Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 411K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (11 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.678
Πόντοι
6.256
Εισαι εντελως στοκος, οποτε κ να σου ελεγα τι θα καταλαβαινες? Ουτε δημοτικο δεν εχεις βγαλει μαλλον βρε αμοιβαδα.
Να σου απαντησω , για μια απορια που εχεις εσυ στο σκατοκεφαλο σου, λες κ ξερεις τι σου γινεται.....τραβα να κανεις κομμα με τους υπολοιπους σκατοψυχους που ζουν με δανεικες ψυχες φασισταριο. Και να παιρνεις τα χαπια σου, μην μενεις ετσι. Κατι ξερει ο γιατρος που στα εδωσε μπεκρουλιακα....:jerking:
Ευτυχως ετοιμοθανατε μπαρμπα που εμεις ειμαστε σκατοψυχοι και εσυ σε 2 σειρες του εριξες 200 βρισιες....:2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.551
υπάρχουν τσιφλικάδες; θες να ασχοληθείς με την αγροτική και δεν βρίσκεις γη;
έκανε κάτι ο τζιριζα και τι; ενάντια στο παπαδαριό;

σε πιά εξωτερική εντολή αντιστάθηκε ο συριζα και έχει την ετικετα "αντισυστημικό κόμμα". Δηλαδή ο συριζα είναι ή ήταν ενάντια στο ΝΑΤΟ; στην Ευρωπαική Ένωση;
μήπως δεν υπεγραψε μνημόνια; τα νταούλια που θα χόρευε τους ευρωπαίους και τελικα τον χορέψανε;:2funny:

Α, η δημοκρατική συνείδηση τόσο του συριζα όσο και τον υπολοιπον κομμάτων με της αθέτησης του δημοψηφίσματος μάλλον ως αντιδημοκρατικό κόμμα μου φαίνεται :shit:
Η γνωστή καραμελα που λέτε εσείς που δεν ξέρω ποιοι είστε ότι οι νέοι δεν ασχολουνται με την αγροτική παραγωγή,πως ένας νέος θα ασχοληθεί με την αγροτική παραγωγή ?του δίνει καμία τράπεζα αγροτικό δανειο να πάρει γη και να αναπτύξει την δραστηριότητα?πάρα θέλετε τους νέους να δουλεύουν δούλοι στα χωράφια με 30 ευρώ 12ωρο,αν ήθελε το κράτος μπορούσε είτε με προκηρύξεις είτε με αγροτικά δάνεια να προσελκύσει νέους.

2ο ο σύριζα τυπε 8 μήνες διαπραγμάτευτικε όσο μπορούσε ναι έκανε το λάθος και υπέκυψε στο 3ο μνημόνιο,έπρεπε η χώρα να χρεοκοπήσει άτακτα θα πεινουσαμε αλλά ο σύριζα δεν θα είχε κυβερνητικό κόστος και όλη η ελίτ θα έτρεχαν στα εξωτερικά για να σώσουν τις περιουσίες τους,τώρα όλοι θα ειμασταν αλλιώς και δεν θα μιλούσαμε για συστημικο κόμμα νδ και κουλή

Αντιδημοκρατικη είναι η ΝΔ που έχει φιμωσει τα ΜΜΕ ελέγχει δικαστικό σώμα σώματα ασφαλείας και όλους τους αρμούς της εξουσίας

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.537
Πόντοι
10.446
Η γνωστή καραμελα που λέτε εσείς που δεν ξέρω ποιοι είστε ότι οι νέοι δεν ασχολουνται με την αγροτική παραγωγή,πως ένας νέος θα ασχοληθεί με την αγροτική παραγωγή ?του δίνει καμία τράπεζα αγροτικό δανειο να πάρει γη και να αναπτύξει την δραστηριότητα?πάρα θέλετε τους νέους να δουλεύουν δούλοι στα χωράφια με 30 ευρώ 12ωρο,αν ήθελε το κράτος μπορούσε είτε με προκηρύξεις είτε με αγροτικά δάνεια να προσελκύσει νέους.

2ο ο σύριζα τυπε 8 μήνες διαπραγμάτευτικε όσο μπορούσε ναι έκανε το λάθος και υπέκυψε στο 3ο μνημόνιο,έπρεπε η χώρα να χρεοκοπήσει άτακτα θα πεινουσαμε αλλά ο σύριζα δεν θα είχε κυβερνητικό κόστος και όλη η ελίτ θα έτρεχαν στα εξωτερικά για να σώσουν τις περιουσίες τους,τώρα όλοι θα ειμασταν αλλιώς και δεν θα μιλούσαμε για συστημικο κόμμα νδ και κουλή

Αντιδημοκρατικη είναι η ΝΔ που έχει φιμωσει τα ΜΜΕ ελέγχει δικαστικό σώμα σώματα ασφαλείας και όλους τους αρμούς της εξουσίας
Φίλε δεν ξέρω για τα υπόλοιοπα, αλλά ελληνας μέχρι 30 χρονών να πάει να δουλέψει σε χωράφια, οικοδομές, και άλλες χειρωνακτικές εργασίες δεν...ο΄τε με σφαίρες.
Άσε που δεν τον αφήνει η μαμά του, δεν θέλει και ό ίδιος...θα κουραστεί.
Ένω ΄με ένα δάνειο, και καμιά 20αρία μετανάστες να λιώνουν κάτω από τον ήλιο θα γίνει η δουλειά...

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
IMG_6479.jpeg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αίμα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Ευτυχως ετοιμοθανατε μπαρμπα που εμεις ειμαστε σκατοψυχοι και εσυ σε 2 σειρες του εριξες 200 βρισιες....:2funny:
ε ναι γιατι χωρις τις βρισιες, θα ηταν ηθικα καλυμμενος που στεκεται με πληρη γνωση αγκαλια με το καρκινωμα απεναντι σε δολοφονημενους.
Μολις τελειωνουν οι δικαιολογιες και οι απαντησεις ειμαστε μπεκρηδες αμορφωτοι κτλ
εχει και τον παιδεραστη τον ανεμοδουρα και την Κελλυ την μυκονιατισσα που συμφωνουν σε ολα μαζι του, εκει να καταλαβεις :tooth:
τους κατουρανε και νομιζουν οτι βρεχει

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.032
Πόντοι
2.356
Εισαι σιγουρος ηταν παρανομες? Θελω να πω υπαρχει αποφαση γι αυτο? Για πολυ φοβαμαι θα ειχαμε χειροτερα αποτελεσματα αν οι μαλακες προχωραγανε τις συμβασεις τσατρα πατρα για τα ματια του κοσμου. Δε θα ηταν κι η πρωτη φορα....
Η συνδεση ειναι καθαρα στη νοοτροπια.... Δεν τα μπλεκω...
Έτσι λέει η Κοβεσι.
Την τελευταία μάλιστα την πλήρωσαν χωρίς να ολοκληρωθεί. Γι αυτό και έστειλε τον Καραμανλή ως φυσικό αυτουργό. Γιατί αυτός υπέγραψε την απόφαση πληρωμής.
Κι έστειλε ακόμα 16 στελέχη για κακούργημα, απιστία για την ακρίβεια κι άλλους 25 για απάτη.
Ούτε τους ήξερε από πριν ούτε είχε προηγούμενα μαζί τους.
Τα έργα και τις ημέρες τους έκρινε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.551
Έχει ανοίξει πολλά μέτωπα.
ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη, Ταξί, Υγεία, Ελ επαγγελματίες. Εγώ το βλέπω σαν το νεκρό ζώο που ξεψυχάει και προσπαθεί να σωθεί. Δύσκολα θα το γυρίσει...και το δεν υπάρχει αντιπολίτευση η κάποιος άλλος δεν το ακούω καν σαν επιχείρημα.
Αυτή τη στιγμή στις εκλογές του 27 το πασοκ θα έχει ιστορική ευθύνη αν δεν κατέβει με κοινό ψηφοδέλτιο με τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα.
Εγώ έχω στείλει μειλ στο συριζα και έχω πει ως μέλος να θέση κοινό ψηφοδέλτιο με το πασοκ,στην ουσία να ρίξει το μπαλάκι στο πασοκ να κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο,αν το πασοκ δεν δεχτεί θα έχει ιστορική ευθύνη και εκεί θα αιωρείται το αρωμα της συγκυβέρνηση με νδ.
Αν το ΠΑΣΟΚ δεχτεί πολύ πιθανό και ο κύριτσης θα μπει στο σχήμα όσο για πλεύση και ΚΚΕ σίγουρα όχι και το μέρα25 κατά 70% όχι ανάλογα τις συγκυρίες και τις ζυμώσεις

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.551
Φίλε δεν ξέρω για τα υπόλοιοπα, αλλά ελληνας μέχρι 30 χρονών να πάει να δουλέψει σε χωράφια, οικοδομές, και άλλες χειρωνακτικές εργασίες δεν...ο΄τε με σφαίρες.
Άσε που δεν τον αφήνει η μαμά του, δεν θέλει και ό ίδιος...θα κουραστεί.
Ένω ΄με ένα δάνειο, και καμιά 20αρία μετανάστες να λιώνουν κάτω από τον ήλιο θα γίνει η δουλειά...
Πάει δεν πάει ως κράτος τι έπρεπε να κάνει,δεν έχει επενδύσει καθόλου στην αγροτική παραγωγή και κουμάντο κάνουν 4 5 τσιφλικαδες ανά κάμπο ανά τη χώρα
Κάθε κάμπος έχει έναν μεγάλο τσιφλικα και άλλους 3 4 μικρότερους από εκεί και πέρα πολύ μικροί παραγωγοί
Αγροτική και κτηνοτροφίκη παραγωγή έπρεπε να ήταν κύριο μέλημα

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
Μήπως είσαι εσύ ο μπαρμπαπηδουλας?
Εγώ τον είχα ξεχάσει
Φίλε εγώ είμαι καποιος αλλος από τα παλιά
Μπαρμπαπηδουλας δεν θα μπορούσα να ημουν ούτε σε πρώην 100 ζωές μου

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
208
Like
27.527
Πόντοι
34.518
Αφήνω αυτό εδώ......
1758962483037.jpeg

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.405
Πόντοι
5.506
σωπα ρε...χαρη του κανατε
σκουπ[ιδια που αφηνεις και εδω

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
208
Like
27.527
Πόντοι
34.518
Σας γράφω στα παπάρια μου και αφήνω και αυτά εδώ.....
1758962991311.jpeg

1758963017594.jpeg

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.853
Πόντοι
47.293
Φίλε εγώ είμαι καποιος αλλος από τα παλιά
Μπαρμπαπηδουλας δεν θα μπορούσα να ημουν ούτε σε πρώην 100 ζωές μου
Τι εννοείς ούτε σε εκατό ζωές ; Τόσο σπουδαίο ήταν αυτό το μέλος ;;;:O:think:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.678
Πόντοι
6.256
Σας γράφω στα παπάρια μου και αφήνω και αυτά εδώ.....
1758962991311.jpeg

1758963017594.jpeg
Τυπε τα διαβαζεις καθολου αυτα που αφηνεις;Γιατι αμα τα διαβαζεις τοτε εισαι μεγαλος σκραπας στα μαθηματικα....:tooth:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.405
Πόντοι
5.506
σκραπας στην ζωη ειναι το σκουπιδι...αν προλαβει να γερασει το μονο που θα εχει πετυχει στην ζωη του ειναι να τον γαμαει ο καθε μητσοτακης....
γιατι μητσοτακηδες δεν θα υπηρχαν αν δεν υπηρχαν μαλιαδες,μπαροκ κλπ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom