Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (10 μέλη και 16 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.933
Πόντοι
6.056
μα αφού το είχε ψηφίσει το κλεφτοπασόκ , συγκεκριμένα το Γιωργάκη :2funny:
Ξέρεις κανάν δεξιό που εκείνη την εποχή η αντιπαλότητα με το πασόκ ήταν έτη φωτός μεγαλύτερη από ότι με το συριζα,
να ψήφιζε πασοκ κ μάλιστα τον Γιωργάκη που δεν μίλαγε ελληνικά ?
Ρε συ Βολκάνο , έχεις γυρίσει όλο τον πλανήτη κ έχεις δεί πολλά ,
πιστεύεις ότι αυτά τα νούμερα εδώ μέσα που είναι μπραβοκούληδες δεν ήταν πρώην παστόκοι ?
απλά είναι μειωμένης αντίληψης διορισμένα κοπρόσκυλα από τους αλήτες του πασόκ
Ο Άλεξ ... ψήφισε Σημίτη-ΠΑΣΟΚ το 1996 ... γιατί ... δεν ήθελε να βγει ο Έβερτ !!!!!!!!!!!!!
Επίσης .... ψήφισε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ σε κάποιες άλλες εθνικές εκλογές ... το 2000 νομίζω !!!!!

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
329
Πόντοι
21
Τιποτα απολυτως δεν εξηγεις. Οι ευθυνες υπαρχουν, αλλα δεν εξηγουν το ατυχημα στα Τεμπη. Υπαρχει σχεση αιτιας - αποτελεσματος η οποια θα αναλυθει στο δικαστηριο οταν ερθει η ωρα, οχι στο bou, στο mega η στο open.
Το ειπαμε χιλιες φορες για τους γονεις, ειναι οι μονοι που μπορουν να λενε οτι θελουν κ δεν καταλαβαινω το σχολιο σου περι δολοφονιας χαρακτηρα. Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο....
Μην μου πεις τωρα οτι πεφτεις απο τα συννεφα για τα σχολια που γινονται.
Για τον ενα μηχανοδηγο ελεγαν οτι κουβαλαγε μαζι του κανα 2 τονους καυσιμο αγνωστου ταυτοτητας, οι δικοι του ξεφτυλιστηκαν για ενα χρονο.
Η Τζημα βγαινει σαν κλαμενο μουνι καθε βραδυ για να παρουσιασει τον πατερα στο συνταγμα. Ποσο ψυχοπονιαρα ειναι μωρε!
Ακομα κ μεταξυ τους τσακωνονται οι γονεις, μια για τα εισιτηρια στις εκδηλωσεις, μια για τις επιτροπες, μια για τους δικηγορους.....
250 δικηγοροι και 60.000 δικογραφια δεν προκειται να κρυφτει τιποτα,δεν προκειται να συγκαληφθει τιποτα, ολα στο φως....
Κι ο βασικος ενοχος εκεινο το βραδυ το μονο που βρηκε να πει ηταν, "αμαν, εγινε τρακα".....και το περιεργο ειναι οτι γι αυτον δε λεει κανεις τιποτα... Λες κ δεν υπηρξε ποτε.....
Νομίζω πως αυτός ήδη την έβγαλε λάδι.......

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.933
Πόντοι
6.056
Αυτή τη στιγμή στις εκλογές του 27 το πασοκ θα έχει ιστορική ευθύνη αν δεν κατέβει με κοινό ψηφοδέλτιο με τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα.
Ποιά αριστερά κόμματα ;

Το ΠΑΣΟΚ ... αριστερά ;;;;;

Το ΠΑΣΟΚ ... είναι ο πρόγονος της σημερινής ΝΔ. Απλά ο μαθητής, η σημερινή ΝΔ, ξεπέρασε κατά πολύ τον δάσκαλο
δηλαδή το ΠΑΣΟΚ της περιόδου 1996-2004. Ξεσκίζονται να τρώνε κρατικά λεφτά.

Τα περί αριστεράς, είναι για χασικλωμένες μπαζογκόμενες με ταγάρια και εθνικ φούστες σε συναυλίες σε καταλήψεις στα εξάρχεια.
Η αριστερά πέθανε παγκοσμίως το 1989 και στην ελλάδα, που άργησε πέθανε το 2019 που έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.540
Ποιά αριστερά κόμματα ;

Το ΠΑΣΟΚ ... αριστερά ;;;;;

Το ΠΑΣΟΚ ... είναι ο πρόγονος της σημερινής ΝΔ. Απλά ο μαθητής, η σημερινή ΝΔ, ξεπέρασε κατά πολύ τον δάσκαλο
δηλαδή το ΠΑΣΟΚ της περιόδου 1996-2004. Ξεσκίζονται να τρώνε κρατικά λεφτά.

