Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 159.361
Μου αρκεί αλλά είναι στη μέση και εκείνο το αέρινο baby dol χωρίς εσώρουχα. Με καταλαβαίνεις![]()
Μου αρκεί αλλά είναι στη μέση και εκείνο το αέρινο baby dol χωρίς εσώρουχα. Με καταλαβαίνεις![]()
Μα έτσι είναι, απλά κρατάμε και λίγο το αέρινο.....κι εγώ που νόμιζα ότι με θέλεις για τον όμορφη ψυχή μου .....
![]()
Να ξέρεις, η νηστεία του φιλιού παχαίνει!θα το νηστέψω το φιλί μέχρι να με φιλήσεις !
![]()
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.περα απο την πλακα αυτο αξιζει πιο πολυ απ ολλα......κι εγώ που νόμιζα ότι με θέλεις για τον όμορφη ψυχή μου .....
![]()

.....και το σέξ ομορφαίνει !Να ξέρεις, η νηστεία του φιλιού παχαίνει!
Γι αυτό έχεις γίνει καραμουναρα!.....και το σέξ ομορφαίνει !
Ίσως γιατί είμαι μία γυναίκα χορτάτη !Γι αυτό έχεις γίνει καραμουναρα!

Βλέπεις τώρα που το πας; Μια το baby doll, μια χωρίς εσώρουχα, μια που το σεξ ομορφαίνει…. Ψυχάρα εισαι.....και το σέξ ομορφαίνει !

Κάνει καύσεις το κορίτσι.... Δεν έχει ανάγκη.......Να ξέρεις, η νηστεία του φιλιού παχαίνει!
.......εντολή γιατρού !Κάνει καύσεις το κορίτσι.... Δεν έχει ανάγκη.......
Ερωτα πολλάκις. Παρεπιπτώντος γυμναστική , περπάτημα κλπ κλπ.......εντολή γιατρού !
Κάνε έρωτα κάθε μέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα !
πολυ σωστη.......εντολή γιατρού !
Κάνε έρωτα κάθε μέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα !
ο χειμωνας "αρεσει" συνηθως σε αυτους που δεν εχουν ζησει σκληρους χειμωνες με τις δυσκολιες του.και η μανα μου τα ιδια ελεγε μεχρι που ηρθε πρωτη φορα στη γερμανια και επρεπε να παει για ψωνια με -15.ε,τοτε αναθεωρησε.καλησπέρα μάτια μου !
Δεν μου αρέσει καθόλου ο χειμώνας !
και ειλικρινά απορώ πως όλοι μου λένε ότι τους αρέσει ο χειμώνας
Το χειροτερό μου !
Αγαπώ το καλοκαίρι !
Τον ήλιο !
Την θάλασσα !
![]()
.....τον χειμώνα πρέπει να είναι δίπλα μας αυτοί που δεν μας ξέχασαν το καλοκαίρι !ο χειμωνας "αρεσει" συνηθως σε αυτους που δεν εχουν ζησει σκληρους χειμωνες με τις δυσκολιες του.και η μανα μου τα ιδια ελεγε μεχρι που ηρθε πρωτη φορα στη γερμανια και επρεπε να παει για ψωνια με -15.ε,τοτε αναθεωρησε.

οχι που δεν θα απάνταγες.... Αψογη και σωστή!!!!!!!!!!!!!!.....τον χειμώνα πρέπει να είναι δίπλα μας αυτοί που δεν μας ξέχασαν το καλοκαίρι !
Αυτοί οι άνθρωποι που όσους χειμώνες κι αν έρθουν πάντα στην ψυχή τους θα είναι καλοκαίρι !
ΥΓ....τα φιλιά μου σε όλες τις ....《ΜΑΝΟΥΛΕΣ!》.......![]()
......όταν δεν απαντήσω σε κάποιον εκεί να ανησυχήσετε !οχι που δεν θα απάνταγες.... Αψογη και σωστή!!!!!!!!!!!!!!
βρισκεις να φιλοσοφησεις παντα,ε;.....τον χειμώνα πρέπει να είναι δίπλα μας αυτοί που δεν μας ξέχασαν το καλοκαίρι !
Αυτοί οι άνθρωποι που όσους χειμώνες κι αν έρθουν πάντα στην ψυχή τους θα είναι καλοκαίρι !
ΥΓ....τα φιλιά μου σε όλες τις ....《ΜΑΝΟΥΛΕΣ!》.......![]()
.....και να φανταστείς ότι πρίν χρόνια ήμουν πολύ διαφορετική !βρισκεις να φιλοσοφησεις παντα,ε;