italaki
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 19.538
- Πόντοι
- 3.506
Νι
Ο Σπύρος με πρι πρι λένε θα πληρώσω αλλιώς θα με δειρουν![]()

Νι
Ο Σπύρος με πρι πρι λένε θα πληρώσω αλλιώς θα με δειρουν![]()
Σε κατέστρεψε το flipper;Δεν έχω μαλλιά![]()
θα σε λεγα να τα βαλεις στον πατο σου...αλλα δεν εχεις ...Δεν έχω μαλλιά![]()
Θα σας κερνούσα όλους φαγητό αλλά μαζεύω να κάμω μεταμόσχευσηΣε κατέστρεψε το flipper;![]()
ετσι κ αλλιως θα καραφλιασεις με εμενα που εμπλεξεςΘα σας κερνούσα όλους φαγητό αλλά μαζεύω να κάμω μεταμόσχευση![]()
Πάρε από τα χέρια τρίχες για την μεταμόσχευσηΘα σας κερνούσα όλους φαγητό αλλά μαζεύω να κάμω μεταμόσχευση![]()
Ήρθε ο κολλητός σουετσι κ αλλιως θα καραφλιασεις με εμενα που εμπλεξες![]()
Αγριογούρουνο μλκαΠάρε από τα χέρια τρίχες για την μεταμόσχευση
![]()
@athinaios44 λυσε μου μια απορια
ναι τον ψαχνει ο ιγκορΉρθε ο κολλητός σου![]()
Εμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε ??@athinaios44 λυσε μου μια απορια
ρε μαν μου συγνωμη κιολας αλλα προτιμας να φυτεψεις μαλλια αντι να μου δωσεις ΕΜΕΝΑ το χρημα για να ευτυχησω;Εμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε ??![]()
ρε μαν μου συγνωμη κιολας αλλα προτιμας να φυτεψεις μαλλια αντι να μου δωσεις ΕΜΕΝΑ το χρημα για να ευτυχησω;![]()
Δίκιο έχειςρε μαν μου συγνωμη κιολας αλλα προτιμας να φυτεψεις μαλλια αντι να μου δωσεις ΕΜΕΝΑ το χρημα για να ευτυχησω;![]()
ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΛΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥΕμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε ??![]()
τι να φλεξάρω σε σενα μωρμαλάκα , που εισαι με λαπτοπ χωρις μεντεσεδεςξερεις φανταζομαι οτι ΟΛΟΙ γραφουμε στα αρχιδια μας το φλεξαρισμα σου οτι εχεις μακμπουκ Μαγουλιθρα ετσι;
υγ αυτο θα σε φαει και το καθισιο εχουν βουλωσει οι αρτηριες σου![]()
μονο αυτο σου εμεινε να φλεξαρεις στο μπου ΚΑΗΜΕΝΕ ισοβιτη του Αρκατι να φλεξάρω σε σενα μωρμαλάκα , που εισαι με λαπτοπ χωρις μεντεσεδες
ολη σου η ζωη ενα ρεπο δικο μου κακομοιρη .. λαρωσε τωρα που έχεις μεγκαμπαιτ και μπορεις να μπεις για να 10ημερο με προσφορά και τα λέμε παλι τον άλλο μηναμονο αυτο σου εμεινε να φλεξαρεις στο μπου ΚΑΗΜΕΝΕ ισοβιτη του Αρκα![]()