Τα περί αριστεράς, είναι για χασικλωμένες μπαζογκόμενες με ταγάρια και εθνικ φούστες σε συναυλίες σε καταλήψεις στα εξάρχεια.
Η αριστερά πέθανε παγκοσμίως το 1989 και στην ελλάδα, που άργησε πέθανε το 2019 που έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Θες να πεθάνει η αριστερά,το 2015 ήθελα να σε έβλεπα θα το έλεγες με τόση σιγουριά?
Το ξαναέγραψα άτοπο το αριστερά δεξιά
Τώρα πάει συστημικος και αντισυστημικος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.933
Πόντοι
6.056
Θες να πεθάνει η αριστερά,το 2015 ήθελα να σε έβλεπα θα το έλεγες με τόση σιγουριά?
Το 2015 είχαν την ευκαιρία τους. Τότε ευχόμουν να τα πάνε καλά.
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΑΤΑ. ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΑΠΛΩΣ 100%.

ΟΙ φράσεις αυτές, δεν περιγράφουν το μέγεθος της αποτυχίας τους .
Δεν ήταν απλά αποτυχημένοι .

Το 100% προκαταβολή φόρου .... η περαιτέρω αύξηση ΦΠΑ από το 23% στο 24%
και τα 1900€/μήνα ασφαλιστικές εισφορές
έδειξαν ότι όχι απλώς δεν πρέπει να γίνουν ξανά κυβέρνηση , αλλά πρέπει να είναι και εκτός βουλής.
Από τις επόμενες εκλογές, δεν ξαναβλέπουν βουλή .

Χωρίς πλάκα τώρα ...

ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ..... 1900€/ΜΗΝΑ ;;;;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.350
Πόντοι
6.256
γιαυτό τους ψήφισες το 23 λάκη? :confused:

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255
Δεν είναι δική μου δουλειά

εσύ βρίζεις και υποστηρίζεις ότι οι τοξικολογικές είναι μια μαλακία και ότι αυτός που τις ζητάει είναι ηλίθιος αυτός που κατηγορεί αποδεικνύει

κάπου θα το στηρίζεις δε μπορεί να το βγάζεις από τον κώλο σου....βάλε μας τα στοιχεία να μορφωθούμε και εμείς..να μας αποστομώσεις και να μην συζητάμε τζάμπα.

άντε βάλε μην περιορίζεσαι μόνο στο να υπογράφεις με Π
Τι λες ρε αυνάνα που εγω θα πρέπει να πείσω σα του λόγου σου οτι οι τοξικολογικές είναι ή δεν είναι σωστες?

Είναι δική σου δουλειά που δεν πιστεύεις κανέναν, παρα μόνο την πενταδάλκτυλή σου, και πρέπει εμείς να ασχολούμαστε με την κάθε μαλακιά που σκαρφίζεται το κάθε ζακι συριζαιος. Η Εφέτης απάντησε ότι δεν υπάρχει λόγος, τουλάχιστον, αυτή τη στιγμή, για κάτι τέτοιο.

Πρέπει εσυ, ντιγκιντανγκα μου να αποδείξεις οτι αυτό χρειάζεται, όχι το αντίθετο. Μάλλον μπερδεύεσαι απο τις πολλες σφαλιαρες που έτρωγες όταν η΄σουν μικρος

Π
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σοβαρή εφημεριδα χαχαχαχαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.540
Το 2015 είχαν την ευκαιρία τους. Τότε ευχόμουν να τα πάνε καλά.
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΑΤΑ. ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΑΠΛΩΣ 100%.

ΟΙ φράσεις αυτές, δεν περιγράφουν το μέγεθος της αποτυχίας τους .
Δεν ήταν απλά αποτυχημένοι .

Το 100% προκαταβολή φόρου .... η περαιτέρω αύξηση ΦΠΑ από το 23% στο 24%
και τα 1900€/μήνα ασφαλιστικές εισφορές
έδειξαν ότι όχι απλώς δεν πρέπει να γίνουν ξανά κυβέρνηση , αλλά πρέπει να είναι και εκτός βουλής.
Από τις επόμενες εκλογές, δεν ξαναβλέπουν βουλή .

Χωρίς πλάκα τώρα ...

ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ..... 1900€/ΜΗΝΑ ;;;;
Ναι,εδώ υπήρχαν επιχειρήσεις με τζίρο 1 και 2 εκ τι ήταν για αυτούς να δίνουν υψηλές εισφορές
Το 80% των ελ επ στη πρώτη κατηγορία οι εισφορές από 225 το μήνα 450 το δίμηνο επί σύριζα πήγαν 170 μειων 55 ευρώ το μήνα στο σύνολο του 80%

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
615
Πόντοι
81
Σοβαρή εφημεριδα χαχαχαχαχα
9%20-%20skitso_1.jpg.webp

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.350
Πόντοι
6.256
Τι λες ρε αυνάνα που εγω θα πρέπει να πείσω σα του λόγου σου οτι οι τοξικολογικές είναι ή δεν είναι σωστες?

Είναι δική σου δουλειά που δεν πιστεύεις κανέναν, παρα μόνο την πενταδάλκτυλή σου, και πρέπει εμείς να ασχολούμαστε με την κάθε μαλακιά που σκαρφίζεται το κάθε ζακι συριζαιος. Η Εφέτης απάντησε ότι δεν υπάρχει λόγος, τουλάχιστον, αυτή τη στιγμή, για κάτι τέτοιο.

Πρέπει εσυ, ντιγκιντανγκα μου να αποδείξεις οτι αυτό χρειάζεται, όχι το αντίθετο. Μάλλον μπερδεύεσαι απο τις πολλες σφαλιαρες που έτρωγες όταν η΄σουν μικρος
σε μένα δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα...ψιλοχεσμένο σε έχω. Εγώ σου είπα ότι ο άνθρωπος σου μίλησε ευγενικά και εσύ είσαι έβριζες σαν γίδι.

και αφού βρίζεις τουλάχιστον πες κάτι που να ισχύει.

δεν υπάρχει αν έγιναν σωστά οι τοξικολογικές δεν έγιναν καθόλου ενώ προβλεπόταν.

άντε τα λέγαμε

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.933
Πόντοι
6.056
Ναι,εδώ υπήρχαν επιχειρήσεις με τζίρο 1 και 2 εκ τι ήταν για αυτούς να δίνουν υψηλές εισφορές
Το 80% των ελ επ στη πρώτη κατηγορία οι εισφορές από 225 το μήνα 450 το δίμηνο επί σύριζα πήγαν 170 μειων 55 ευρώ το μήνα στο σύνολο του 80%
Έχω γράψει άπειρες φορές, ότι ήταν πολύ σωστή κίνηση το ότι πήγαν τη χαμηλή κατηγορία , χαμηλά.
Για υγειονομικούς που ξέρω, από 340€ το μήνα που τους είχε πάει ο Σαμαράς
το πήγαν 177€ το μήνα . ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ . ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ.

Ταυτόχρονα όμως θάφτηκαν ... ΜΕ ΤΑ 1900€ σε όποιον δήλωνε καθαρά πάνω από 70 χιλιάρικα ετησίως.
Κάποιοι που έβγαζαν 70 , χωρίς δυνατότητα φοροδιαφυγής γαμήθηκαν .

ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΗ ... ΤΙ ΑΛΛΟΘΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΝΔ ;;;
Πήγε τις εισφορές για τους υγειονομικούς ... από τα 177€ το μήνα στα 290€ το μήνα ...
ΚΑΙ ΛΕΝΕ ... ΟΤΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ !!!!!!! ΓΙΑΤΙ ;;;

Γιατί κατάργησαν τη μαλακία των 1900€ το μήνα. Μπορεί και αυτός που βγάζει 300 χιλιάρικα το χρόνο καθαρά και τα δηλώνει
να δίνει 290€ το μήνα. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.540
Έχω γράψει άπειρες φορές, ότι ήταν πολύ σωστή κίνηση το ότι πήγαν τη χαμηλή κατηγορία , χαμηλά.
Για υγειονομικούς που ξέρω, από 340€ το μήνα που τους είχε πάει ο Σαμαράς
το πήγαν 177€ το μήνα . ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ . ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ.

Ταυτόχρονα όμως θάφτηκαν ... ΜΕ ΤΑ 1900€ σε όποιον δήλωνε καθαρά πάνω από 70 χιλιάρικα ετησίως.
Κάποιοι που έβγαζαν 70 , χωρίς δυνατότητα φοροδιαφυγής γαμήθηκαν .

ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΗ ... ΤΙ ΑΛΛΟΘΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΝΔ ;;;
Πήγε τις εισφορές για τους υγειονομικούς ... από τα 177€ το μήνα στα 290€ το μήνα ...
ΚΑΙ ΛΕΝΕ ... ΟΤΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ !!!!!!! ΓΙΑΤΙ ;;;

Γιατί κατάργησαν τη μαλακία των 1900€ το μήνα. Μπορεί και αυτός που βγάζει 300 χιλιάρικα το χρόνο καθαρά και τα δηλώνει
να δίνει 290€ το μήνα. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.
Το κόστολογησαν για να αντιρροπησουν τα κρατικά έσοδα στα ταμεία,αυτό δεν σημαίνε ότι θα εφαρμοζαν για πάντα.

Αν θες να βρίσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία βρισε το χοντρό το Βενιζέλο ο οποίος δέχτηκε κούρεμα ταμειακών διαθέσιμων για μείωση του δημόσιου χρέους 100 δις το λεγόμενο psi
Έριξε ταφόπλακα για 65 χρόνια τότε στα ταμεία τα ασφαλιστικά
Πέρασε στο ντούκου.
Ξέρεις τι σημαίνει κούρεμα ταμειακών διαθέσιμων?

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255
σε μένα δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα...ψιλοχεσμένο σε έχω. Εγώ σου είπα ότι ο άνθρωπος σου μίλησε ευγενικά και εσύ είσαι έβριζες σαν γίδι.

και αφού βρίζεις τουλάχιστον πες κάτι που να ισχύει.

δεν υπάρχει αν έγιναν σωστά οι τοξικολογικές δεν έγιναν καθόλου ενώ προβλεπόταν.

άντε τα λέγαμε
Σου ειπα κατι που ισχυει εφταβλακα. Κριθηκε σαν μη-αναγκαιο απο τους αρμόδιους. Ποιος εισαι εσύ που γνωρίζεις καλυ΄τερα? Ασχολήσου με κατι που γνωρίζεις π.χ. ντελιβερας και άσε στους ειδικούς τις αποφάσεις....

Εάν δεν πιστεύεις σε εκείνους που αποφασίζουν σαλτα και γαμήσου που μπαινεις στο μπου και το παιζεις επαναστατης.

ειπαμε 2 στους 10 ψηφίζουν Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλο κλπ, δεν είσαι κάτι καινούργιο, πάντα υπάρχει ο καρδαρας του χωριου.

Το έσβησε αυτό που έγραψε....

Π

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.535
Πόντοι
5.506
Kαλα είναι εδώ, έβαλα και ποτό, ελεύθερα τύποι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.350
Πόντοι
6.256
Σου ειπα κατι που ισχυει εφταβλακα. Κριθηκε σαν μη-αναγκαιο απο τους αρμόδιους. Ποιος εισαι εσύ που γνωρίζεις καλυ΄τερα? Ασχολήσου με κατι που γνωρίζεις π.χ. ντελιβερας και άσε στους ειδικούς τις αποφάσεις....

Εάν δεν πιστεύεις σε εκείνους που αποφασίζουν σαλτα και γαμήσου που μπαινεις στο μπου και το παιζεις επαναστατης.

ειπαμε 2 στους 10 ψηφίζουν Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλο κλπ, δεν είσαι κάτι καινούργιο, πάντα υπάρχει ο καρδαρας του χωριου.

Π
εντάξει τα λέγαμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.535
Πόντοι
5.506
Κο κο κο ο ένας στο πρώτο μπιφ. :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.091
Πόντοι
3.556

Π
τυπε καλά του τα πες του τύπου. μας έχει ζαλίσει να πούμε με τα σεντόνια τόσα χρόνια. πρώτη φορά που καποιος τον έκανε να σωπάσει :coffee:εντωμεταξύ μια παρένθεση πριν καμιά πέντε δεκα χρόνια δεν είχες μόνιμη υπογραφή ο μαλακας του σαητ; τι παίχτηκε και την έβγαλες; ήταν σήμα κατατεθέν σου τότε :sad2::sad2::sad2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom