Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
514
Πόντοι
21
Εφόσον μπορείτε καθημερινή από Τρίτη έως Πέμπτη πρωί
IMG_20250924_190405.jpg

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.563
Πόντοι
1.446
άστο καλύτερα... η φωτό με το πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.. έκανα την καταδρομική... την ψυλιάστηκα όταν μπήκα στο δωμάτιο κι ήταν θεοσκότεινα.. φόραγε και μια δερμάτινη μάσκα προφανώς για να κρύβει τα αντρικά χαρακτηριστικά.. ήταν και λιγουλάκι αξύριστη.. το εργαλείο καλό αλλά ποτέ δεν ήρθε σε πλήρη στύση παρ ότι ήμουν κι ο πρώτος της πελάτης.. είχαμε κανονίσει για τις 12 το μεσημέρι 150 με χύσιμο... τελικά δεν τα κατάφερε στο ενεργητικό κομμάτι γιατί είπε ότι ήμουν πολύ στενός.. κι έχυσε ενώ τον έπαιζε και ήθελε να της ρίχνω σφαλιάρες στο πρόσωπο (έβγαλα το άχτι μου :grin: ).. κι εγώ στο στόμα της
Αυτό θα γινόταν ωραία σκηνή σε ταινία με τον Τσάκωνα υποδυόμενο εσένα και τον Τάσο Κωστή υποδυόμενο το τραβελι ( βλ. ανάλογη ταινία με Τσάκωνα υδραυλικό)

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.037
Πόντοι
201
άστο καλύτερα... η φωτό με το πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.. έκανα την καταδρομική... την ψυλιάστηκα όταν μπήκα στο δωμάτιο κι ήταν θεοσκότεινα.. φόραγε και μια δερμάτινη μάσκα προφανώς για να κρύβει τα αντρικά χαρακτηριστικά.. ήταν και λιγουλάκι αξύριστη.. το εργαλείο καλό αλλά ποτέ δεν ήρθε σε πλήρη στύση παρ ότι ήμουν κι ο πρώτος της πελάτης.. είχαμε κανονίσει για τις 12 το μεσημέρι 150 με χύσιμο... τελικά δεν τα κατάφερε στο ενεργητικό κομμάτι γιατί είπε ότι ήμουν πολύ στενός.. κι έχυσε ενώ τον έπαιζε και ήθελε να της ρίχνω σφαλιάρες στο πρόσωπο (έβγαλα το άχτι μου :grin: ).. κι εγώ στο στόμα της
Καλά ρε; 150 για τον δρακουμελ;;; έλεος!!!

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
443
Πόντοι
21
Καλημέρα
Εδώ ξέρει κάποιος κατι;

Lentis1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
Να είσαι καλά ρε φίλε.
Εγώ είμαι ενεργητικός στη φάση και θέλω όπως και να ναι την εμφάνιση.Βεβαια φαντάζομαι σχεδόν όλοι.
Οπως έχω γράψει πιο πάνω μόνο με cammy έχω πάει εδώ και δέκα χρόνια και έχω δώσει μια πίπα 50 στη Celia που είναι cross.
Αλλά φαντάζομαι πως με αυτό το κόστος η celia θα είναι σούπερ.
Ζητούσε 70 μια φορά.
Όταν έκανα καταδρομικές παλιά μόνο με τηλέφωνο χωρίς να δω.Εκει να δεις ιστοριες

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.737
Πόντοι
456

Lentis1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
τα έχω ζήσει... αγγελίες στις εφημερίδες και βουρ όποιον πάρει ο χάρος :2funny:
Χαχα..Που έχω μπει έχω δει και λέω πάω αμάξι γιατί ξέχασα να φέρω λεφτά και μου λέει θα κρατήσω το μπουφάν για να γυρίσω σίγουρα
ΥΓ Ένα τέτοιο νήμα να κλασουμε στο γελιο

• Χαχα
Αντιδράσεις: Daeva2

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.563
Πόντοι
1.446
τα έχω ζήσει... αγγελίες στις εφημερίδες και βουρ όποιον πάρει ο χάρος :2funny:
Τι μου θυμίζεις ... έπαιρνα τηλέφωνο με κάρτα από θάλαμο ή από το σταθερό μου . Έτσι συνάντησα την πρώτη μου το 2001 και την Φένια όπως και μία σούπερ καύλα αν την ξέρει κανείς Εμμανουέλα στην Ιπποκράτους ή Χ.Τρικούπη , 50-100 μέτρα από το σπίτι της Φένιας .

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
109
Πόντοι
1
Γνωρίζουμε τίποτα;

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
71
Πόντοι
0
Ένα θα σας πω.Lais calegari με παραδοσιακό 100ευρω το μισάωρο κ όχι 150 που έχουν όλες πλέον.Φερθειτε με ευγένεια και να είστε καθαροί και θα ερωτευτείτε.Και δεν ερωτεύομαι ευκολα.Πολυ πιο όμορφη από κοντά ,ειδικά όταν τελειώσαμε και έβαλε την ρόμπα της κ επιασε τα μαλλιά πισω,ήταν λες και έβλεπα κανονική γυναίκα.Προσοχη έχει παχυ εργαλείο ,όχι πολύ μακρύ.Δεν ενδείκνυται για πρωτάρηδες.Αγγλικα οριακά τέλεια και ο χώρος να ντρέπεσαι να πατήσεις με τα παπουτσια.Ελπιζω να βοηθησα.

Mogia

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Καμία τρανς που να πηγαίνει με ζευγάρι; Σε λογική τιμή. Ευχαριστώ

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.563
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα. Καμία τρανς που να πηγαίνει με ζευγάρι; Σε λογική τιμή. Ευχαριστώ
Οι περισσότερες το κάνουν .Το WhatsApp το ξέρετε; Στέλνεις μήνυμα και ρωτάς...:headbang:

Mogia

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Δεν νομίζω να το κάνουν οι περισσότερες. Και ναι το ξέρω WhatsApp . Ευχαριστώ που ρώτησες. Απλά η απαντήσεις είναι με γυναίκα με την καμία και για αυτό ρώτησα εδω

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.563
Πόντοι
1.446
Δεν νομίζω να το κάνουν οι περισσότερες. Και ναι το ξέρω WhatsApp . Ευχαριστώ που ρώτησες. Απλά η απαντήσεις είναι με γυναίκα με την καμία και για αυτό ρώτησα εδω
Πολλές το γράφουν ότι γουστάρουν να γαμάνε και γκόμενα κλπ
ΥΓ το autocorrect σού γάμησε το μήνυμα ...

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.563
Πόντοι
1.446
Ένα θα σας πω.Lais calegari με παραδοσιακό 100ευρω το μισάωρο κ όχι 150 που έχουν όλες πλέον.Φερθειτε με ευγένεια και να είστε καθαροί και θα ερωτευτείτε.Και δεν ερωτεύομαι ευκολα.Πολυ πιο όμορφη από κοντά ,ειδικά όταν τελειώσαμε και έβαλε την ρόμπα της κ επιασε τα μαλλιά πισω,ήταν λες και έβλεπα κανονική γυναίκα.Προσοχη έχει παχυ εργαλείο ,όχι πολύ μακρύ.Δεν ενδείκνυται για πρωτάρηδες.Αγγλικα οριακά τέλεια και ο χώρος να ντρέπεσαι να πατήσεις με τα παπουτσια.Ελπιζω να βοηθησα.
νόμιζα πως είχε πολύ μικρό , όμορφη όμως πολύ ,την έχω πετύχει μία φορά στον ΑΒ και στον δρόμο 2 φορές ...κουκλί !

mavr0s_gat0s

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
44
Πόντοι
0
Ξερει κανεις κατι?..50 για μιση ωρα ακουγεται σουπερ

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
652
Πόντοι
81
Είχα ανεβάσει εδώ ερώτηση για το αν ξέρει κάποιος καμία από Χαλάνδρι κλπ μεριά.
Έμαθα λοιπόν για την nancy galos.
Δεν μπορώ να πω ότι την είχα πολύ ψηλά αλλά μιας και έχει καλό σώμα και είναι όπως μου είπαν προς τα εκεί είπα να της τηλ.
Τιμούλα στα 300 η ώρα.
Ε όχι ρε παιδιά.Δεν είναι δυνατόν.
Όπως και να έχει αν ξέρει κανείς κάποια άλλη προς τα εκεί ας πει.
τη παρασκευη τη συναντησα συγγρου και ρωτησα ποσο εχει? 300 μου λεει με φωνη φορτηγατζη και κλεινει τη πορτα. Ξενερωσα αλλα ειπα ευχαριστω . Κατι εβρισε χαμηλοφωνα και ρωτησα αν ειπε κατι. Εκει αρχιζει το θρασσος που λες να κατεβω κατω.... Τελος παντων απο τις πιο αντισεξουαλικες που εχω δει..

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
652
Πόντοι
81
Ξερει κανεις κατι?..50 για μιση ωρα ακουγεται σουπερ
ενας μουσατος εμφανιζεται στο whatsapp δεν εχει viber

Stories

Νέο!