ διαφορετική !
Είχα πάρα πολύ άγχος !
Και πολλά άλλα !
Είναι το μαλλί άβαφο!
Χάλασε το νύχι!
Κάποιοι με αντιπαθούν!
ΚΑΙ ????
Εσυ κουκλαρα μου με τον ερωτα που κανεις δεν χρειαζεσαι τον γιατρο !!!! ο γιατρος χρειαζεται εσενα !!!!.......εντολή γιατρού !
.......Μου αρέσει να κάνω έρωταΕσυ κουκλαρα μου με τον ερωτα που κανεις δεν χρειαζεσαι τον γιατρο !!!! ο γιατρος χρειαζεται εσενα !!!!